Ugolina ma vjerujem nemaš energije za nista vise ... ja isto ne mogu funkcionirat ako nemam sna ... a super da ti je dobra atmosfera na poslu onda ideš lakše na posao
Brojčana bas mi proletila tvoja trudnoća 😀
Moju Nosić muci sad valjda imunitet se oslabio
Da sta se tiče sobe hvala za savjete odlučila sam prvo malo poredit podrum pa da nosim ove stvari iz sobe dole ono iz šupljeg u prazno bolje pobacat kap sto ke Ugolina predložila hahhaha
Ugolina Kak si od opcenito loseg daka dosls do magistre?Da sam te bar poznavala dok sam bila na kraju srednje!Abies Dobro Lucy kaze za teren,jel se vidi na liniji?
Lucy I nama je Pampers par puta promocio,ali su mi najbolje!Mercedes medju pelenama!!!!!
Aaahahaha,upala nekako na fax,a onda studirala nesto sto me stvarno zanimalo 😂😂😂 al bila sam turbo,fax cijeli dan, obavezno nekud cugat poslije, ucila vikendom ili pod pauzama prije ispita hahaha
A taman krenula kuhat 😂 hvala abies 😘
E fkt,netko te i pito, kak petra i vrtic? Vec se sigurno super navikla?
Ma ne mogu se koncentrirat na pročitano, a ne citira mi se svaki post.
Petra super u vrtiću. Kuži baš puno. Postaje cura! čude se koliko može srati (i ja), no dobila je i zub pa valjda ima veza.
Mm me naljutio. U srijedu se ide zubaru. Sin i ja. Ok doma pa u 5 moramo krenuti. Nahranim djecu. Malcu se kaka. Pa operi ga. Ja jela nisam. Super. I mm dolazi 2min do 5. Meni već plan u glavi idem sama, zvat ću tatu ili će klince sestra pripazit. Kaos. E sad je on gladan pa bi se tuširao. Nisam mu ni dala ds vozi jer bi i za to imao vremena. A zašto nije došao u pola 4, e pa svekru treba grožđe.
Jučer opet gleda svoju guzicu (na dugoročniji period), a fino sam mu rekla da ne bu dobro tako.
Mamika dan bio za izludit? Kako stigneš zadaću sa sinom uz njih dvije? i Ilani, sanjarka isto pitam.
Ugollina super za klik sa kolegicom. Neka tako i ostane!
Tpol tvrdo srce i pun kontejner!
Dobar dan mame!
Mi jutros bili na vjezbama,dosli,beba zaspala. Inace ide spavati oko 13. Vec vidim dan naopako.
Zadace. Ja ih vise ne pisem,ja sam svoju skolu zavrsila. Salu na stranu,jako sam se trudila prva dva razreda da dodemo na to da se zadace rade samostalno i da se javimo mami po pomoc samo ako negdje zapelo i ne ide. Prvo vrijeme je to bila svake tri minute-"mama ja ovo ne znam ne razijem ne mogu",pa bih rekla -"ajde procitaj zadatak ponovo" i gle cuda,nakon toga bi sve bilo puno jasnije. Sada stvarno vise nemam s time problema. Osim sto moram vise sad kontrolirati ovu moju sedmasicu,jer lako se prebaci sa zadace na druge stvari,preskoci ucenje kao nece me pitati i tako dalje.
Ugolina i kakav ti je sad osjecaj prema drugoj djeci? Jel se sto promijenilo posto si sad i sama mama?
Abies nadam se da ce se vrijeme popraviti da se ne smrzavas u sumi. Muz ,mislim da je tvoj jos premlad za menopauzu,on tek mozda sad iz puberteta izlazi a pubertetlijama treba iz dana u dan tupiti jedno te isto da dopres do njih.
Mamika, nisam se jos informirala za ovaj program predskole za djecu mama odgajateljica. Mislim da djeca ne smiju u vrtic, osim predskolaca koji moraju proci program predskole,a on je organiziran u svakom vrticu na svoj nacin .
Brojcana, i meni je kao da je jucer bio onaj tvoj post "Pozitivna sam!" i eto te vec na kraju trudnoce. I torbe spremne.Tako treba,bravo! Jel ti ova trudnoca drugacija od one prve? Meni su svih pet bile razlicite.
Mare, jesu pecene paprike? Peces ih vani na rostilju ili u pecnici? Kakav je tvoj recept za ajvar? Ja bih isto napravila bar jednu turu,ali nikako da pohvatam konce i nadem vremena.
TPol jesi krenula u akciju sa spremanjem sobe?
Ugolina Kak si od opcenito loseg daka dosls do magistre?Da sam te bar poznavala dok sam bila na kraju srednje!Abies Dobro Lucy kaze za teren,jel se vidi na liniji?
Lucy I nama je Pampers par puta promocio,ali su mi najbolje!Mercedes medju pelenama!!!!!
Aaahahaha,upala nekako na fax,a onda studirala nesto sto me stvarno zanimalo 😂😂😂 al bila sam turbo,fax cijeli dan, obavezno nekud cugat poslije, ucila vikendom ili pod pauzama prije ispita hahaha
Ja sam bila glupa!I sad zalim!Jer da sam bila pametna studirala bih!Psihologiju ili nesto vezano uz to!A jebi ga,mladost ludost!Sad mi je jako zao!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
8 budenja nocas. Psovala sam sve po redu. Pa zavrsit cu u Popovaci ovako. Mislim da nisu zubi nego se on vrti po kindi i onda se udari ili nema vise mjesta kud je naumio i to ga probudi. Kad je s nama, onda je dosta bolje. Imam posla, ali idem odmorit dok on spava.
Dan mame!!spavanc!!!bit ce i jedini-dva previse kao jucer al nebi izdrzala s jednim..pa me zato noc satrala,ne zelim se ni prisjecat😂!jos grc u nozi-suze od boli,a u pm vise..da sitno brojim,nisam uopce spremna ni svjesna da je vec proslo..sjecam se frke kad su mi kasnile 3 dana-jos misanjarkapise da cu ih sigurno dobit taj dan kad sam isla po test😂😂..sokirana sam bila sa dve crtice popodne..ajme meni😂🙈!popeglala,usisala,oprala pod,juha gotova,otusirala se,kosu oprala,vrata od balkona oprala,wc malo i nikako jutro proc…uzas!!
mamikanisu ne lazni trudovi bili,znam sta je to,nije mi prva trudnoca😂😂,imala ih s neli pol trudnoce-ovo ke nes drugacije…ma forsiram ocito!selidba 1.11,u interesu je da rodim prije selidbe😂😂…
ugolinasuper da je ok s nalazima i da je zlica isto bolj..smijeh kako zeli nosic usisavat😂😂😂..odmah lakae kad je i na poslu dobro,kud bis jos da uz sve to imas tlaku cijeli dan tamo..
lucydosla voda????i ja se cudim koji put kako neli uspije zaspat uz tv,meme i mm navecer a neki put nema sanse uz tisinu!!al ocito kad im se spava nis im ne smeta…jesu vam koji zubici noci izasli???mozda ga boli to,neznam..neli se po 2 mj patila sa lijevim cetvorkama,sad cekamo desne pa nikako van..nadam se da ce brzo to izac pa malo mira po noci😥
tpoljoj to kad krene,temp,nosic,grlo…valjda je najgore iza vas!!
abies dosla do onog svekru treba grozde i odmah mi tlak skocio😤🔫..a petra prava cura vec,bravo😊..
Ne pametujem,da krivo ne shvatis,ali nemoj forsirati!Jesi u terminu,ali nek Serdjo bude jos malo unutra!Znas da fizicki napor moze uzrokovat trudove!Ja sam bila pomaknula kauc od bijesa,muz me raspizdio,u sedmom mjesecu trudnoce sa malom,i dobila trudove!Bila u bolnici par dana...S doma me cekao sin!A uz to sam isto bila preforsirana!Malo dijete,kucanstvo.....Na kraju se ipak rodila na termin!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Da se nadovezem,i kad se to dogodilo onda su se sjetili da bi mi mogli i pomoci oko neceg!A najzalosnije mi je sta mi muz oduvujek predbacivao kak se nisam dovoljno odmarala!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji