Cijeli dan istrpavala kukuruz kod mojih. 💪💪 M bio malo dobar, malo ne. Umorna. Sutra vozim mamu dr. Opet cekanje 2-3 sata. M ce biti kod brata s necakom. Laku noc.
Lucy se naradila... Bas mi drago da ga nece cuvat sveki hahaha
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 evo kave...
Ja opet za sparetom 😂😂😂
Evo me evo me 😘
Net mi stekao bio jedva sam i ono uspila poslat.
Ne stignem zene, jednostavno ne stignem! Nisam ni na viberu da ne mislite..🤗 ni na fejsu, nigdi nisam 😣
Nista ne stignem, kuća mi je štala 😏
Jednostavno zadnjih mjesec dana otkad su jaslice tu je kaotično, on se nije skidao s mene, tako da sam kuhala i sve ostalo radila noseci njega , izgleda da je ruka dobro zarasla 😁, bacao se po podu i slicne ranopubertetske sheme ( e i skoro se razvela u tom periodu 😁) , kao slag na kraju P. se poceo budit nocu, stalnoooo, cak sam mu i bocu znala dat jer vise nisam znala sta cu,ajme meni koma, ujutro na poslu budem ko zombi, a navečer kad legnem u 20h njega uspavat u 99% se vise ne dignem 🤤
Ipak, nekako kao da se stvari smiruju, ima sigurno 3-4 dana da ne visi po meni, i evo ja sam budna od 5 i gledam i ne vjerujem u svom je kreveticu i jos se nije probudio 🤤 tresem se od srece 🤣 inace doslovno spava na meni pola noci
Eto, a u jaslicama je sve cool i super, tamo nije pokazao da mu je teško, on je kao hrabar 🤣
Al stvarno sam zadovoljna s jaslicama i kako je on to sve odradio ☺
Osim sta grli sve cure redom 🤤 ili ih cupa iz dragosti pa dobije ogrebotinu ispod oka od jedne 😁 casanova 💕
Danas nam bas roditeljski
Inače, mm sinoc 39.5, mudrica povracala, sestra povracala...tko je sljedeci? 😥
Kako ste svi? Sve dobro? Ima bolesnih? 🤗🤗🤗
Ilani kako Nikolina, napreduje li motoricki?
Ljubim sve 😘 odoh se spremit, pa budit njega
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme Ugo kako ti se da 🤤😱
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro,zene!Jucer sam bila bas cijelindan u pokretu i navecer krepana!Nisam imala snage ni tipkat!Cim je mala u 22 zaspala bome i ja s niom!Danas idem sa starijom na Sv Duh na pregled za okice!Ili cu taksijem ili busom!Iskteno,ne znam!Ak odem taksijem tesko mi je jaje namjestit s njom u njemu,a maleckoj je teska da mi ju pridrzi!A kaze moj muz pa mislio sam da je to 15-og!A u kuhinji na zidu imam kalendar na kojem su zaokruzeni datumi sa zapisanim obvezama....Ah muski.....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Komentiram kad stignem,moram pospremat pa se spremat!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sanjarka 😘
Mamika sretno!!!
Ugolina ajme ja jedva kavu skuham
Pišem kad već
Dobar dan mame!
Sanjarka eto te malo napokon! Nas mali Gigi pa Casanova,pravi frajer! A vidi ga na profilnoj,sto je vrijedan
! Ljubi ga
Brzo ozdravljenje svima u kuci i neka nitko vise ne bude bolestan! Mudrici je uskoro rockas,pripremate se? Kako je skola krenula ove godine? Moje jos nisu svjesni da je pocela nova skolska godina
Nikolina je ok,jos nismo na nogama ali ide k tome mic po mic. Stavljam je na noge iako ne smijem,al nemam vise strpljenja! Pa se sad bar pocela malo na njih i oslanjati,a inace sve je bilo kao da nisu njezine .Sad tek vidimo da je zapravo prilicno visoka,bas smo ostali iznenadeni. Danas su cure brojale koliko rijeci ima u vokabularu - nabrojale 35. Valjda je to ok.
Mamika,ja sam uvijek isla s taxijem kad sam morala . Nosila i kolica,stavili bi u gepek. Jaje nisam,drzala bi Nikolinu u rukama,a sta cu... Ma da sad ima i taxija sa AS,samo treba zatraziti takav. Kako je proslo na Sv Duhu?
Ugolina,vrijednice! meni je isto na prvom mjestu da ima kuhano za pojesti djeci. Kako je Zlica? Ozdravila?
Abies,kako ste svi skupa?
Lucy,kao je prosao dan? Mateo bio dobar?
Mare,ozdravili? Jesi ti bolje?
Brojcana???? Javi se malo!
Hej,cure,malo vremena uhvatila!Bilo je super!Kisa nije padala na kraju,starija kcer je bila jako dobra,a buhtlica isto tako!Dio kad smo se vozili i tamo i natrag je prespavala!Tamo sam ju nosala da se malo protegne!Cerila se sestrama i doktorici naveliko!Ko Cigan bijelom kruhu!Ha ha....Nadam se da ce ostati tako prema neppznatima!Sto se tice pregleda, pokrivanje desnog oka flasterom 6 sati dnevno ostaje,dioptrija je ista ,ALI vid joj se poboljsava i doktorica je bila bas zadovoljna!Ovaj tjedan ili onaj drugi najkasnije joj idemo izabrati nove naocalice pa se jako veseli!!!!Moram jos samo ispricati bezobrazluk!Ne prema meni!U bus je usao mladi decko sa psom vodicem i stoji pored vrata!Znam da slijepi tako broje stanice!I za par minuta cujemo svi nekog starkelju kak mu kaze-daj mi se makni da udjem!Doslovce tako!I ja i jedna gospodja u isti glas kazemo-pa to je pas vodic!!!!A on opet pa kak da ja ti znam??I opet smo mu rekle da pas ima odgovarajucu vodilicu!Sto naravno svi prepoznaju,ali ne....On je na nas odgovor samo frknuo nosom!Ostala sam paf!Tlak mi se dignuo odmah!Nije vise nista govorio!Bolje za njega!Joooj....Prasence se probudilo!Opet komentiram kasnije
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani Ma joj,ja se bas bojim drzat malu u krilu!Nisam htjela jedamput tak otici do Supernove,a dve minute autom!Ja stavim svoju,dok mi je u krilu,u sjedeci polozaj!Isto ne bih trebala,ali vise mi je dosta tog natezanja!Nece mi uopce biti onak ko da ju nunam!Cim sve vidi ili se nosi sretna je!
Sanjarka Radisan momak koliko vidim po profilnoj!Ha ha...Dobro da se situacija smiruje!Da ne izludis!Casanova,kazes?Ima moja kcer u vrticu Robija,ali kad dodje Mia onda se s njon ne igra!Vidis,jos se u vrticu poigravaju s curama!
Ugolina Nema svekrve pa kuhas?Sala!Jel bila danas?
Lucy Kakve su vam noci?
Mare ,Brojcana…????
Abies Daj napisi nesto!Da ne moram komtentirati komentare!Ha ha....Ne stignes,jel?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji