Sandrich javi razvoj situacije kod vas, iako mi uopce ne pada na pamet kako popravit tu stetu od pozara, trebat ce godine da to izgoreno izraste ponovno, a o steti kuca, ljudi, zivotinja i ostalog da ne pricam 😔😔😔😔 uzas
Obračun štete auuu ma tu su astronomske cifre. Računa se imovina, drvna masa, sitni inventar (npr koš za smeće)…i sve dnevnice ljudi na požarištu.
Ma to ce se godinama obnavljat, desetljecima.. srica nije nitko teze ozlijedjen, jedino je jedan covjek od infarkta preminuo. Uhitili su neku zenu tamo kod zadra (45 godina ima) jer su je vidili da podmice pozar dva puta... Nadam se da ce i ovdje ulovit ako je bilo podmetnuto.
Mi danas na jednom spavancu, cili dan nije oka sklopia, maloprije zaspa. Nemoguc je 😱 spava mu se, trlja oci, al ce radije plakat i divljat nego spavat
Mame, što se radi? Danas je čini se moj dan. Jedan sin na moru, drugi odveo seke na bazene, Nikolina i muž spavaju, a ja uživam u tišini. Eto, događaju se čuda i mamama petoro djece 😁👍
Brojčana, žao mi je zbog vaše situacije ponovo. Nadam se da će se brzo sve smiriti. Obavezno ispricaj mužu kako ga Neli čeka pred vratima.
Ponavljam pitanje za viberuse, ima li Sanjarke tamo? Dugo se nije javila na forum, čudno je to.
Cure, jutros se povuklo. Probudio se skoro cist. Otisli u ducan i kad smo se vratili opet se pojavilo. Sad opet ima dosta ali najvise po trbuhu oko pelene. Jucer bilo po rukama. Ici cemo dr.
Ajme sandric,citam tvoj post i place mi se..ne mogu ni zamislit taj uzas i tugu…zao mi je…moze bit da i lovre osjeca takoder da je nes bilo pa tako reagira..
Ma jok, blento 😂 mozda je samo nervozan jer nije bio vanka, sad sam tek povezala… Inace smo svaki dan negdje. Eto, prosvijetlila si me
😂😂😂😂😂
Ugolina,vi ostajete bez tople vode uskoro?
Daa,majku im njihovu,stalno nes...vise sam luda od te vode..recimo u zgradi svako malo nes pa ugase vodu, valjda nenadano, ok mi je kad napisu na vrata pa se pripremis, ali kad mi usred dana iz cita mira ugase vodu,ja dobim blagi slom zivaca... A ovo,valjda neki veci radovi 🔫🔫🔫🔫 kuhalo za vodu ce radit na najjace 😂
Juto svima!!
ilaniuzivaj u mirnom jutru i kavi
sandrich pa bas si me rasplakala sa svojim postom 😔!!
ugolina super je zlica!!
tpoljoj pre predivna haljinica i cupavica
lucy gadno izgleda,idi u bolnicu-javi kakvo je stanje..nadam se nis strasno
abies puno puno puno kave,sta drugo
Neli opet pocela s nekim nocnim ceremonijama,a zub/i 😂 sta drugo..borba po cijele dane i sreci nema kraja😩…u kuci ratno stanje od cetvrtka navecer,jucer myza nisam ni vidjela-lako za mene,mala ga nije vidjela😔,sto onda i mene uzdrma jer ide stalno do njegove sobe i stoji pred vratima,ista stvar i ujutro-probudile se oko 6 i 45,oko 7 isle prat zube,on se u medjuvremenu digao,otisao u drugi wc,oprao zube,spremio se i van..tako da je neli opet cucala ispred njegove sobe i cekala da joj otvorim vrata,kad sam joj otvorila sobu uletila unutra i stala pored praznog kreveta i gleda..eto,jedva sam se suzdrzala da ne zaplacem..a da ne kazem koliko sam nervozna zbog njegovog ponasanja,ona jos jucer navecer nikako zaspat a meni vec dosta svega…pomalo mi postaje tesko fizicki sve to sama,grcevi u nogama,opet povremene mucnine…bas sranje!
Trebala si otic onda kad je bilo.ono zadnje pa nek se jebe
Dobar dan!!! Kako ste? Cim nema ilani,nitko ne kuha kave ujutro 😂 evo onda opet popodnevna ☕☕☕
Mi danas obavili ovo cijepljenje s godinu dana, plakala je deset sekundi,a onda smo vidjeli sat kako ide tika-taka 😂😂 jedva je zaspala oko tri,mozda ju to sve skupa malo uznemirilo jer smo u vrijeme cijepljenja trebali bit doma i trebala je vec spavat..i onda se probudi u cetri 😲 ali pustili smo ju, mozda navecer ranije zaspe pa se vratimo od sutra u rutinu neku jer mi je jutros spavala do 9:45 😲 al danas nam je to.pasalo zbog cijepljenja…. Uglavnom,dobre je volje i sve super,ko da i nije primila..ali i rekla je doktorica da nebi smjelo bit bas nikakvih reakcija,cak nit temperature nit otoka..svejedno sam.joj stavila malo oblog… Kad ne bude vruce vani vise,ic cemo malo u setnju
Ajde javi ako bude kakvih promjena, iako vjerojatno nece ali i nas to cijepljenje ceka ovih dana a bas me okolina isplasila s tim 😏
Ona ko da nije niti primila cjepivo!! Super je
Mame, što se radi? Danas je čini se moj dan. Jedan sin na moru, drugi odveo seke na bazene, Nikolina i muž spavaju, a ja uživam u tišini. Eto, događaju se čuda i mamama petoro djece 😁👍
Brojčana, žao mi je zbog vaše situacije ponovo. Nadam se da će se brzo sve smiriti. Obavezno ispricaj mužu kako ga Neli čeka pred vratima.
Ponavljam pitanje za viberuse, ima li Sanjarke tamo? Dugo se nije javila na forum, čudno je to.
Hahahaha,cuda se dogadaju velis 😂😂😂 kaj je to covjece,stalno sama kavu pijes, bus se navikla
Sandrich javi razvoj situacije kod vas, iako mi uopce ne pada na pamet kako popravit tu stetu od pozara, trebat ce godine da to izgoreno izraste ponovno, a o steti kuca, ljudi, zivotinja i ostalog da ne pricam 😔😔😔😔 uzas
Obračun štete auuu ma tu su astronomske cifre. Računa se imovina, drvna masa, sitni inventar (npr koš za smeće)…i sve dnevnice ljudi na požarištu.
Ma to ce se godinama obnavljat, desetljecima.. srica nije nitko teze ozlijedjen, jedino je jedan covjek od infarkta preminuo. Uhitili su neku zenu tamo kod zadra (45 godina ima) jer su je vidili da podmice pozar dva puta… Nadam se da ce i ovdje ulovit ako je bilo podmetnuto.
Mi danas na jednom spavancu, cili dan nije oka sklopia, maloprije zaspa. Nemoguc je 😱 spava mu se, trlja oci, al ce radije plakat i divljat nego spavat
A znas kaj,moguce da si mijenja covjek raspored,tj.prelazi ti na jedan spavanac i treba mu malo vremena da se adaptira..recimo mojoj je trebalo neka tri tjedna da budemo svi skup ok s tim jednim spavanjem jer njoj je falilo,a nije mogla zaspat pa bi ju opaka fjaka ulovila tamo oko sest sati,a tu ju ja nisam pustila spavat, zabavljala bi ju nekako do pol osam,osam... Bilo je malo nervoze i to i kad se privikla i prebacila postepeno to spavanje sa 12 pa tamo negdje do 13, 13:30 i odspava do nekih 16,sad je super...
Vecer zene.
Mrzim mrzim mrzim pakiranje. Rijesila danas 80%, jos sutra ubacim par stvari i gotovo. Moram i kucu koliko toliko sredit da ne dodjem u nered jer ce mi odmah sve prisjest kad se vratim u takvu kucu.
Slusam cijeli dan ove guzve i hb da nismo danas islli, valjda u pon nece biti guzve tolike.
Bili smo navecer u vozni biciklom pa u parku svo troje. Ena obozava ljuljacke i drugu djecu kojima krade igracke i cupa sve.
Sandrich sva sam se najjezila kad sam ovo citala. Bitno da ste svi u redu.
dalje ne pamtim. strgana sam.
Noc ekipa
Sortiraj odgovore
Najstariji