Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    12. Listopad 2017. 11:52

Lucy16

Mm nije nista rekao na to. Rekao je da ju ide opet zvati, rekla sam da ne treba. Rekla je svoje, necu ja njoj govoriti sta ce ona radit.
    Povest cu sestrinog malog (13 g) s nama, ajd pa ide popodne u skolu, da seta vani s njim ili nesto dok ja ostavim mamu pa cu se vratiti po mamu kad zavrsi. Ide u dnevnu bolnicu pa ne znam koliko ce ju drzati.
    Sve ovo vrijeme baba me zivcira, naizgled draga i mila, a meni smeta, pa eto, vidim da sam bila u pravu.

Bas ono,pred svima je ona glavna i odgovorna brate mili,a kad ju trebas te odjebe

Ugolina
    12. Listopad 2017. 12:11

Abies 😲 nadam se da nije nis opasno!!! 
    Mamika,tvoj muz 🔫🔫🔫🔫🔫
    Mare,znam kak ti je, mene moja zlica unistila nocas, ubilaaa... Pol noci smo bile budne,cvili place penje se ne moze se smirit oce cicu nece cicu legne tu legne tam ili u cetri ujutro misli da cemo se ustat .e necemo .. A oce u ruke..a ja ruku ne smijem micati puno, trebam ju mirovat na povisenom, pred jutro sam placuci isla popit brufen jer nemres, toliko me bolila za popizdit...kak nebi, kopali mi unutra,sivali..
    Operirala sam ganglion,to je ko neka cista,na rucnom zglobu, odvratno izgleda, dva il tri puta punktirala,svaki put se vratilo sve vece 🔫🔫🔫

Lucy16
    12. Listopad 2017. 12:46

Ugolina, brzo ozdravljenje. 🤗🤗🤗 A oni bas znaju kad mi hocemo mir onda se veru po nama. 
    Mamika, i ja sam neku vecer pukla na svog muza. Nisam imala snage pisati sve. Uglavnom, slicno. Kako on nema mira kad dode doma. A kad ja imam mira???? Tako je mm sestricna u Fr zaposlena a muz cuva 2 djece doma jer su tamo vrtici jako skupi i on da radi ne bi taradio dovoljno za 2 vrtica pa i.aju takav dogovor. Ali!! Kad ona slobodna on je na godisnjem. 🤔🤔🤔 A kad je njen godisnji onda??? 

mamika3
    12. Listopad 2017. 13:08

Ugolina brzo ozdravljenje takodjer!Ne stoji ti novi imidz!
    Lucy On treba odmor,a?Bome slicno ko i moj!Bude mi lakse kad tak nesto procitam jer rijetko ko prica o tome!Svi se vole,a muzevi slusaju i pomazu!Cast iznimkama!
    Ilani Buhtlica je dobro,ne kaslje vise!I nosic je ok!Hvala Bogu da mi je tak dobra i da mi dobro spava!U suprotnom bih izludila!Ja sam ful bezvoljna!Ko robot sam!Tak se osjecam!Obavljam sve napamet i sutim!Mozds je i do pms-a!
    Mare Napokon da se i ti javis!Ha ha....Dobro da ste malo prizdravili!Nadam se da jos uvijek mrsavis po planu!Ti si mi nadahnuce!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    12. Listopad 2017. 13:43

Eej,cure,hvala na dobrim zeljama!!!
    Btw,prekopala sam pol foruma da nadem raspravu od pandice i lagerthe i ostala paf..slazem se sa ilani, ova nasa tema je najbolja!!! Sve smo nemajke i sve se slazemo 😂😂😂😂😂😈💪🎉🎉🎉
    Hihi...
    Uuuu,i ja poklana s muzem unazad 24 sata..brate mili,ruka mi sjebana,boli me, a on ne trza.. Mislim, fkt je dobar,hendla sve oko nje, ALIIIIII ako je sad jela i gotova je pa kaj ga moram ja trazit svaki put da ju odnese i umije, pa ne mogu ju nosit,drzat i umivat... I tak hrpa sitnica,al pribere se... I onda zasto sam ja zivcana,zasto se dere, zasto se "iskaljavam na djetetu" - ono dva tri put sam joj nocas opsovala i od nervoze i umora malo povikala da nek prestane...a ovih sveukupno sest budnih sati kad sam ju ljubila mazila i pazila i bdjela nad njom, to nikom nis 🔫

12. Listopad 2017. 14:15

Mame coffe time!
    Bili kod zubara sa srednjom kceri. Nema zamjetaka trajnih petica dolje i DVOJKI gore! Ajme ,kakve ce to zube mi kcer imati? Narucili se ortodontu tek krajem 11 mjes dobili termin,vidjet cemo sta ce smislit. Najbed mi je sto je ona vrlo osjetljiva i fali joj samopouzdanja pa za svaku sitnicu odmah suze na oci i sad mi kaze,mama kakva sam to cudna,vid mi nije u redu a sad jos i zubi .Jao bas me je razalostila s time. Naravno da sam joj rekla da nije ona cudna nego je prekrasna i da svatko ima takvu nekvakvu posebnost na sebi i bla bla ali mi je stalno u glavi ta njena tuzna faca.
    Ugolina bas vam je grozna bila noc! Nadam se da  je bila iznimna. Koliko dugo moras imati zavoj i stedjeti ruku? Ovo za raspravu medu Pandicom i Lagerthom,haha naravno da sam i ja isla prekopavati temu,znatizeljna baba i isto sam ostala paf na post od Pandice. a za Lagerthu mi se nije cinilo da toliko pametuje,normalno se zena drzala. Sto ljudi sto cudi...

mamika3
    12. Listopad 2017. 14:18

Ugolina

Eej,cure,hvala na dobrim zeljama!!!
    Btw,prekopala sam pol foruma da nadem raspravu od pandice i lagerthe i ostala paf..slazem se sa ilani, ova nasa tema je najbolja!!! Sve smo nemajke i sve se slazemo 😂😂😂😂😂😈💪🎉🎉🎉
    Hihi…
    Uuuu,i ja poklana s muzem unazad 24 sata..brate mili,ruka mi sjebana,boli me, a on ne trza.. Mislim, fkt je dobar,hendla sve oko nje, ALIIIIII ako je sad jela i gotova je pa kaj ga moram ja trazit svaki put da ju odnese i umije, pa ne mogu ju nosit,drzat i umivat… I tak hrpa sitnica,al pribere se… I onda zasto sam ja zivcana,zasto se dere, zasto se "iskaljavam na djetetu" - ono dva tri put sam joj nocas opsovala i od nervoze i umora malo povikala da nek prestane…a ovih sveukupno sest budnih sati kad sam ju ljubila mazila i pazila i bdjela nad njom, to nikom nis 

A kaj nisi mene pitala?Ja bi tu rekla koja je to stranica,da ne kopas!Da,da....I ja cula pitanje-da sta se derem?Kosa mi se digla na glavi odmah!Nije fer!!!?!Mi nemajke..ha ha....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    12. Listopad 2017. 15:12

Mamika, daj naziv teme i br.stranice da budem u toku!!! 😂😂 Radoznala baba.
    Ugolina, e bas to.... Sta se derem, zivcanim i iskaljujem na djetetu a po meni visi 24 sata i naravno da poludim kad treba ici spavati da ja imam malo mira, a on nece!! Kako ce oni to kuziti kad su s djecom sat vremena u danu i da taj sat rade bilo sta, njima to ne bi smetalo.
    Mama ostala u bolnici, sutra ce doma. Imala je ugrusak u nozi. Izvaden je i dat ce joj infuziju i transfuziju.

mamika3
    12. Listopad 2017. 15:40

Lucy16

Ugolina, e bas to…. Sta se derem, zivcanim i iskaljujem na djetetu a po meni visi 24 sata i naravno da poludim kad treba ici spavati da ja imam malo mira, a on nece!! Kako ce oni to kuziti kad su s djecom sat vremena u danu i da taj sat rade bilo sta, njima to ne bi smetalo.
    Mama ostala u bolnici, sutra ce doma. Imala je ugrusak u nozi. Izvaden je i dat ce joj infuziju i transfuziju.

Ha ha a...Ljetnice 2017,na str 324 procitaj post od Deleted user pa nadalje

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Listopad 2017. 15:42

Lucy16

Ugolina, e bas to…. Sta se derem, zivcanim i iskaljujem na djetetu a po meni visi 24 sata i naravno da poludim kad treba ici spavati da ja imam malo mira, a on nece!! Kako ce oni to kuziti kad su s djecom sat vremena u danu i da taj sat rade bilo sta, njima to ne bi smetalo.

Zelimo mami brz oporavak!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.