Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    21. Srpanj 2017. 21:07

E da, jos pise po vijestima da se vukovi i zmije spustaju u grad jer nemaju gdje. Uzas. 
    Inace mi smo super, lovre ima obe gornje jedinice i napokon normalno moze odgrist nesto tvrdje. Zadnjih dana me satra, spava samo po pola sata-40 min tamo oko 11 ili podne i onda place, cvili dobar dio veceri a nezeli zaspat. Sad je zaspa oko 8ipo, inace se probudi vrlo brzo ako tako rano zaspe al ovaj put bi moga do ujutro, bas se izmoria danas. Vecinu dana mi je na rukama, sve radim jednom rukom, veceras pravila palacinke dok mi je on bio u lijevoj ruci. Tati nece, na pod nece, igrat se nece, jedva mu uvalim stagod u usta. Ne vidim da izlaze ostali zubi, zajebava me valjda zbog promjene rasporeda spavanja

Ugolina
    21. Srpanj 2017. 21:46

Ajme sandric,citam tvoj post i place mi se..ne mogu ni zamislit taj uzas i tugu...zao mi je...moze bit da i lovre osjeca takoder da je nes bilo pa tako reagira..

Ugolina
    21. Srpanj 2017. 21:48

Lucy 😲😲😲😲 ajme,ja bi se sva sasrala i trcala pedijatru.. Morat ces to provjerit bome, kad mu se povuce opet dat zumanjak pa vidit.. A daj mi reci,jel ti vec jeo neku hranu u kojoj ima jaja poput biskvita, tjestenine i to?

Ugolina
    21. Srpanj 2017. 22:34

Moja zlica sama od sebe odbila sisu sad prije spavanja 😲😲😂 boze... Jos sam joj jedno desetak puta ponudila cisto da se uvjerim..ono,okrenula mi leda...al je zato popila pol flasice caja,valjda samo zedna bila..i nije joj se dalo cicat..
    Popodne samo sat vremena odspavala... Al noc vjerojatno bude trazila ko uvijek

21. Srpanj 2017. 22:41

Večer mame! 
    Evo nas malo. Ujutro rano bili na vježbama, ostatak dana pakirali našeg novopečenog studenta, otišao s frendovima malo na more. Neka se sad malo odmori i zabavi. 
    Sunshine 😘😘😘jako mi je drago što si se vratila. Tena hoda ko debeli pijanac 😂😂😂 E svaka čast tvome mužu kad se tako lijepo snalazi sam sa bebom! Ne bi to znao, htio , mogao svaki muškarac. Kako si startala na poslu? Jesi se već pomalo navikla? 
    TPol, divna čupavica u divnoj haljinici 😍😍😍😍😍  Jako mi se sviđa ideja ovakvog fotografiranja po mjesecima sa tom tablom - pločicom na kojoj piše koliko je mjeseci. Ti si baš umjetnička duša ,čini se 👍
    Ugolina, super za cijepljenje! Jeste se i vagali - mjerili? Nikolina nije imala reakciju, ali rekli su nam da unutar mjesec dana bi moglo biti nešto kao prehlada. Jel vama rekla dr da i dalje uzimate D vitamin? 
    Lucy, guralica za starce??? 😰😰😰 nemam komentara, svašta... Ovo za osip, stvarno izgleda kao alergija. Jel ga to svrbi? 
    Sandrich, šaljem ti zagrljaj. Ne ponovilo se! 

Ugolina
    21. Srpanj 2017. 22:50

Ilani, za vitamin mi je rekla samo u hladnim mjesecima, da pocnem u desetom opet i tako negdje do recimo petog da dajem! Dobro da si me pitala da si zapisem jer sam to zaboravila! 
    Aha,mjere sam isto zaboravila napisati , 77.5 cm i 11.5 kg!!!! 🎉🎉🎉🎉 e, a bila sam uvjerena da ima prek 12 😂  uglavnom,super su joj mjere,lijepo raste

TPol
    21. Srpanj 2017. 23:18

Ugolina super mjere 👍🏻👍🏻👍🏻
    Odlična usporedba za haljinu vjenčanicu Hahahhaha to cu joj pokazat kad bude u potrazi za vjenčanicom hahha
    Sandric bas tužna situacija i tvoj post .. bas je drugačije kad se nesto događa nama a kad nekom drugom možemo suosjećat i sve al kad nas pogodi nekako šokira ....
    Ilani hvala za pohvale , volim ja sve sto ima veze sa umjetnosti ... falilo mi par bodova da upišem akademiju 
    Sutra nam dolazi majstor da stavi pločice u kuhinji vidit cemo kako će to završit 
    A auto hahhaha mislio nas prevarit majstor al nema vozimo za hr ! Uglavnom cirkus 😁

uykmyjh
    21. Srpanj 2017. 23:19

Ugolina

Ajme sandric,citam tvoj post i place mi se..ne mogu ni zamislit taj uzas i tugu…zao mi je…moze bit da i lovre osjeca takoder da je nes bilo pa tako reagira..

Ma jok, blento 😂 mozda je samo nervozan jer nije bio vanka, sad sam tek povezala... Inace smo svaki dan negdje. Eto, prosvijetlila si me 

Lucy16
    22. Srpanj 2017. 00:40

Osip se povecao. Bojim se da nas sutra ceka hitna.
    Ugolina, jeo je rezance, njoke.... Nista mu nije bilo. 
    Cendrav je, vristi stalno, na ruke hoce, slabo spava, tesko zaspi...  Nisam primjetila da se cese. 
    Opet necu spavati nego cu cijelu noc pratiti. Sad je puno gore.

uykmyjh
    22. Srpanj 2017. 00:49

Lucy16

Osip se povecao. Bojim se da nas sutra ceka hitna.
    Ugolina, jeo je rezance, njoke…. Nista mu nije bilo.
    Cendrav je, vristi stalno, na ruke hoce, slabo spava, tesko zaspi… Nisam primjetila da se cese.
    Opet necu spavati nego cu cijelu noc pratiti. Sad je puno gore.

O jbt.. ja bi na hitnu isla :/ al ja sam panicar 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.