Ilani Mislis da joj dvojke i petice uopce ne rastu zasad?Jesam dobro shvatila?Joj sirota,znam kak jij je!Moj sin je neko vrijeme bio uvjeren kak je on debeli!I onda je stalno ispitivao sta je zdtavo,sta nije!Bilo mi zao djeteta!Hvala Bogu,bila je faza!A tek 8 godina!Ona nije dobro naocale prihvatila?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, hvala. I pocela sam citati ono ali odustala, nije mi previse zanimljivo.
Ilani, mozda postoji neko rjesenje za te zubice?? Sto je rekao zubar? A mogu misliti kako se ona osjeca. 😥 Kad se danas sve gleda kroz izgled. A djeca bas znaju biti okrutna i bezosjecajna.
Mamika, daj naziv teme i br.stranice da budem u toku!!! 😂😂 Radoznala baba.
Ugolina, e bas to…. Sta se derem, zivcanim i iskaljujem na djetetu a po meni visi 24 sata i naravno da poludim kad treba ici spavati da ja imam malo mira, a on nece!! Kako ce oni to kuziti kad su s djecom sat vremena u danu i da taj sat rade bilo sta, njima to ne bi smetalo.
Mama ostala u bolnici, sutra ce doma. Imala je ugrusak u nozi. Izvaden je i dat ce joj infuziju i transfuziju.
Zelimo mami brz oporavak!
Pridruzujem se ovoj zelji 😊
Ilani, moram citav tjedan drzati ruku tako na povisenom,a koliko dugo mi bude zamotano,nemam pojma..sutra idem kod dr svoje na previjanje pa cu saznat takve detalje....ipak mi je duboko kopao i imam par savova,koma..bas me boli ovak navecer
Hej!
Napokon doma. Ili ne Sin htio ostat kod bake. A naravno, tamo je tablet. I tona čokolade. P bez temp. Kašalj manje. Mm nema. On radi . Ok. Prekipilo mi kako mora tati. Bolesno.
Ilani. Pobrala braća gene. Vid od kad smiju leće. Ja sam ih u srednjoj imala.
Zubi. Na ortopan slikat. Ima implatata. Je skupo. No rješenje je.
Išla i ja vidjet to na ljetnicama.... Postporođajni hormoni ošli ukrivo.
Abies,super da je petri bolje...saljem si kumcetu najvecu 😘😘😘😘😘😘😘😘
A ova opsesija pomaganjem tati..razumljivo mi je da mu zeli/mora pomoci,ali staviti ga ipak ispred svoje djece mi je malo freaky
I da, jos sam se par puta danas posvadala s muzem...😂😂😂 sad smo kao ok,al ne pricam s njim jer cemo se jos posvadat ak progovorimo..nek prode dan
Ilani kcerki saljem pusu i bit Ce sve u redu,najbitnije da je ona zdrava,a sve ostalo se lako rijesi.
A sirenu vjerojatno zubici muce
Lucy mami zelim brz oporavak
Mamika ja sam zadovoljna evo vaga kaze 84kg,trenerica zadovoljna.
Ugolina se svada s muzem 😂😂😂😂 ajd ajd pomiriti cete se vi jednim keksom 😂😂😂😂
Ja bila na treningu,odradila uspješno,dosla doma kupanje,pa vecera lagana
Sad djeca spavaju a ja se razmisljam da se pokupim u krpe jer je sirena jutros rano se probudila
Sortiraj odgovore
Najstariji