Mozemo do sutra o cuckima,ne da mi se....Radije ja o kolacu koji namjeravam napravit!Cekam da buhtlica zaspi!Neki id jabuka,vidjela recept na telki,radio ga onaj Cake boss!Ful jednostavan!Ako uspije i bude fin stavim sliku i recept!Ide u njega pire od jabuka,nasla ga u Lidlu za 7 kn!💪💪
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Opet nemrem sliku stavit!psmtr...Evo recepta...Kolac je ful jednostavan,socan i ukusan!Od svih koje sam radila s jabukama u ovom se najvise osjeti njihova aroma!
2 salice brasna,1 mala zlicica cimeta
1,5 salica secera
1 prasak za pecivo
Pola salice ulja
3 jaja
Pire od jabuke,355 grama
3 vece jabuke narezane na kockice
Pomjesajte posebno suhe i mokre sastojke,a zatim ih sjedinite!Na kraju dodajte sjeckane jabuke,i pecite na 180 ,40 minuta! Prije nego stavite kolac u pecnicu pospite po njemu sloj secera-deblji ili tanji,po volji!Tokom pecenja ce se otopit i nastat ce hrskava korica!
Ja sam uzela salicu za kavu i u nju ide 180 ml vode,to mi je bila mjera!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Uglavnom, sutra idem radit...vec danima mi je muka i nervoza u zelucu,a veceras sam se fkt i ispovracala..koma mi je sto svoju najvecu ljubav moram ostavit doma,tata ce ju cuvat..i necu ju vidjet do pet popodne...srce me boli... Ne brinem se niti najmanje kako ce to on,jok, znam da ce sve bit savrseno,ali u zivotu tako dugo nismo bile razdvojene i u totalnoj sam depresiji..jos sam i mengu dobila...od muke oribala kuhinju,kupaonu,pol stana ono, koma sam ...
A joj Ugolina sretno sutra ! Javi kako
Prošlo ! Neka sto brže prođe dan!!
Mi na moru sutra isprobavanje vode 😀
Jutro svima ☕☕☕☕☕
Budna sam vec ooohohooo haha, zadnjih sat i po kuhala rucak za tatu i kcer 😂😂😂 zao mi djeteta,moras 😂😂 sad se konacno spremam...nervoza i dalje tu,no nesto manja..bit ce sve ok...
Javim se navecer s dojmovima hihihi
Ugolina,jel se drzis?😘
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ajme meni,zamro forum!Nema Ugoline,nema nikog.....Ugolina vrati se......Odi na bolovanje....😂😂Gledam i ne vjerujem,danas ja deziram!Ha ha...
Abies nema tvoje kavice,vec sam navikla da ju ti kuhas😀
Mare A ti?Muskulfiber?Nemres tipkati?Kako teretana?😊
Vi ostale Pa di ste?Rano je za zaljubljivanje!!!!!!😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ajme meni,zamro forum!Nema Ugoline,nema nikog…..Ugolina vrati se……Odi na bolovanje….😂😂Gledam i ne vjerujem,danas ja deziram!Ha ha…
Abies nema tvoje kavice,vec sam navikla da ju ti kuhas😀
Mare A ti?Muskulfiber?Nemres tipkati?Kako teretana?😊
Vi ostale Pa di ste?Rano je za zaljubljivanje!!!!!!😂😂
Ja sam cijeli dan u skitnji nema muskulfibera osim bolnog dupeta,u teretani super za sada.
veceras opet u teretanu,a mm ce sa klincima,ja se cijeli dan trudim da ih izmorim da njemu bude lakse.
ugolina kako je proslo na poslu?
tpol kako je na moru?
Mamika, citam ali nemam bas nesto za pisati. Danas opet vozila mamu dr. Vodila i M sa sobom jer ga nisam htjela ostaviti sveki.
Ugolina, sretno!!! 💪 Ali ti si vec doma negdje.
TPol, uzivajte i lijepo odmorite!! Super sto mozes Cupavicu staviti nekome.
Mare, svaka cast ako cijeli dan izmaras djecu i jos ces imati snage za teretanu poslije. Bas si zena- zmaj.
Sortiraj odgovore
Najstariji