Hihi,pitam jer negdje sam procitala il cula il kaj vec da ne smije sjedalica naprijed
Moze naprijed as ako mozes iskljucit zr jastuk. Bas kako je sanjarka napisala. Ja ne mogu. Imala sam ono ogledalo. Neki dan htjela montirat i dio koji drzi zglob se smrvio 😭
Sad kanim prakticirat izlazak dok mala spava. I nema autoputa. Kad pocne becat da mogu stati i cicu hop.
Ugolina imas u bubamare (cini mi se) kupit dodatni retrovizor za bebu. Iako su oni uglavnom u autu mirni i cesto zaspu dok su jos tako mali.
Abies nadam se da je mala preskocila grčeve i da ih vise nece ni bit!
Sunshine bravo za malenu, stvarno lijepo napreduje. U kojem si ti ono tt rodila?
Sanjarka neka samo finog morskog zraka, guštajte...
A ovi komentari hehe, pih...
Uh jos jedno tesko jutro. Ne pomaze ni nosanje ni nista.... Eto djavle ako ja znam prepoznat grceve. A neznam sta bi drugo bilo...
Noc je lipo odspava mirno.
Racunam da ga nesto drugo boli muci nebi mirno spavao noc ili lijepo mirno jeo i tako...
Sad spava , jedva ga uspavala. Bilo je gadno mene spicli jako grcevi kao pred mengu 😰 a on se dereeeee uh!
Veselo, veselo 😯
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Blaze prosli grceve. Zato danas malo jaci caj 😜 i neka prdiiii
Zvala ginek go u 7mj javi se pocetkom 8... a ja bi na more. Ma i budem pa tih dan dva se vratim.
U cet idemo pedijatru...ak danas il sutra ne odem s malenom u cet se def vozimo. Bas me zanima koliko se povecala
Mi opet spavamo,da je bar ovako svaki dan,ja sve pocistila i gledam tudi zivot u miru.
Kod nas grcevi...sva se zacrveni,grceviti vristeci plac,zabacuje glavu iza i stisce nogice trbuhu.
Cini mi se da je od bio gaje danas nesto bolje,vidit cemo kroz par dana. A jos mislim kombinirat i sab simplex. Iako mi se najvise smiri kad je stisnem k sebi,nosim i pjevam.
Trebala bi oprat kupaonu a tak mi se neda,uzivam kao nikad od poroda...
Abies super da ste smanjili grceve
url=https://lilypie.com]
Sunshine da, nošenje najviše pomaže. Nabavite si one marame nosiljke i mir... super za uzivanciju.
Abies ides u Ražanac? Ako budes do Zadra javi se za kavu :-)
Sanjarka neke bebe jednostavno imaju vecu potrebu za kontaktom s mamom, tako da ti isto preporucam nosiljku za umirivanje. Mene spasila. Ili mozda da probas viper...
Pozdrav mamice i bebice :)
Mi bile sad ujutro na kavici. Cim dodje u kafic se smiri i pocne spavat tu je na tatu, ipak je on u toj bransi... Bile na kavi s bebama i mamama iz njenog "razreda" (iz bolnice- postintenzivne). Bilo nam bas lijepo, bebe sve porasle, a i lijepse je na terasi nego u sobi za izdajanaje se druzit. Iz cijele te price oko bolnice lijepa je stvar da su se prijateljstva rodila.. A i sve nas muce isti problemi i radosti i to ipak najbolje mame razumiju koje isto prolaze...
Uglavnom mi vam vec naveliko izlazimo :) bili za vikend u Zagorju i proslo je jako dobro, u autu je mirna, malo je gundjala kroz dan al bilo je bolje od ocekivanog. To nam je bila generalna proba za vjenacanje.
Kupio joj mm danas ljetnu navlaku za auto sjedalicu da se ne znoji. I da, vozim se sama s njom u autu. Stavim ju iza suvozacevog sjedala i ona je mirna. Ne vidim ju,ali znam da bi se glasala da joj nesto smeta a i to su sve krace voznje.
Procitala sam negdje da se moze i naprijed voziti ali da se ne preporuca jer beba "ometa" kod voznje (mame ih stalno gledaju i provjeravaju).
Sutra idemo na UZV kukova na Salatu. Jel bio kad tko gore? Ima li uopce parikg tamo ?
Morat cemo ici same-tata nam ide u Split na put. Mozda cu zvati frendicu da ide sa mnom
Sortiraj odgovore
Najstariji