Noktice sam joj odrezala s mjesec i nesto zato sto se stalno grebala, prije toga su joj noktici sami kidali,kad su bili ko kakva folijica.. Dobro,nisu niti sada nesto pretjerano cvrsci
Meni rekli u rodilistu prvih mj dana ne rezat nokte. A ima krampove ko svraka. Sav se grebe.
Bas me zanima ocu ja kuzit te skokove
Ugolina nisam ni ja... Citala o tome cak sam si datum zaokruzila al prosao datum, ja zaboravila na to a i beba izgleda
Crazy ja sam joj nokte rezala kad vise nisu bili tako mekani i kad ih mozes s skaricama dohvatiti.
Al to rezanje je posebna prica. Imam osjecaj da ih stalno rezem. Neda mi ih rezat pa na dan porezem par, i kad sve porezem onda moram krenut ispocetka
Bellaru vec su mi rekle da me ne budu mogle odmah primiti jer je gužva 😡 To ti je jeb. Zdravstvo a sa place mi skidaju tolike novce a sve u banani
To vam dode kao topli oblog. Mi imamo zvjezdicu punjenu sa tresnjinim kosticama. Isto se zagrije u mikrovalnoj i na busicu.
Eeee,pa nisam vam dugo spominjala svoju i ellinu svekrvu ovo se nedavno dogodilo,ali sad sam se sjetila...
Kopala ona po svom ormaru i sva uzbudena mi veli kak je nasla nesto za moju malu,da bude joj cuvala dok jos malo poraste..a covjece,svoju neku pletenu majicu narancastu kaj se veze oko vrata iz doba austro-ugarske monarhije..50 godina sigurno ima toj majici.. I stavlja tu svoju majicu preko mog djeteta i komentira joj pa vec sad bi ju mogla nosit,casnu rec kak joj je taman (kao haljinicu valjda,kaj ja znam).. Ja gledam,ne vjerujem i mislim si-stvarno?!?!?!? Kaje s glavom?!?!?! Al ipak bude joj spremila u ormar negdje i jos cuvala...i cini mi se da sam vidla u toj nekoj vrecici cak i grudnjak njezin..valjda i njega cuva.. A kriste...
Sortiraj odgovore
Najstariji