Imam novi mobitel ne obaziri te se na greške 😂 😶
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni ovaj mjesec silo 200kn manje porodiljnog ne kužim?? Ima tko iskustva?
E da robica..ja dobila ljetnu robu 62,68. A mali sad nosi 50 jos uvijek. I sta cu ja sad sa tim😕
Ugolina nismo mi odgodili, oni su zvali da odgadjaju jer je fizijatrica na bolovanju.i tek u utorak zovem za novi termin..dugo mi je sve to nekako..
Sanjarka 98? Mi dobili od sveki 110 tako da jos vodimo 😊
Bellaru i mi dobili haljinice i rompere 68 i 74 a sad smo jedva na 62. Spremit cu,ne znam sto drugo...
Ja danas bila na kavi s dvije frendice.. jedna je rodila 3 tj prije mene (al u terminu) i beba je bas velika. Ima skoro 8 kg a ima 4 i po mj. Bas sam se iznenadila kad sam ju vidjela. Mozda zato jer je moj bebo bebo tako sitan..
A od druge frendice mali (ima sad god i 9 mj ) krece u vrtic u pon, imali su danas igranje i nije htio uci u vrtic i kad je usao nakon sat vremena vani se derao 2 sata unutra i otisli su kuci... probali su ga s god dana u jaslice i tad se plakao 2 dana i ispisali su ga i ona ostala na neplacenom. Ne zelim nista komenirat jer ne znam kak ce meni biti.. al mali i kad k nama dodje (a cesto su tu) ne zeli uci u kucu bez deranja, i pocne plakat kad mu se obratis.. Bojim se da ce ona ostat i dalje na neplacenom kolilko ju poznajem.. uglavnom zanimljiva kava 😊
Bebo bebo i ja danas same.. tata u Puli do cetvrtka.. ona pava vec 3 sata ide i mama
Crazy muče nas grčevi dobrano, danas cijeli jeb. dan, ja mislim da to nisu tipični grčevi jer kak je moguce da nas ulovi ujutro od 11 do navečer, ima kao pauze po pola sata ali nedovoljno da zaspe, čak ni u šetnji popodne nije uspio odspavati jer su ga probudili, nije mi jasno nekad ima plinove i oni prođu bez da ga zasmeta a nekad se savija sav jadan i place, dam se kladiti da to njega muci to kaj su mi crijeva puna stolice 😡 Od sutra biogaiu ukidam, Sanjarka ne znam ni ja zašto bi ga biogaia zastopala, možda ni nije ona možda se potrefilo tako ali idem vidjeti sta ce biti kada ju ne budem davala
Crazy fala ti kaj misliš na mene, imam knjigu uzela sam ju nadobudno neki dan tak da imam njen recept za grčeve jos se ne usudim sa time nekak su se i moje medicinarke koje znam začudile 😂
marigmar moram ti priznati da sam se i ja zacudila za to sa secernom vodom, al treba probat... probaj se uhvatit za neki dio dana koji mu je dobar pa pomalo uvodit raspored, ne sad bas kako pise u koji sat što, nego da probas slijedit taj ritam hranjenja i spavanja... nejde ni nama glatko s tim, al svaki dan sve bolje... drži se ;-)
Dan svima :)
Moram se malo i vama javiti iako sam s vremenom baš na knap.
Stalno umorna, Hana kad ima grčeve, samo joj moja blizina odgovara. Trenutno spava (ne znam kako će dugo) pa sam sjela za laptop da vam se javim.
Novoga ništa, osim da je otpao pupak, dajem maloj AD i sad spava skoro cijelu noć. Nije više gladna i to mi je drago.
Danas opet dolazi patronažna pa da vidimo kako smo s kilažom.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutro mamice 😘
Moje dijete odvalilo od 21h do 5 pa do 7.30h ja se budim a on priča sa zecicima na zaštitnoj ogradici 😁😍
Stavila ga k sebi a on okrene glavu kontrast mene pa je naglo vrati put mene i osmijeh od uha do uha i tako par min presmijesan je 😂
Zaspao je opet 👍
Marigmar dok se crijeva ne razviju totalno problemi s njima 😑
Ellie da da sa 110 ste ipak u vodstvu 😂
Ta mama će imati ogromne probleme s malim 😐
Žabice ljubac Hani 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji