Hej!
Ja nikako do mobitela. A nemajka. Nema neš igračaka zanimljivih pa klinjo uzme mobitel. Tješim se da i potroši energiju trčkarajući.
Sandrich 😢😢😢😢😢
Imala ja mali požar, tek toliko da budeš oprezna. Panjevi su još gorili nakon 20ak dana!!!!!!!! Horor
Ugolina kani s dvije godine doseći vršnjake pa malo smanjuje na kg 😂 nadprosječna cura.
Jb kg visinu, bitno da su zdravi!
Lucy 😱 ja bi do pedijatra. Sin je imao slično na čokolino kuglice. Po cijelom tijelu. I brzo je nestajalo. Dok smo došli do pedijatra, ni točkice nije bilo.
Definitvno izbaci žutanjak i breskve (? ili što si spomenula od voća).
Kod sina osip slično. Bilo velikih fleka ko 5kn i točkica. U satima jedne se pojavljivale jedne nestajale. Dok se tijelo nije isčistilo.
Evo kava ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Noć svakakva. Malo petra malo filip. I tak od 5 blejim. Oni u pogonu, ja čačkalice trebam za oči 😀
Dobro jutro mame!
Abies, hvala na kavici. Miriseee...Kad cemo na pravu kavu?
Ugolina,nama isto za vitamin rekla dr da samo po zimi uzimamo.Super mjere ima Josipa.
Lucy,mislim da najbolje da odete dr. Kazes da i cendrav,mora da ga muci nesto.
Moja ljepota jos spava. Sto volim takva jutra kad se probudim prije nje.Ali je vec sada sparno i neka cudna naoblaka vani.
😱 Sunce malo, bas gadno izgleda.. javi jel prolazi 😬
Ja jos dolazim sebi od ovog pozara, nije nama prijetilo ali sam gledala i slusala tu ogromnu vatru s krova prvu noc kad je bilo najgore… Bas me pogodilo, ono, split mi je sve na svijetu, bila sam i gladna i lose obucena u zivotu, al iz splita nikad nebi otisla. Samo slusanje ptica, valova, gledanje u brda sa zelenjem, disanje savrsenog morskog zraka me opustalo i to mi je bilo sve sta mi je trebalo… Tih par dana sam zivjela pod klimom, vrata nisi mogao otvorit jer je smetliste dimilo i ulazia je smrad zapaljenog smeca, onaj prvi dan kad je bila najgora vatra ptice su padale s neba, doslovno sam dvije vidila kako krepane padaju u dvoriste. Svaki put kad izadjem na prozor vidim crno izgoreno brdo umjesto stabala, grmova, cvijeca (brnistre). Tuga najveca. Jos saznala da onaj tip sta je progutao kesicu trave, ugusia se i preminuo, bio mi susjed, nisam odmah skuzila po prezimenu kad je bilo po novinama. Vidila sliku na dnevniku i samo me strefilo. Nismo bili nesto dobri, vise ono na "ej.-ej.".. al opet, gledas tu osobu cijeli zivot, mrava nikad nije zgazia, miran, tih, odjednom cujes da tako tragicno umre od gusenja, nisu mu niti pomogli vec su ga cipelarili po podu (ima snimka). Nikad nisam pretjerano vjerovala policajcima… Sad ih prezirem.
A znate sta je tragi-komicno? Dan prije pozara ja komentiram mm-u kako trebam skupljat pepeo sa gradela da stavim u zemlju jer je previse "glinena". Eto mi na sad, cijelo dvoriste i kuca puni pepela i iglica bora
...strasno...bez komentara...
Sandrich javi razvoj situacije kod vas, iako mi uopce ne pada na pamet kako popravit tu stetu od pozara, trebat ce godine da to izgoreno izraste ponovno, a o steti kuca, ljudi, zivotinja i ostalog da ne pricam 😔😔😔😔 uzas
Dobar dan!!! Kako ste? Cim nema ilani,nitko ne kuha kave ujutro 😂 evo onda opet popodnevna ☕☕☕
Mi danas obavili ovo cijepljenje s godinu dana, plakala je deset sekundi,a onda smo vidjeli sat kako ide tika-taka 😂😂 jedva je zaspala oko tri,mozda ju to sve skupa malo uznemirilo jer smo u vrijeme cijepljenja trebali bit doma i trebala je vec spavat..i onda se probudi u cetri 😲 ali pustili smo ju, mozda navecer ranije zaspe pa se vratimo od sutra u rutinu neku jer mi je jutros spavala do 9:45 😲 al danas nam je to.pasalo zbog cijepljenja…. Uglavnom,dobre je volje i sve super,ko da i nije primila..ali i rekla je doktorica da nebi smjelo bit bas nikakvih reakcija,cak nit temperature nit otoka..svejedno sam.joj stavila malo oblog… Kad ne bude vruce vani vise,ic cemo malo u setnju
Ajde javi ako bude kakvih promjena, iako vjerojatno nece ali i nas to cijepljenje ceka ovih dana a bas me okolina isplasila s tim 😏
Mi se jutros probudili u flekama.
jucer i prekjucer ujutro dala sam mu malo zumanjka. Jutros ne. Jel moguca reakcija na njega?? Sinoc jeo kupovne, oguljene nektarine. Mozda su bile jako spricane?? Nadam se da ce brzo proci.
Sinoc zaspao u ponoc, u 2 se vec budio. Ostavila sam ga u nasem krevetu i u 8 vec budan. Jedva zaspao u 12 i poslije nece. Tako je tezak za uspavati zadnjih dana i ide sve kasnije spavati. A imao je bas dobar raspored…..
A mis mali 😔 Jel bolje sada?
Sandrich javi razvoj situacije kod vas, iako mi uopce ne pada na pamet kako popravit tu stetu od pozara, trebat ce godine da to izgoreno izraste ponovno, a o steti kuca, ljudi, zivotinja i ostalog da ne pricam 😔😔😔😔 uzas
Obračun štete auuu ma tu su astronomske cifre. Računa se imovina, drvna masa, sitni inventar (npr koš za smeće)...i sve dnevnice ljudi na požarištu.
Sortiraj odgovore
Najstariji