Sanjarka Petar je pravi momcina!mislim da ti medu prvima kreces sa kasicama. Naravno da ces nam pisat iskustvo a mi biljeske?
Cure drage znaci ako vam biogaja ne djeluje navalite na cesnjak!!! katastrofa
Crazy bravo za gradevinsku. Nadam se da cemo se prilagodit ovaj tjedan klimi i malo popravit ritam pa cemo vjerojatno do Zadra....
Mi bi htjeli radit kucu..imamo gradiliste ali nemamo suske...puno smo upucali u uredenje ovog kata kuce di smo sada. A i trebao bi nam prvo novi auto.
Ugolina mi imamo 3 vinograda...znaci nekih 1200 trsova. Ove godine sam se izvukla od svih radova... I jos ovaj moj mulac isao cupat nesto starog i sadit 600 novih. Ja volim radit s njim,dok radimo se ne svadjamo a i to mi nije posao koji umara kao npr za laptopom. Tako da sam s njim i bijelo vino zavoljena a jos k tome ide na ocjenjivanja i ide to njemu ako vam treba neki savjet pucaj. Mm ce jedva docekat...
url=https://lilypie.com]
Hahaha,ma vise nis ne pijem (niti moj muz) ali prije nekoliko godine pila sam ko smuk,mogli su se oni alkici stari sakrit.. Jednu novu godinu sam popila 17 zuji kroz cijelu noc,moj muz 19, dve gajbe skoro smo popili, odvratno kad se sjetim... Cak smo i pusit prestali oboje..Ah,to su bili dani...
17 piva?? Pa treba samo toliko tekucine unjet u sebe😱😱😱 a jos k tome alkohol!
Sunshine ja bi dosla na degustiranje😁
Ceazy bravo za gradjevinku. Nema do svojih 4 zida.
Mi imamo svoju kucu- mm dobio u nasljedstvo pa ju skroz renovirao (prije mene 😃 ) pa smo ju mi jos uredili prije bebe za nas. Ja takodjer imam kucu (pola) s sestrom, nasljedstvo od staraca u Varazdinu i jos stan koji rentamo. Sad ce sestra u stan vjerojatno a kuca ce u renoviranje.
Ja sam najvise pozitivno iznenadjena svojom bakom, zena ima skoro 80 god.,zivi na selu i jos nisam cula ni jedan glup savjet od nje. Dapace poklopi moju svekrvu kad ima savjet ala cesnjak i slicno. Bravo za bakicu
Mislim da cemo mi ici na plivanje.malo sam isteazivala i kazu daje super za hipertonus to..
Inace odgodili nam vjezbe na Goljaku... grrr
Baby dajem mu biogaiu ujutro oko 8h neovisno prije ili poslije jela samo bitno mi je da je dovoljno poslije ili prije jela da ne bljucne j nju van. Sumnjam u biogaiu zato sto od kada nju pije nema stolicu i sad moguce jer je sa vitaminom D tak odlučili ako prvo nju eliminirati sutra ju vise ne dajem pa cu vidjeti kroz par dana da li se stanje popravilo, vjerujem da njenu je i to problem sto ne kaka, u Nazad 10 dana koliko je na biogai je imao dva puta stolicu i to onda tonu kakice znaci nije da ju nema jer se sve Iskoristi kako svi mi govore vec ju nema jer se zastopa i onda kada krene je to hrpetina, a možete misliti ta mala crijeva a puna kakice pa kak ga ne bi bolilo. Tak sa biogaia baj baj
Ugolina meni bi 17 piva bilo dosta za pol godine😁 al zato vino..mogla sam skoro cijelu butelju da budem fino pijana😁 al samo vino bez cole i sranja.
E cure ja sjedim!! Na slaufu za hemeroide😂 i na koso! Al sjedim😄😄😄😄
Al ne mogu bas dugom i to samo na kaucu jer ako stavim slauf na stolicu ne mogu nogama do poda kako sam mala 😱 onda nije ugodno.
Bar nesto...
Cure kako su bebe danas? Moj cijeli dan nesto cendra..al je vecinu dana budan
Sve gleda oko sebe. Valjda ce onda ova noc bit mirnija
Sortiraj odgovore
Najstariji