Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    15. Rujan 2017. 13:04

Abies

Ma ne mogu se koncentrirat na pročitano, a ne citira mi se svaki post.
    Petra super u vrtiću. Kuži baš puno. Postaje cura! čude se koliko može srati (i ja), no dobila je i zub pa valjda ima veza.
    Mm me naljutio. U srijedu se ide zubaru. Sin i ja. Ok doma pa u 5 moramo krenuti. Nahranim djecu. Malcu se kaka. Pa operi ga. Ja jela nisam. Super. I mm dolazi 2min do 5. Meni već plan u glavi idem sama, zvat ću tatu ili će klince sestra pripazit. Kaos. E sad je on gladan pa bi se tuširao. Nisam mu ni dala ds vozi jer bi i za to imao vremena. A zašto nije došao u pola 4, e pa svekru treba grožđe.
    Jučer opet gleda svoju guzicu (na dugoročniji period), a fino sam mu rekla da ne bu dobro tako.
    Mamika dan bio za izludit? Kako stigneš zadaću sa sinom uz njih dvije? i Ilani, sanjarka isto pitam.
    Ugollina super za klik sa kolegicom. Neka tako i ostane!
    Tpol tvrdo srce i pun kontejner!

Ha ha...Zadaca i sin...Ma ja ti nisam nikad sjedila uz njega i pisala!Uvijek sam blizu,pomognem ako treba objasnit,ali sjedit necu!On pise,a ja sam ili s malom ili kuham ili nesto trece...Tak da recimo stignem koliko toliko!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    15. Rujan 2017. 13:10

Citirala sam vas,lakse mi bilo tako!Onak ne mogu zapamtit!Mi smo danas bili na uzv kukova-sve u najboljem stanju!Sretna sam!Imam lijepu i zdravu bebu!I dobru.....Ha ha ha....Pa ja od njih troje najmanje posla s njom imam!Bile smo na Salati,gotove za 15 min!Muz u cudu ostao!Moram sina pohvalit za jucerasnje pisanje zadace!Mislim da je poceo razmisljat!Uopce nije bilo glupih pitanja ko inace,sjeo i pisao!Znaci da moze!!!!!Ima nade!!!!Ha ha..Ja se moram primit posla,danas vratina u umaku od piva!Stojim u ducanu ,s bebom u kolicima i limenkom Zuje u ruci!Ha ha...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    15. Rujan 2017. 13:21

mamika3

Citirala sam vas,lakse mi bilo tako!Onak ne mogu zapamtit!Mi smo danas bili na uzv kukova-sve u najboljem stanju!Sretna sam!Imam lijepu i zdravu bebu!I dobru…..Ha ha ha….Pa ja od njih troje najmanje posla s njom imam!Bile smo na Salati,gotove za 15 min!Muz u cudu ostao!Moram sina pohvalit za jucerasnje pisanje zadace!Mislim da je poceo razmisljat!Uopce nije bilo glupih pitanja ko inace,sjeo i pisao!Znaci da moze!!!!!Ima nade!!!!Ha ha..Ja se moram primit posla,danas vratina u umaku od piva!Stojim u ducanu ,s bebom u kolicima i limenkom Zuje u ruci!Ha ha…

15min na šalati???? Mi s vezom satima čekali. I još vreća sestri doktoru, jeftinije privatno bi bilo. 
    S petrom smo sami bili iodmah gotovi u karlovcu.
    Nek je sve ok s kukovima!!!!!

Ugolina
    15. Rujan 2017. 13:38

Lucy16

8 budenja nocas. Psovala sam sve po redu.Pa zavrsit cu u Popovaci ovako. Mislim da nisu zubi nego se on vrti po kindi i onda se udari ili nema vise mjesta kud je naumio i to ga probudi. Kad je s nama, onda je dosta bolje. Imam posla, ali idem odmorit dok on spava.

Poslazi neke jastucice ili plisance okolo ... I nekog velikog,ne cupavog!medu da naslonis uz njega da osjeti kao "nekoga" uz sebe...bacam ideje

Ugolina
    15. Rujan 2017. 13:41

mamika3

2410

Dan mame!!spavanc!!!bit ce i jedini-dva previse kao jucer al nebi izdrzala s jednim..pa me zato noc satrala,ne zelim se ni prisjecat😂!jos grc u nozi-suze od boli,a u pm vise..da sitno brojim,nisam uopce spremna ni svjesna da je vec proslo..sjecam se frke kad su mi kasnile 3 dana-jos misanjarkapise da cu ih sigurno dobit taj dan kad sam isla po test😂😂..sokirana sam bila sa dve crtice popodne..ajme meni😂🙈!popeglala,usisala,oprala pod,juha gotova,otusirala se,kosu oprala,vrata od balkona oprala,wc malo i nikako jutro proc…uzas!!
    mamikanisu ne lazni trudovi bili,znam sta je to,nije mi prva trudnoca😂😂,imala ih s neli pol trudnoce-ovo ke nes drugacije…ma forsiram ocito!selidba 1.11,u interesu je da rodim prije selidbe😂😂…
    ugolinasuper da je ok s nalazima i da je zlica isto bolj..smijeh kako zeli nosic usisavat😂😂😂..odmah lakae kad je i na poslu dobro,kud bis jos da uz sve to imas tlaku cijeli dan tamo..
    lucydosla voda????i ja se cudim koji put kako neli uspije zaspat uz tv,meme i mm navecer a neki put nema sanse uz tisinu!!al ocito kad im se spava nis im ne smeta…jesu vam koji zubici noci izasli???mozda ga boli to,neznam..neli se po 2 mj patila sa lijevim cetvorkama,sad cekamo desne pa nikako van..nadam se da ce brzo to izac pa malo mira po noci😥
    tpoljoj to kad krene,temp,nosic,grlo…valjda je najgore iza vas!!
    abies dosla do onog svekru treba grozde i odmah mi tlak skocio😤🔫..a petra prava cura vec,bravo😊..

Ne pametujem,da krivo ne shvatis,ali nemoj forsirati!Jesi u terminu,ali nek Serdjo bude jos malo unutra!Znas da fizicki napor moze uzrokovat trudove!Ja sam bila pomaknula kauc od bijesa,muz me raspizdio,u sedmom mjesecu trudnoce sa malom,i dobila trudove!Bila u bolnici par dana…S doma me cekao sin!A uz to sam isto bila preforsirana!Malo dijete,kucanstvo…..Na kraju se ipak rodila na termin!

Isuse 😱😱😱😱

Ugolina
    15. Rujan 2017. 13:43

mamika3

Citirala sam vas,lakse mi bilo tako!Onak ne mogu zapamtit!Mi smo danas bili na uzv kukova-sve u najboljem stanju!Sretna sam!Imam lijepu i zdravu bebu!I dobru…..Ha ha ha….Pa ja od njih troje najmanje posla s njom imam!Bile smo na Salati,gotove za 15 min!Muz u cudu ostao!Moram sina pohvalit za jucerasnje pisanje zadace!Mislim da je poceo razmisljat!Uopce nije bilo glupih pitanja ko inace,sjeo i pisao!Znaci da moze!!!!!Ima nade!!!!Ha ha..Ja se moram primit posla,danas vratina u umaku od piva!Stojim u ducanu ,s bebom u kolicima i limenkom Zuje u ruci!Ha ha…

Hahaha scena zakon

Ugolina
    15. Rujan 2017. 13:45

Deca mi spavaju, ja malo tu citkaram, sve sam obavila kaj sam trebala, dokumentaciju popisala isto, nis ne radim,petak je, ubile smo se ovaj tjedan..jos se oni probude,dam uzinu i idu doma lijepo..skup samnom hehe

mamika3
    15. Rujan 2017. 14:33

Ugolina

Deca mi spavaju, ja malo tu citkaram, sve sam obavila kaj sam trebala, dokumentaciju popisala isto, nis ne radim,petak je, ubile smo se ovaj tjedan..jos se oni probude,dam uzinu i idu doma lijepo..skup samnom hehe

Znas kaj,ja jedva cekam  subotu,a kamoli ne ti

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    15. Rujan 2017. 14:36

Ugolina

mamika3

2410

Dan mame!!spavanc!!!bit ce i jedini-dva previse kao jucer al nebi izdrzala s jednim..pa me zato noc satrala,ne zelim se ni prisjecat😂!jos grc u nozi-suze od boli,a u pm vise..da sitno brojim,nisam uopce spremna ni svjesna da je vec proslo..sjecam se frke kad su mi kasnile 3 dana-jos misanjarkapise da cu ih sigurno dobit taj dan kad sam isla po test😂😂..sokirana sam bila sa dve crtice popodne..ajme meni😂🙈!popeglala,usisala,oprala pod,juha gotova,otusirala se,kosu oprala,vrata od balkona oprala,wc malo i nikako jutro proc…uzas!!
    mamikanisu ne lazni trudovi bili,znam sta je to,nije mi prva trudnoca😂😂,imala ih s neli pol trudnoce-ovo ke nes drugacije…ma forsiram ocito!selidba 1.11,u interesu je da rodim prije selidbe😂😂…
    ugolinasuper da je ok s nalazima i da je zlica isto bolj..smijeh kako zeli nosic usisavat😂😂😂..odmah lakae kad je i na poslu dobro,kud bis jos da uz sve to imas tlaku cijeli dan tamo..
    lucydosla voda????i ja se cudim koji put kako neli uspije zaspat uz tv,meme i mm navecer a neki put nema sanse uz tisinu!!al ocito kad im se spava nis im ne smeta…jesu vam koji zubici noci izasli???mozda ga boli to,neznam..neli se po 2 mj patila sa lijevim cetvorkama,sad cekamo desne pa nikako van..nadam se da ce brzo to izac pa malo mira po noci😥
    tpoljoj to kad krene,temp,nosic,grlo…valjda je najgore iza vas!!
    abies dosla do onog svekru treba grozde i odmah mi tlak skocio😤🔫..a petra prava cura vec,bravo😊..

Ne pametujem,da krivo ne shvatis,ali nemoj forsirati!Jesi u terminu,ali nek Serdjo bude jos malo unutra!Znas da fizicki napor moze uzrokovat trudove!Ja sam bila pomaknula kauc od bijesa,muz me raspizdio,u sedmom mjesecu trudnoce sa malom,i dobila trudove!Bila u bolnici par dana…S doma me cekao sin!A uz to sam isto bila preforsirana!Malo dijete,kucanstvo…..Na kraju se ipak rodila na termin!

Isuse 😱😱😱😱

Je,zvuci grozno ali dobro je bilo to sam se u bolnici taaaaako  odmorila....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    15. Rujan 2017. 15:14

Abies

mamika3

15min na šalati???? Mi s vezom satima čekali. I još vreća sestri doktoru, jeftinije privatno bi bilo.
    S petrom smo sami bili iodmah gotovi u karlovcu.
    Nek je sve ok s kukovima!!!!!

Da!Dosla tamo,imaju neki aparat u koji gurnes zdravstvenu i potvrdis narudjbu,to obavila i otisla u djecju cekaonu!Skinula malu,nosala ni 5 min i oni nas zvali!Doktor mlad,ljubazan,pregled detaljan....A ova djeca koja su cekala u cekaoni,dok smo mi dosle-za 5 min,nije bilo vise nikog!Fakat nisam mogla vjerovar

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.