Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    11. Listopad 2017. 21:56

Lucy Sta sad i malog moras vodit?Ma krava bezobrazna!Nije ga htjela pricuvat!Mislim da bi i muz trebao na ovo reagirat!Pa ne ides na pregled!!Joj,pa kuda ide ovaj svijet

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    11. Listopad 2017. 22:06

Moj muz opet kreten!Dosli smo oko 6 doma!Odtada nije mob pusto iz ruku!Klinci se kolju u kupaoni,on nista....Divljaju prije spavanja,pitam ga hoce otic do njih,mrtav hladan veli ne....Mala me zazvala po stoti put,ja se izderala STA JE jer dam preumorna,a on meni da sta de derrm ,kakva me nervoza hvata!Ledja me ubijaju,preumorna sam....Isli na pregled,nema zebre nego pothodnik!Prenijela sam i malu i kolica po ukupno-tamo i nazrag,111 stepenica!Ko za vraga nikog u blizini!Jedva cekam vikend,pun kufer mi je setanja!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    11. Listopad 2017. 22:07

Mm nije nista rekao na to. Rekao je da ju ide opet zvati, rekla sam da ne treba. Rekla je svoje, necu ja njoj govoriti sta ce ona radit.
    Povest cu sestrinog malog (13 g) s nama, ajd pa ide popodne u skolu, da seta vani s njim ili nesto dok ja ostavim mamu pa cu se vratiti po mamu kad zavrsi. Ide u dnevnu bolnicu pa ne znam koliko ce ju drzati.
    Sve ovo vrijeme baba me zivcira, naizgled draga i mila, a meni smeta, pa eto, vidim da sam bila u pravu. 

TPol
    11. Listopad 2017. 22:16

A jojlucy sad sam i ja ljuta na tu tvoju svekrvu užas 

Abies
    12. Listopad 2017. 06:55

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
    Jutro!
    Lucy užas užas užas. Podsjeća me na moje svekriće. Mali slomi ključnu kost, jedino su oni bili tu i zovem da idu u klaićevu samnom. Dođu. I računam na svekra jer je vozač, u slučaju da nemam gdje parkirat. On se pobere brzo doma. Eeee 🔫🔫🔫  za života, fuj. Iza tog ne smijem na bolovanje. Oni će čuvat al nema šanse da će doć po njega ujutro nego ajd 13km u kontra smjeru (26) diži ga pola sata ranije....
    Budi kuja. Dijete je tvoje. Baki na 2h tjedno i bajbaj. A ovo joj spomeni puno puta. Kako je od pomoći kad treba.
    Mami pusu šaljem!
    Počela post pisati. Sin ok. Kašalj sirup. Petra ima početni bronhitis. Početni! Ali sumamed i vetolina 6potisaka danas... S početno?! 
    Ja bila na sistematskom i našli mi na štitnjači neku cistu i čvor 😥 moram dalje to rješavat.

mamika3
    12. Listopad 2017. 07:13

Abies Muka mi dosla citajuci za tvoje svekrice!Isto pistolj!Uzas!Moja starija je imala pocetni bronhitis sa 2 i 5 mjeseci!Dobili samo ventolin i uz to je proslo!Saljem poz vibrice vezano uz sistematski!Drzi se!!!!!!!!
    Lucy. Mami takodjer pozitivne vibrice!!!!!!Nadam se da ce brzo to proci!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    12. Listopad 2017. 07:18

Dobro jutro
    Je li me netko tražio 😂😂😂
    Lucy ta tvoja sveki je ........................ Lako se hvaliti unukom ajd pricuvaj kad treba. Mami zelim da bude sve u redu😘
    Ugolina sta je ruci? Kako si,kako je zlica?
    Mamika TM je da ga napucas nogom u dupe
    Kako si ti i buhtlica?
    Mi smo dobro tj djeca su ozdravila a ja jos kasljem,sirena je sinoc bila nikakva,prvo se probudila i vristala pa sam je u kolica stavila i zaspala je,pola noci je cvilila i u 6h je vec me zvala iz krevetica.

mare1989
    12. Listopad 2017. 07:25

Lucy koju kosu M ima😍😍
    Mamika ovo za bus sramota,sve to starci ti vide ali se prave blesavi
    Ilani Nikolina mala pricalica, bas joj je bogat vokabular😘
    Abies Petri zelim da sto prije ozdravi😘
    Brojcana jos 2u1 😁😁😁 Serdo i Neli 😍😍 male bebice 

12. Listopad 2017. 08:14

Dobro jutro mame!
    Ja se ustala u 6.30,sebi kavu,kceri dorucak,budim je u skolu,a ona kaze da nema prvi sat,a mogla sam se duze izlezavati,no dobro...
    Mamika,nismo imali strabizam,vec je jedno oko bilo ok,a drugo -3,pa smo morali pokrivati ono dobro oko da potaknemo ovo drugo,ali nije pomoglo.Prekasno smo se javili. Do 7.5 godina nismo shvatili da dijete nam ima problema s vidom,a nisu to skuzili ni na sistematskom kod upisa u skolu. Kod Nikoline je bila sumnja na strabizam,ali to mi uopce nije jasno,tada je bila premala jos plus bila je nedonosce. Sa pet mjeseci smo isli na Sv.Duh dr Doresic i ona je rekla da je s vidom u Nikoline sve ok i nema strabizam.
    Lucy,nemam komentara za svekrvu! Nije bez razloga ti je bila uvijek odbojna,bas koma! Sretno danas i neka mami bude bolje
    Abies kada ces ici za stitnjacu? Drzim fige da nije nista strasno. Petra bubana,cek jel ona i prosle zime bila vec na ventolinu? Ili sin?
    Mare sto nam je sirenica nervozna?
    TPol kako ste? Cupkica zeza?
    Samo da jos ovo za forum prokomentiram. Zato volim ovu temu,tu nitko ne soli pamet i ne osuduje,mozemo se pozaliti i pohvaliti i zatraziti savjet bez da ce netko pametovati. Bas ste divne cure! Jedino mi je zao sto nas je tako malo ostalo ovdje,vecina tipkaju na viberu.

Lucy16
    12. Listopad 2017. 08:26

Hvala cure na dobrim vibrama i zeljama!!! 🤗🤗🤗🤗
    Abies, uf, nadam se da sa stitnjacom nije nista. Znaju ti cvorici biti bezazleni.
    Mare, kosica, da... Jos je sva mekana i svilena. 😍😍😍
    Ilani i mamika pozz.
    Javim se kasnije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.