Joj, Ugolina.... Brzo ozdravite!!!
Sandrich, i moj samo grebe, stipa i grize. Od zagrljaja i pusa nista. Najvise voli svekrvu 🔫🔫🔫🔫🔫 i sve ostale, onda mene.
Dan onako, muz radio nesto kod svekrve pa bili tamo.
Nista posebno, samo da se javim.
I kod nas nis posebno!Banka mi automatski povisila minus!Iskreno dvoumim se dal da ga koristim ili ne!Muz je dobio novce od fusa,treba nam sjesti novac od grada za trece dijete sredinom mjeseca tako da nije da nam je frka da nemamo-ovaj mjesec!Taj svoj minus trebam poceti vracati,ne znam kako...Najiskrenije,zbilja ne znam sta napravit!Lijepo je kad ga dobijes ali kad treba vratit..Uvijek si mislim kao budem svaki mjesec ostavila npr 400 kn na racunu pa zatvarala dio po dio!A ja ne mogu ni tih 400 ostavit!Sta god imam dam za hranu ili ako je nesto za djeci!Sebi ne kupujem nista!Ne znam jel problem u meni ,mozda previse trosim ili je hrana skupa!Mislila sam kad cemo dobit doplatak da cu moci to ostavit sa strane,kad ono sipak!!Evo,bas sam sad jadna skroz!Idem pospremati jer nemam zivaca spavati!Mozda da u ducan idem striktno sa popisom...A fakat ne znam...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, i nama je financijska stiska. Dosao nam taj porez na kucu, pa muz imao sudski spor zbog nesrece, svako rociste odvjetnika plati. Ajd, nije kriv, ali bome se naplacao. Da nam nije toga, bili bismo ok, ovako.. nek je samo zdravlja!!!
Mamika, i nama je financijska stiska. Dosao nam taj porez na kucu, pa muz imao sudski spor zbog nesrece, svako rociste odvjetnika plati. Ajd, nije kriv, ali bome se naplacao. Da nam nije toga, bili bismo ok, ovako.. nek je samo zdravlja!!!
Da zdravlje je najvaznije,u pravu si!I ja uvijek kazem da ga uzimamo zdravo za gotovo ,dok se nesto ne dogodi!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I zakurili… 38.1 u guzi 🔫 ujutro pedici nek joj krv vadi
Ugolina,brzo ozdravite!Javi nam kak je bilo kod pedice!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro
☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍫🍫
Ugolina brzo ozdravite,pusa zlici da sto prije sve prode 😘
Mi jos svi kasljucamo,ali bolje je kako je bilo. Jucer su svekrici otisli nazad za njemačku,pa sam jucer sredivala po kuci. Jos mi je i vjestica stigla i samo sam se kljukala tabletama,dok su one drzale ja sam radila.
Jutro mare, hvala na kavi..ajme tebe ta menga bas sasije 😲 mene je prije trudnoce,tak ko i ti,bez brufena 600 nisam iz kreveta mogla van izac...nakon poroda vise nemam uopce bolova..mislim samo osjetim da se nes dole dogada,al niti sjena onoga sto je bilo...
Nema tempice jutros pa nikud niti ne idemo s obzirom da smo bili jucer...
Ko ce znat vise s tim njihovim temperaturama, moze bit iz milion razloga..jucer joj dan bio naporan, mozda zubi glupi, plus ta prehlada i mozda sve skupa..
Uglavnom,doma si je s tatom.. Naravno,oni doma,evo stize i sveki..al necu bit kuja i srat,noci im jesti, bar ne moram sad jos prije posla kuhat, bas me briga 😂😂😂
Haha... Ugolina, tvoja ko moja. Non stop nas zove na ruckove, kestene, bilo sta samo da joj dolazimo. Znaju se babe umilit. Najgore mi je sta ju mali voli i kad ju vidi nitko vise ne postoji, samo k njoj i gotovo.
Super da niste bolesni!!! 😄
Ma nije da nije bolesna,ima i dalje onu svoju jaslicku smrkavocu i puna je slajma pa to iskasljava,bas je jadna..
A ovo,sveki se zacas nauci dolazit,da vidis kak hahaha..dok god ja nisam doma briga me
Sortiraj odgovore
Najstariji