Brojcana Pa ti brojis sitno!!!Mozda si imala one BH kontrakcije!Mene to uhvatilo par puta!Kak stoje stvari sa selidbom?Ja se nadam da bus se prvo preselila,a onda rodila!Trudna si,imas malo dijete i nikad ne kukas!Kapa dolje!
Mare Vrijednice nasa,jos i ajvar ides radit!Ma bravo!Inace nisam lijena,ali radije ga kupim!Tvoji su prehladu valjda pokupili jedan od drugog!Evo moj sin isto nesto pokupio!Ali taj njegov nogomet,oni i po kisi treniraju!Meni to cudno,muzu pod normalno!E,profilna
Tpol Jesi pocela sobu rjesavat?
Abies Kako je mala prihvatila vrtic?Muz jos u menopauzi?
Ugolina Kak je prosao uzv?Ili si mozda vec napisala?
Ilani Pitala sam ravnateljicu za malu skolu!Ako i ispisem malu npr u 3 mjesecu zbog aktiviranja statusa,ona ipak mora odraditi minimalan broj sati!A ja sam pak mislila da ako dotad ide u vrtic da bi dovoljni naucila!Valjda si skuzila!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jel da, Ugolina?? I onda ispada kako nam njegovi pomazu a moji ne!!! Moji ne pomazu ali ni ne odmazu.
A boze...a s druge strane,kaj nisi rekla da su tvoji tesko pokretni... Joj tocno kuzim kak te zivciraju,ja bi poludila
Abies uzivajte u druzenju 😁 mozda je skontao kakvu zenu ima pored sebe i da je treba cuvati.
Tpol nek sto prije cupavica ozdravi
Lucy joj ta tvoja sveki ja bi popizdila dobila bi k… A ne puding 😂😂😂😂
Mamika uh skola i muski,ja mislim da Ce i Leo takav biti ako ne i gori😀😀
Ja i moj smo 11god skupa od toga 6god braka i 2god smo zivili skupa prije braka. Nije nam lose, mi smo oba dvoje onako manijaci pa se svako toliko pocastim sa novim Hugom ili hektorom,zs Bozić je poklonio hugu😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂..moj je gaspar al prasnjav i star je vec
Aaaahahaha a joj da,gaspar, zaboravila sam 😂😂😂
Vecer mame i bebe/tocnije mala djeco 😂😂😂
Kako ste??
Drage moje,cijeli dan cekam vecer da u miru sjednem na kauc i procitam vas i nes natipkam,al nekada mi se tako potrefi da nemam snage jednostavno...
Do devet sam svaki dan u krevetu 😂😂 jebemu,kokosi su dulje budne od mene..ali skuzila sam da ako ne odem tak ranije spavat ja jednostavno ne funkcioniram 😵 mislim,funkcioniram dva dana i onda sam samo zivcana..inace imam ful snage za sve i svasta ali cjelonocna budenja zbog cicanja ili zuba ili ne znam cega, kuhanja u sest ujutro,odlaska na posao i slusanja urlanja citavo jutro,dolaska doma,hendlanja oko moje ljubice 😍, suda, uspavljivanja,peglanja,zaljubljivanja povremeno na kraju dana...jednostavno nemrem 😂😂😂
Zlica mi imala temp samo prosli vikend i nos proradio,a od pon samo nos i jos traje pa nije isla u vrtic..al presmijesna je,sama trazi da joj usisavas 😂 pokaze nos pa usisavac hihihi..
Sad saljem da nebi bilo previse teksta
Sto se tice uzv, sve ok, hvala bogu nemam zucne kamence 🎉 sto znaci da su ove moje boljke povezane s ovom gastro stranom 🔫
Eh,koja sreca...
Inace sam ok, na poslu mi je fkt super..sad sam malo bolje upoznala i kolegicu i stvarno smo super tim!!! Prezadovoljna sam!! A super mi je i sto je iskusnija od mene dosta,mislim da ima tak oko 25 godina staza,pa svasta jos i naucim uz nju sto mozes nauciti samo stazem,kak da velim..neke sitne fore koje te knjige ne nauce..
Danas smo bile iznenadene obje..znaci sredina je drugog tjedna adaptacije na jaslice,a nama djecica u jednom trenu i to dosta dugo,oko sat i nes,nitko nije zaplakao,na niti kme..igrali su se..plesali smo..ono wow 💪💪💪💪 ude spremacica i kaze- cure, pa oni ne placu 😂😂😂😂 mi u smijeh..dode kolegica iz susjedne grupe i kaze- ajme kak su dobri, svaka cast cure hahaha...a eto sto je dobra suradnja i povjerenje roditelja u nas,odma su i djeca drugacija..
Brojcana,pa ti si zeno pred porod 😲😲😲😲😵😵😵😱😱😱😱 kad prije covjece..e sto se veselim vidjet serdu 😍😍😍
Tpol,haha,sve pobacaj kroz prozor 😂
Mare radi ajvar..ajme,sjetila sam se tebe prosle godine, izasla iz bolnice sa sirenom i ona radi isto ajvar koji dan kasnije 😂😂😂😂 zivi pis!
Mamika,seka bracu ometala 😂😂😂 smijeh.. I ja sam bila tak lijena za zadace,uzas zivi.. Opcenito sam bila los dak,narocito u srednjoj... A danas magistra haha 😂
Ilani,kako mi je nikolinica? Kaj kazu na vjezbama?
Abies,jel se petra jos budi nocu?
Hej koke! Sutra pišem nadam se više.
Ugoolina. Petra me budi, muž me budi noću, ujutro. Tak da... Zzzz
Oni kišni dani u doznaci, e pa sad sam sva šmrkava i koma. al bar sam gotova. Još 250m3 u johi i to je to. Danas baš naporan teren bio. Dečki su se fest uspuhali, ja neću ni reć, a kao šef moraš moći više od njih.
Ugolina, bravo za posao!!! I super sto nisu kamenci.
Abies, drzi se!! Nadam se da ti se teren vidi i na liniji!!! 😋
Brojcana, jos mj dana!!!! Kud vec?? 😮
Mi veceras bez vode. Pukla cijev blizu nas i sad kupaju, rezu nesto, to zuji ko ludo. Cudim se kako je Mateo zaspao.
U vezi drva, planiramo nadograditi sadasnju pec sistemom za pelete pa nam onda ne bi trebala drva.
Nocas u 2 h vristanje, ne znam zbog cega. Onda ne bi spavao nego sjedio na kreveti. Jedva ga uspavala nazad. Spavao do jutros, probudilo ga dok sam mu mijenjala pelenu jer mu propustilo strasno puno. Cijelog ga presvlacila. A pampers. Skoro svaku noc ga trebam prematati. Valjda puno piski
Ugolina Kak si od opcenito loseg daka dosls do magistre?Da sam te bar poznavala dok sam bila na kraju srednje!
Abies Dobro Lucy kaze za teren,jel se vidi na liniji?
Lucy I nama je Pampers par puta promocio,ali su mi najbolje!Mercedes medju pelenama!!!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina, bravo za posao!!! I super sto nisu kamenci.
Abies, drzi se!! Nadam se da ti se teren vidi i na liniji!!! 😋
Brojcana, jos mj dana!!!! Kud vec?? 😮
Mi veceras bez vode. Pukla cijev blizu nas i sad kupaju, rezu nesto, to zuji ko ludo. Cudim se kako je Mateo zaspao.
U vezi drva, planiramo nadograditi sadasnju pec sistemom za pelete pa nam onda ne bi trebala drva.
Nocas u 2 h vristanje, ne znam zbog cega. Onda ne bi spavao nego sjedio na kreveti. Jedva ga uspavala nazad. Spavao do jutros, probudilo ga dok sam mu mijenjala pelenu jer mu propustilo strasno puno. Cijelog ga presvlacila. A pampers. Skoro svaku noc ga trebam prematati. Valjda puno piski
Mozda je nesto sanjao!I mojem se to znalo dogadjati!A imali smo dve-tri noci,ne sjecam se koliko je bio star...Probudio se usred noci i cim ga je moj muz htio uzeti i smiriti,on bi poceo vristati i krenuo k meni!Cim mu se muz poceo obracati ovaj bi poceo vristati!To mi je ostao misterij dandanas!Trajalo par sati
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji