Dizs koji dan, vasi budni po 2h a moj danas odspavao sve skupa 2h cijeli dan 😰 ostatak vremena je 99% proplakao, neznam sta mu je danas... 😞
Tako da sta se budnosti tice nemam pojma ima svakakvih dana....
Sunshine kako je prosla kontrola?
Abies rekla patronozna cca 30tak ml dnevno da mu dam vode/čaja nije da gledam tocno u ml
Navalimo na trbusnjake 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja se nekako bojim jos vjezbat,pricekat cu jesen pa druzenje sa Shaun T-om
Meni patronazna rekla za stucavicu ili cicu ili vode za nedojene bebe,i kod nas pali. A vise sam luda od tog stucanja.
Sanjarka kod nas obrnuto,danas samo spava,mislim da se sad budi pomalo. Kontrola prosla super,refleksi super,pluca srce....kaze da se bas lijepo zaokruzila a samo na cici,jako je zadovoljna i rekla Bravo mama. Ja sretna ko malo dijete. Danas 2800 g. Inace kontrola nis posebni. Pitala me jesam pocela sa kapima za jacanje kosti. Sta su vama rekli za to? Meni se cini da je moja kuma krena kasnije sa tim.
Danas krecemo sa kapima i toplo se nadam da ce pomoc. Ja se super drzim dok je ne prode i ne zaspi a onda se slomim i skoro placem ne mogu je slusat kako bespomocno place. Danas vristala od 1 do 3 taman prije rucka,pojeli i svo troje se onesvijestili na dva sata.
E jos nesto,bili mi svekrici ovja tj na moru i ja pricam kako se spremali u setnju pa nikako. A oni ma kuda bi isla,nemoj ti nikuda prije krstenja!! Samo malo oko kuce. A tocno sam mogla pretpostavit da ce tako bit. Jako su vjerski nastrojeni,a jos sveki vjeruje u takve babske price. Bit ce veselo kad je stavim u kolica i krenem. Buahaha
Jel vi imate takvih komentara,sanjarka pretpostavljam ne. Ona prosla split uzduz i poprijeko
url=https://lilypie.com]
Sunshine po starinskom 40 dana ne izlazit iz kuce nit ti nit beba,ves bebin ne pustat preko noci i jos milion stvari. Ja nisam nista od tog radila
Sunshine ja srecom neznam te obicaje pa se ne zamaram. Ajd me zaustavi da odem do svojih. Jedino sto jos nisam sama sjela u auto. Jutros htjela pa je ruknula kisa.
Sanjarka hvala. Moja je popila jucer vode 40 danas kima toliko pa mi se cinilo puno.
Cijeli dan cvili i oko 5h zaspala. I ja. Sad se pomalo budi. Tako da doba grceva je prespavala...ili pomakla.
Babske price..podivljam na njih jos od onog da zgara ima veze s bebinom kosom pa na dalje.. Bila kod svojih i pocne sogi da bi trebala doc doma prije mraka..daj molim te,kaj ce joj bit..evo opet tlak mi skocio,hehe
Znaci,beba se ne smije voziti u jaju naprijed,jel tak?? Kako onda da ikud idem sama s njom?? Kad ju stavim iza i sjednem za volan, ne vidim ju kad je okrenuta iza!! Kako cu tak zivjet bez da ikud idem,ne mogu ja to
Drage majke mi jucer s obzirom na napredak odlucili ne budit vise za nocni podoj. Tenka spavala od 10 do 3,10 min sisanja pa do 6:15, pola sata sisanja pa sad opet spava. ja brzo obavit nuzdu,jest i pospremat. Osjecam se kao da sam spavala tjedan dana
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji