Da ova Priča o psu užas al ne čudi me ovde se niko ne pomiče nama s kolicima znaci ja malu teglim napred u ergu i guram kolica i Hose se guraju samnom tako da nije čudno za psa
Abies Da,starija ima dioptriju!Imala je dokica neki instrument pa je pogledala malo i buhtlicu!Ali ona je ok,hvala Bogu!
Ugolina Ja sam te pitala za babu!Umrla sam od smijeha!Ona fakat dolazi cim tebe nema!
Lucy A sta su ovi navalili da se mali osisa?Meni bas lijepo kosica izgledala na slici!To sam prvo primjetila!Od moje susjede mala,cim ide cicati,ruku iza ledja i zavuce u hlacice!I tak se drzi!Ha ha...
T pol Vezano uz kolica....Mi smo ti puno bili po autobusima i zbilja se cesto desilo da se nitko ne zeli ustati makar djetetu!Meni ne treba!Jedno oko na kolicima,drugo na drugom djetetu...Ko da je lako!Ili tebi sa ergom!A jucer sam ulazila na druga vrata,ljudi me vide i ja jos moram govorit-moze samo malo!Pa sam se nonsalantno samo gurala s kolicima dik se ne pomaknu!A jedna se doslovce micala mic po mic,korak po korak....Sramota
Brojcana Nije Serdjo jos spreman?Toplo mu je unutra!Ha ha.....Kako se osjecas?Kako je Neli?
Mare Pa di si,zeno?Jeste ozdravili?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobar dan... ☕☕☕
Ja od danas na bolovanju, wiiiiii... Imam jedan malo glupi zahvat na ruci i sve si mislim,kako hendlat zlicu sa zamotanom rukom..al ak je mogla sanjarka sa slomljenom 😵😵😵😱😵😱 mogu i ja... Bas me zanima kolko cu dobit bolovanja haha
Dobar dan mame!
Ugolina,bolovanje?Kako ruka,boli? Zlica pretpostavljam nije isla onda u vrtic?
Mamika,joj flaster,naocale. Imam jos cijelu nenacetu kutijicu tih flastera,da mi je ih nekako tebi prosljediti,nama vise nece trebati. Mojih dvoje djece isto nose naocale.
Lucy,Abies jest,imamo otprilike 35 rijeci,ako se racunaju i one bi-bi,pa-pa i sl.To je neki prosjek,ja mislim za dijete od1.5 godina, ipak je Nikolina najstarija ovdje na temi.
Abies,bili kod dr?
Brojcana,ovako po slicicama mi i Neli i Serdo izgledaju isto.Tebi?
Primjetila sam na ovogodisnim ljetnicama da se odjednom Lagertha zove Delete User, znaci sada ima dvije Delete User.Kako je to moguce?
Odoh raditi kiflice
Ilani Hehe...Nije ni meni bilo jasno to sa Deleted user pa sam iskoristila joker zovi!Ha ha....Ma to su osobe koje su izbrisale profil i otisle s foruma!Pandica i Lagertha su se zakacile!A meni glupo jer zasto napustat sve zbog jedne!A od poceka su tu....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina Ocekujes broj dana bolovanja ko da si,ne daj Boze,slomila ruku!Jel te boli?Sta je bilo?
Ilani Jeste i vi imali strabizam?Mislila sam da ce smanjit sate ovaj put,a ostalo isto!Dobro da ih hoce nosit!
Brojcana Moguce je da su Neli i Serdjo isti!Moja buhtlica je preslika svog brata!Ko da njega gledam...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani Hehe…Nije ni meni bilo jasno to sa Deleted user pa sam iskoristila joker zovi!Ha ha….Ma to su osobe koje su izbrisale profil i otisle s foruma!Pandica i Lagertha su se zakacile!A meni glupo jer zasto napustat sve zbog jedne!A od poceka su tu….
Zasto su se zakacile??
Ilani Hehe…Nije ni meni bilo jasno to sa Deleted user pa sam iskoristila joker zovi!Ha ha….Ma to su osobe koje su izbrisale profil i otisle s foruma!Pandica i Lagertha su se zakacile!A meni glupo jer zasto napustat sve zbog jedne!A od poceka su tu….
Zasto su se zakacile??
Koliko sam skuzila Lagertha je jednoj forumasici rekla da u vezi osipa koje je imala njena beba ne mora ici u bolnicu nego da kupi nesto protiv tjemenice jer je Lagerzha znala kakav je to osip!I bila je sigurna da je to tjemenica!Pedijatrica je preporucila samo kamilicu,ali to nije pomagalo!E,onda je Pandica skocila i pitala kak se usudi nekome reci ds ne vodi bebu u bolnicu,a nije ni pedijatar!Tak nesto!!E,tu je pocelo!I onda je mislim Pandica napisala dugacak post u kojem je bas izvrijedjala Lagerthu!Po meni je post bio apsolutno prebezobrazan!Nisam komentirala,nisam tamo pa me se ni ne tice!A koliko sam skuzila Lagerthu su smstralo pametnjakovickom!Odnosno,da sve zna o svemu!Pandica me ful iznenadila s postom,a L je uvijek iznosila svoja misljenja pa je valjda ispadalo da sve zna!Tak sam ja to sve pohvatala na brzinu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Tu sam.... Imala bi hrpu za pisati ali boli glava, bila kod zubara.
Naljutilo me sto sutra vozim opet mamu u bolnicu na zahvat i transfuziju jer je jako lose i baba mi ne moze pricuvati maloga!!!????? 😤😤😤😤😤😤 Nek svoje price zabije negdje....
Sortiraj odgovore
Najstariji