Na kraju brat isao s mamom dr., Ja dovezla mamu do bolnice (brat zivi blizu bolnice), pa smo M i ja ostali i autu. 2,5 h!!! Cak je bio i dobar. Ispocetka malo vristao ali poslije se igrao po sjedalim, sa svim i svacim sto je nasao.
Mamika, super za poboljsanje vida!!! 😄😄
Sanjarka, pazi se, za cas ces biti svekrva!! 😊 A kakav razvod spominjes, sta bilo?? A danas je dovoljna sitnica za svadu. Nama fali novca jer nam dosle neke obaveze koje nismo sad ocekivali i odmah su odnosi zategnuti. Pogotovo kad mm placa za svoje nesto sto ne bi trebao i sto nije iskljucivo samo njegova obaveza.
Abies, 🤗🤗🤗
Ugolina, svaka cast na kuhanju u 5.40!!!! 😯😮
Ilani, noci nista bolje. Uglavnom je u nasem krevetu i 2 budenja. Pokusavam ga prebaciti kad zaspi u kindu ali nekad se probudi i ne zeli ici. Dok cekam da opet zaspi i ja zaspim i eto....
A kao da nemamo dovoljno izdataka i manjka financija, danas ne mogu otvoriti vrata ostave sto imamo vani. Jucer se normalno otkljucavala, danas nece!!! Gdje cu sad naci bravara da izlazi na teren? Toga kod mene nema. Tko zna koliko ce mi naplatiti dolazak. A sto napraviti, aluminijska vrata i stok?
Brojcana 🤗🤗😍😘😘
M nikako naci neko vrijeme za spavanje da mu nije predugo ili prekratko do veceri. I ruka obavezno u majici.
Napišem malo sad panonske malo Haha u ratama
Joj Sanjarka mogu mislit kako ti je jer to uspavljivanje mene ubija znaci ono posle cijelog dana jos moraš uspavljivat , nadamo se da će se popravit Petrić ....
ja sam ovih dana isto užas nis ne stignem izađemo van dopodne pa dok spava ako zaspe brže pospremim i napravim joj ručak i posle opet se igrat s njom jako puno Tarazi pažnje i jos mi je plakala po noći kad ono vidim doljni zub dvojka izlazi ... kolica isto pravo cirkuse pa nosim ergo kolica uglavnom uvijek ista priča
Brojčana u iščekivanju smo
Ilani 😘
Ugolina ozdravite brzo !
Jutro ja nabrijana na teren i počne kiša. Eh.. Sad 2 dana ni pomislit ne smijem na bolovanje. I nadam se da taj kašalj ne krene na gore do petka. Ali je. I sad s malim na vitezove. Petra skakuće i odjednom hoće cicu i objesi se na mene. Sumljivo topla. Jedno uho 37.5, drugo 38. Nemam što mislit. Plan je bio pon pedijatru da ih posluša pa mm okrenuo plan. Ok u srijedu ću, e pa stvarno sad moram. A ne hropću, nos je ok (do danas, al petru sam iz vrtića sa mokrim nosom pokupila) nije bili temp, pa ono neće, ne smije još.
Lucy koju kosu ima M😍
Mamika starija je išla oftalmologu? Plus dioptrija?
A ovaj tip je za izbacit iz vozećeg busa. Al meni će uvijek bit zadivljujuće kako budu ti psi vodiči dresirani.
Ilani 35 riječi!!!!! Koja pametnica. Jel se samostalno posjeda? Prihvaća ideju da ima noge
Pišem sutra. Cmok svima
Brojčanoj sam na viberu sliku već zaslinila 😍
Da be mislite da se ne rastapam
Ilani, Nikolina ima 35 rijeci?? Pa to je super, sta ne?? I M poceo ispustati neke cudne slogove. Ne mogu to ni ponoviti ali vjezba jezik. 😂 Pa vriskovi, zvukovi,.... Klokce jezikom, ali puse nikako nauciti.
Abies, bolesti puj, puj od vas. Nadam se da cete ozdraviti brzo!! Svi nesto bolesni sada. Ja ga ne bih sisala, ima kovrce iza, ali muz i njegove babe navalile. Krenuli u petak pa nije bilo mjesta kod frizera, poslije otisli dalje i ostao neosisan.
Sanjarko 😘😘😘😘 ajme koji mjesec je iza vas,nek je prosao i nek se sve smiruje..to ti je normalna reakcija na adaptaciju,iako lako meni pricat 🔫 i mi smo slicno prolazili samo puno puno krace je trajalo,hvala bogu... Casanova 😍😍😍😍😍💕💕💕
A ja ti cesto kuham u pet ujutro hahaha, zato sto takoder odem spavat najkasnije u 21 jer nemrem durat,budem premrtva za recimo da bi kuhala navecer za drugi dan..zlicka zaspe obicno oko 20 a do tada se bavim iskljucivo s njom, isto kaos doma,ovo osnovno obavljam,sude,peglanje samo ono sto fkt moram,muz pere i susi 😂😂😂 i strovalim se na onaj nas pod spavat haha
Hej,cure,malo vremena uhvatila!Bilo je super!Kisa nije padala na kraju,starija kcer je bila jako dobra,a buhtlica isto tako!Dio kad smo se vozili i tamo i natrag je prespavala!Tamo sam ju nosala da se malo protegne!Cerila se sestrama i doktorici naveliko!Ko Cigan bijelom kruhu!Ha ha….Nadam se da ce ostati tako prema neppznatima!Sto se tice pregleda, pokrivanje desnog oka flasterom 6 sati dnevno ostaje,dioptrija je ista ,ALI vid joj se poboljsava i doktorica je bila bas zadovoljna!Ovaj tjedan ili onaj drugi najkasnije joj idemo izabrati nove naocalice pa se jako veseli!!!!Moram jos samo ispricati bezobrazluk!Ne prema meni!U bus je usao mladi decko sa psom vodicem i stoji pored vrata!Znam da slijepi tako broje stanice!I za par minuta cujemo svi nekog starkelju kak mu kaze-daj mi se makni da udjem!Doslovce tako!I ja i jedna gospodja u isti glas kazemo-pa to je pas vodic!!!!A on opet pa kak da ja ti znam??I opet smo mu rekle da pas ima odgovarajucu vodilicu!Sto naravno svi prepoznaju,ali ne….On je na nas odgovor samo frknuo nosom!Ostala sam paf!Tlak mi se dignuo odmah!Nije vise nista govorio!Bolje za njega!Joooj….Prasence se probudilo!Opet komentiram kasnije
Eeee tako me naljutila ova prica !!!!!! Ma vec sam se milion puta uvjerila da su ljudi prokleta govna koja vide samo svoju guzicu i samo oni postoje i nitko drugi nije vazan 🔫
Netko pito za sveki 😂😂😂 muzu zvoni mob, evo je, jel sam ja mislila sutra kaj kuhat il bu ona donesla..i kaj sam ja rekla neki dan? 😂🔫
Sortiraj odgovore
Najstariji