Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    31. Kolovoz 2016. 09:19

jutro mame..evo malac na sisi pa da vam se javimo..
    Sanjarka i meni ovi misec manji porodiljni,bice nekih 200-300kn..kazu nesto praznici,neradni dani bla bla ko ce to znat
    upala si u novi mob hehe 🖒sto si uzela?
    daaa, kad mi se moj Kristian nasmije bude mi srce ko kuca..virujen da je tako i tebi s Petricem
    robicu smo dobili max 80 al virujen da ce bit toga i veci brojevi..jos pola njih sto su se najavili nisu bili tako da ima nade..
    nama danas uzv kukova,sutra pedijatar i mami ginekolog..
    Ellie bome frendici ti nije lako s tavim malim..tako ja imam frendove koje mali od 4.god tuce cim mu nesto nije po volji,sve grabi sebi ,svoje nista neda..u vrtic ne ide jer kazu da on to ne zeli..al rekla sam da ne zelim nista komentirat jer neznam sto mene ceka
    Marigmar daa nije mi jasno za biogaiu,mi bas imali cesto pune pelene od nje, a valjda svako dijete ne reagira isto..moj je taman danas ispraznio zadnju kap biogaie i nemam mu je u planu kupovat pa vidit cemo kako ide bez nje
    eee da zene jucer sam dobila savjet, znaci ako vam dijete stuca morate mu na zlicicu iscijedit limun i dat mu da popije, uspjeh zagarantiran 😂😂😂😂
    Crazy bome tvoja mljekara full radi, bravo Josipe bravo mama za prirast..apsolutni rekorder na temi 💪💪
    moje dijete je jucer dok sam ga uspavljivala nesto njurgao i u jednom trenu je to njurganje zazvucalo kao da je rekao mama,ja mislila ludaaa..al je mm bio taman na mobu pa je i on cuo..rastopili se oboje iako znamo da je to nemoguce jos da kaze al nas je uputilo kako ce to u dogledno vrijeme zvucat 😍😍

Sunshine1
    31. Kolovoz 2016. 09:47

Crazy wow bravo mama i bravo cice!!  a ja mislila kako smo.mi puno dobile sa 1400. I sta ti  je pedijatruca rekla na prirast? Mozda si pisala al nisam zapamtila....htjela sam te pitat kako vi napredujete sa hranjenjem po rasporedu? Mi nikako,glavni obroci su vise manje tu,ali ona trazi i izmedu,mislim si da je nozda zedna a i mislim da nece bas bit moguce jer mu je razlika u kolicini mlijeka i cicama...pokusavala sam izjednacit i sa rodama i svakako ali ne ide. Imale smo lis pocetak kad lijevu nije prihvatila nikako prvih tjedan dana...pa tjedan dana upala a to jr bilo najbitnije vrijeme.

url=https://lilypie.com]

bellaru
    31. Kolovoz 2016. 10:03

Ellie ma.spremit i sta sa tim? Skuplja prasinu? Dobro je rekla Abies ostavit etikete pa prosljedit dalje. Lijepa je robica al sta cu mu na bozic obuci majicu na ladje i kratke hlace? :/ 
    Zao mi al sta cu😕
    Ta tvoja frendica. Jao..evo kako postanes rob djetetu😐 mali ziher vec sad kuzi da tako moze i manipulirat mamom. Uh..nije joj lako.

Marigmar a jesi isla pedijatru? Jel ti on sta reko ? Od biogaie nebi smjeo bit zatvor😕

Limun da prestane stucat? Znaci dijete ne smije kravlje mlijeko al limun moze😱😱😱😱😱😱 limun!! Neke ljude treba zatvorit u podrum da uopce ne budu u kontaktu  sa ostatkom svijeta za slucaj da im ta glupoca nije zarazna.

Mi fino spavali, budili se jedino papat svaka 3 sata. Idem ga presvuc i vidim pelena popisana i stavim drugu on se pokaka, stavim trecu on se pokaka. Sva sreca sa cetvrtom pelenom je stao. 
    Ja se isto osjecam bolje. Ah...😄

Marigmar
    31. Kolovoz 2016. 11:04

Stvarno ne znam zašto nema stolicu, jedino kaj smo uveli tada je biogaia a sad da li zbog nje ne znam, nisam bila kod pedijatra jer je na GO tak da se jos nismo ni upisali, sutra ga idem upisati a pitanje je kada ce dobiti termin, valjda tek sa 2 mj 😔
    Crazy ne mogu sad nikako krenuti na taj raspored jer je mali lud od trbuščića a i ja, nadam se kada mu krene stolica da ce biti lakše a nadam se da sada kada mu vise ne budem davala biogaiu da ce krenuti, zao mi ga je skroz.
    Imam jedno pitanje od jutra on cica svakih 2h, to inače ne radi tj. Traži cicu samo za utjehu ali sada bas jede svakih 2h, sutra ulazimo u 6 tjedan tj. Napunit ce 5 tjedana pa je moguce da je početak skoka, e sad frendica mi ne posudila izdajalicu da vidim da li mi ide, kakva je politika sa time sad da si olakšam skok, da izdanim iz jedne cice prvi dio, dam mu drugu cicu od početka pa ga onda prebacim ako mu nije dosta na tu drugu iz koje sam izdojila ili nekak drugačije?

Marigmar
    31. Kolovoz 2016. 11:05

I da od jutra je jedva odspavao pola sata sad, to sad može biti i zbog trbuščića i zbog skoka, Ko ce ga znati 😁

deeka
    31. Kolovoz 2016. 11:16

Tpol dudu je i pocela prihvacat al zadnja dva dana nikako! 

Sanjarka mi smo definitivno u skoku zadnja dva dana. E sad se nadam da je to pri kraju jer cak danas i odspava u pauzi od cice. Sad ili je kraj skoka ili se umorila ova dva dana od nespavanja. 
    Skinila sam je samo u pelenu pa gusta :)

Baby za limun sam i ja cula. Al neka bebe stucaju, ionako im brzo prode, bar mojoj.

Bellaru jel otislo mlijeko sa zeljem? :)

Sunshine1
    31. Kolovoz 2016. 12:40

Marigmar kad je skok nema spavanja. To je gubljenje vremena a mi mame to ne kuzimo 

Baby moja beben je ja mislim prvih mjesec dana prostucala,sada samo ponekad. To ih navodno ne smeta kolko i nas.

Deeka ja svoju isto u pelenu i par puta na dan na podlogu pa i pelenu razmotam na kojih 10 min...da vidis veselja prozracivanja guzice!!!

Upravo zaspala povijena ali pod klimom bez beda,uhodavamo se polako i vracamo ritam. Jedino ako nas ulovi skok iduci tjedan. Taman ce se ovdje naviknut mj dana a onda doma.
    Samo kaj smo sa jednog budenja po noci opet na dva...iako sam jucer dobila na lotu,spavala od 19,30 do 4!!!  ujutro se probudila dobre volje kao nikad,smijala se tako glasno,pricala...

url=https://lilypie.com]

CrazyPuppet
    31. Kolovoz 2016. 13:52

sunshine, ma mi isto brljavimo, pogotovo popodne... ali trudim se stvarno da kad jede da pojede kako spada, pa se nadam da ćemo se kroz koji dan skockat. Pedica je malo zinula, pogotovo jer ke na otpusnom pisalo da nam je otpusna iz bolnice 3150g, a ne 3750g... al sam odna objasnila da krivo pise, al svejedno je to poprilicno. sad moram u rodiliste da mi isprave to... 
    marigmar nisam mislila na raspored, nego samo da ritam neki probas uhvatit. a izdajanje je trebalo pocet bar dva tj prije skoka, da se postupno poveca kolicina mlijeka. onda kad je skok samo izdajas manje. sad ga samo stavljaj na cicu, ne isplati ti se sad s izdajanjem zezat.
    mi cijeli dan leteći, i naravno mali spava kako stigne i sad će popodne bit kaos... jeeeej

bellaru
    31. Kolovoz 2016. 15:17

Marigmar sta nije sa 1 mj taj prvi sistematski koji moras proc? Pa onda te mozda odma prime? Mene narucila 20.9 znaci imat ce mj i 5 dana. 

Deeka otislo mlijeko sa zeljem i persinom. Sad malo zna curit ko i kad sam trudna bila. Mislim moram stavit one jastucice al nista strasno. Valjda ce se to sad ostatal samo povuc. Cice mi se skroz ispuhale.

Kako idu ti skokovi ako mi moze tko objasnit? Znam da je seka imala tu neku aplikaciju za to kad je skok ilti kako smo mi rekli grmi mu po bulji jer na aplikaciji iznad bebine glave oblak sa munjom😁

deeka
    31. Kolovoz 2016. 16:29

Sunshine tako i moja voli kad je gologuza :)

Bellaru mi smo upravo u tom skoku i ja izludujem. Ne skida se sa sise. Tebi ce bit mozda lakse jer si na ad pa se neces osjecat ko mljekara. I jos smo uglavnom u lezecem polozaju jet ostale nismo usavrsili. :/
    Uglavnom doba kad bebe pop****  i samo placu, ne spavaju i jedu - moj slucaj (3,6,9 dana, tjedana, mjeseci)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.