Ma ne mogu se koncentrirat na pročitano, a ne citira mi se svaki post.
Petra super u vrtiću. Kuži baš puno. Postaje cura! čude se koliko može srati (i ja), no dobila je i zub pa valjda ima veza.
Mm me naljutio. U srijedu se ide zubaru. Sin i ja. Ok doma pa u 5 moramo krenuti. Nahranim djecu. Malcu se kaka. Pa operi ga. Ja jela nisam. Super. I mm dolazi 2min do 5. Meni već plan u glavi idem sama, zvat ću tatu ili će klince sestra pripazit. Kaos. E sad je on gladan pa bi se tuširao. Nisam mu ni dala ds vozi jer bi i za to imao vremena. A zašto nije došao u pola 4, e pa svekru treba grožđe.
Jučer opet gleda svoju guzicu (na dugoročniji period), a fino sam mu rekla da ne bu dobro tako.
Mamika dan bio za izludit? Kako stigneš zadaću sa sinom uz njih dvije? i Ilani, sanjarka isto pitam.
Ugollina super za klik sa kolegicom. Neka tako i ostane!
Tpol tvrdo srce i pun kontejner!
Ha ha...Zadaca i sin...Ma ja ti nisam nikad sjedila uz njega i pisala!Uvijek sam blizu,pomognem ako treba objasnit,ali sjedit necu!On pise,a ja sam ili s malom ili kuham ili nesto trece...Tak da recimo stignem koliko toliko!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Citirala sam vas,lakse mi bilo tako!Onak ne mogu zapamtit!Mi smo danas bili na uzv kukova-sve u najboljem stanju!Sretna sam!Imam lijepu i zdravu bebu!I dobru.....Ha ha ha....Pa ja od njih troje najmanje posla s njom imam!Bile smo na Salati,gotove za 15 min!Muz u cudu ostao!Moram sina pohvalit za jucerasnje pisanje zadace!Mislim da je poceo razmisljat!Uopce nije bilo glupih pitanja ko inace,sjeo i pisao!Znaci da moze!!!!!Ima nade!!!!Ha ha..Ja se moram primit posla,danas vratina u umaku od piva!Stojim u ducanu ,s bebom u kolicima i limenkom Zuje u ruci!Ha ha...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Citirala sam vas,lakse mi bilo tako!Onak ne mogu zapamtit!Mi smo danas bili na uzv kukova-sve u najboljem stanju!Sretna sam!Imam lijepu i zdravu bebu!I dobru…..Ha ha ha….Pa ja od njih troje najmanje posla s njom imam!Bile smo na Salati,gotove za 15 min!Muz u cudu ostao!Moram sina pohvalit za jucerasnje pisanje zadace!Mislim da je poceo razmisljat!Uopce nije bilo glupih pitanja ko inace,sjeo i pisao!Znaci da moze!!!!!Ima nade!!!!Ha ha..Ja se moram primit posla,danas vratina u umaku od piva!Stojim u ducanu ,s bebom u kolicima i limenkom Zuje u ruci!Ha ha…
15min na šalati???? Mi s vezom satima čekali. I još vreća sestri doktoru, jeftinije privatno bi bilo.
S petrom smo sami bili iodmah gotovi u karlovcu.
Nek je sve ok s kukovima!!!!!
8 budenja nocas. Psovala sam sve po redu.Pa zavrsit cu u Popovaci ovako. Mislim da nisu zubi nego se on vrti po kindi i onda se udari ili nema vise mjesta kud je naumio i to ga probudi. Kad je s nama, onda je dosta bolje. Imam posla, ali idem odmorit dok on spava.
Poslazi neke jastucice ili plisance okolo ... I nekog velikog,ne cupavog!medu da naslonis uz njega da osjeti kao "nekoga" uz sebe...bacam ideje
Dan mame!!spavanc!!!bit ce i jedini-dva previse kao jucer al nebi izdrzala s jednim..pa me zato noc satrala,ne zelim se ni prisjecat😂!jos grc u nozi-suze od boli,a u pm vise..da sitno brojim,nisam uopce spremna ni svjesna da je vec proslo..sjecam se frke kad su mi kasnile 3 dana-jos misanjarkapise da cu ih sigurno dobit taj dan kad sam isla po test😂😂..sokirana sam bila sa dve crtice popodne..ajme meni😂🙈!popeglala,usisala,oprala pod,juha gotova,otusirala se,kosu oprala,vrata od balkona oprala,wc malo i nikako jutro proc…uzas!!
mamikanisu ne lazni trudovi bili,znam sta je to,nije mi prva trudnoca😂😂,imala ih s neli pol trudnoce-ovo ke nes drugacije…ma forsiram ocito!selidba 1.11,u interesu je da rodim prije selidbe😂😂…
ugolinasuper da je ok s nalazima i da je zlica isto bolj..smijeh kako zeli nosic usisavat😂😂😂..odmah lakae kad je i na poslu dobro,kud bis jos da uz sve to imas tlaku cijeli dan tamo..
lucydosla voda????i ja se cudim koji put kako neli uspije zaspat uz tv,meme i mm navecer a neki put nema sanse uz tisinu!!al ocito kad im se spava nis im ne smeta…jesu vam koji zubici noci izasli???mozda ga boli to,neznam..neli se po 2 mj patila sa lijevim cetvorkama,sad cekamo desne pa nikako van..nadam se da ce brzo to izac pa malo mira po noci😥
tpoljoj to kad krene,temp,nosic,grlo…valjda je najgore iza vas!!
abies dosla do onog svekru treba grozde i odmah mi tlak skocio😤🔫..a petra prava cura vec,bravo😊..
Ne pametujem,da krivo ne shvatis,ali nemoj forsirati!Jesi u terminu,ali nek Serdjo bude jos malo unutra!Znas da fizicki napor moze uzrokovat trudove!Ja sam bila pomaknula kauc od bijesa,muz me raspizdio,u sedmom mjesecu trudnoce sa malom,i dobila trudove!Bila u bolnici par dana…S doma me cekao sin!A uz to sam isto bila preforsirana!Malo dijete,kucanstvo…..Na kraju se ipak rodila na termin!
Isuse 😱😱😱😱
Citirala sam vas,lakse mi bilo tako!Onak ne mogu zapamtit!Mi smo danas bili na uzv kukova-sve u najboljem stanju!Sretna sam!Imam lijepu i zdravu bebu!I dobru…..Ha ha ha….Pa ja od njih troje najmanje posla s njom imam!Bile smo na Salati,gotove za 15 min!Muz u cudu ostao!Moram sina pohvalit za jucerasnje pisanje zadace!Mislim da je poceo razmisljat!Uopce nije bilo glupih pitanja ko inace,sjeo i pisao!Znaci da moze!!!!!Ima nade!!!!Ha ha..Ja se moram primit posla,danas vratina u umaku od piva!Stojim u ducanu ,s bebom u kolicima i limenkom Zuje u ruci!Ha ha…
Hahaha scena zakon
Deca mi spavaju, ja malo tu citkaram, sve sam obavila kaj sam trebala, dokumentaciju popisala isto, nis ne radim,petak je, ubile smo se ovaj tjedan..jos se oni probude,dam uzinu i idu doma lijepo..skup samnom hehe
Deca mi spavaju, ja malo tu citkaram, sve sam obavila kaj sam trebala, dokumentaciju popisala isto, nis ne radim,petak je, ubile smo se ovaj tjedan..jos se oni probude,dam uzinu i idu doma lijepo..skup samnom hehe
Znas kaj,ja jedva cekam subotu,a kamoli ne ti
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dan mame!!spavanc!!!bit ce i jedini-dva previse kao jucer al nebi izdrzala s jednim..pa me zato noc satrala,ne zelim se ni prisjecat😂!jos grc u nozi-suze od boli,a u pm vise..da sitno brojim,nisam uopce spremna ni svjesna da je vec proslo..sjecam se frke kad su mi kasnile 3 dana-jos misanjarkapise da cu ih sigurno dobit taj dan kad sam isla po test😂😂..sokirana sam bila sa dve crtice popodne..ajme meni😂🙈!popeglala,usisala,oprala pod,juha gotova,otusirala se,kosu oprala,vrata od balkona oprala,wc malo i nikako jutro proc…uzas!!
mamikanisu ne lazni trudovi bili,znam sta je to,nije mi prva trudnoca😂😂,imala ih s neli pol trudnoce-ovo ke nes drugacije…ma forsiram ocito!selidba 1.11,u interesu je da rodim prije selidbe😂😂…
ugolinasuper da je ok s nalazima i da je zlica isto bolj..smijeh kako zeli nosic usisavat😂😂😂..odmah lakae kad je i na poslu dobro,kud bis jos da uz sve to imas tlaku cijeli dan tamo..
lucydosla voda????i ja se cudim koji put kako neli uspije zaspat uz tv,meme i mm navecer a neki put nema sanse uz tisinu!!al ocito kad im se spava nis im ne smeta…jesu vam koji zubici noci izasli???mozda ga boli to,neznam..neli se po 2 mj patila sa lijevim cetvorkama,sad cekamo desne pa nikako van..nadam se da ce brzo to izac pa malo mira po noci😥
tpoljoj to kad krene,temp,nosic,grlo…valjda je najgore iza vas!!
abies dosla do onog svekru treba grozde i odmah mi tlak skocio😤🔫..a petra prava cura vec,bravo😊..
Ne pametujem,da krivo ne shvatis,ali nemoj forsirati!Jesi u terminu,ali nek Serdjo bude jos malo unutra!Znas da fizicki napor moze uzrokovat trudove!Ja sam bila pomaknula kauc od bijesa,muz me raspizdio,u sedmom mjesecu trudnoce sa malom,i dobila trudove!Bila u bolnici par dana…S doma me cekao sin!A uz to sam isto bila preforsirana!Malo dijete,kucanstvo…..Na kraju se ipak rodila na termin!
Isuse 😱😱😱😱
Je,zvuci grozno ali dobro je bilo to sam se u bolnici taaaaako odmorila....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
15min na šalati???? Mi s vezom satima čekali. I još vreća sestri doktoru, jeftinije privatno bi bilo.
S petrom smo sami bili iodmah gotovi u karlovcu.
Nek je sve ok s kukovima!!!!!
Da!Dosla tamo,imaju neki aparat u koji gurnes zdravstvenu i potvrdis narudjbu,to obavila i otisla u djecju cekaonu!Skinula malu,nosala ni 5 min i oni nas zvali!Doktor mlad,ljubazan,pregled detaljan....A ova djeca koja su cekala u cekaoni,dok smo mi dosle-za 5 min,nije bilo vise nikog!Fakat nisam mogla vjerovar
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji