Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    20. Srpanj 2017. 22:49

Sunshine1

Ku kuuuuu 😂😂😘😘😘🙆🙆🙆

Aaaa vidi jeee, pa di si ti sunshine!!!!!  Kako je tenica??? 😘😘😘😘😘😘😘😘 jel jos uvijek papalica?

Ugolina
    20. Srpanj 2017. 22:52

TPol

Pozdtav svima !
    Hvala na čestitkama prebrzo je prošlo .. ubacit cu ovde koju slikicu , haljinicu sam joj sašila
    Pred koji mjesec pa je sad došla na red za slikanje
    'Mm i ja smo se dogovorili da
    Cemo im ostavljat barem jednom u tjednu najmanje na dva sata i vikendom ako nemaju nesto planirano onda spontano , super ju oni zabaljaju a Ugolina dobar tipp da im pokažem sta Radit
    Ugolina vidla sam zlicu na wiber bas je slatka ono pravi mali covijek a jos ovako kad pišeš sta radi mogu mislit kako je zanimljiva
    Sunshine bas ti se divim da si prepustila
    Bebulji tvom muzu ja nisam sigurna da bi 😂😂😂
    Ilani Nikolina neće jos u kolica ?
    Lucy sretan i Mateu minic 😘

Ne mogu se citirat slike pa cu post, ajme cupavice predivne 😍😍😍😍😍😍 a haljinica 😍😍😍 pa ti si prava maherica covjece... I odma joj vjencanicu sasila 😂😂😂 preslatka!!!!!
    Pravi mali covjek zlica hahaha 😂😂😂

Ugolina
    20. Srpanj 2017. 22:53

Sunshine 😲😲😲😲 i ti pocela radit!!??? Ajme 😥😥😥 za mjesec i tjedan dana bome i ja radni narod

Lucy16
    21. Srpanj 2017. 00:44

TPol, prekrasna je!!!! I cupavica i haljina. Kako ja zelim curicu. 👗👗👗👗 Cestitke i vama!!!
    Ilani, i nama je fizijatrica rekla da siguran hod nastupa 14-16 mj i da ne treba nista forsirati. Okolina to naravno ne razumije. Kako jos ne hoda i te spike. 😤😰 Muzeva baba mu dala onu guralicu za starije sta ima na prve dvije noge kotacice. Kao nek proba uz to. 😱😨 Pukla sam.
    Veceras nije zaspao do ponoci!!! Ludila sam vec, ljutila se i svasta rekla. I sad ko za kaznu ja ne mogu zaspati i gledam po fejsu i naidem na onu bebu Teu sto treba onaj lijek i sad placem i mislim si koliko sam glupa, nezahvalna i zivcenjakusa bezveze. 😞😢

Ellie00
    21. Srpanj 2017. 06:52

Jutro. 
    Mi danas budni od pola 6. Smijemo se I pjevamo po kuci. Napravili tati dorucak I beba probala kravlje mlijeko prvi put. Nije se bunila
    Sunshine welcome back..mislim da cemo se vise nas tu prebacit kad pocnemo radit. Ja moram ispitiat za taj rad na pola radnog vremena kak to ide. Navodno imam pravo da mi drzava nesto daje (zbog njege)
    Lucy, Illani budu oni sve kad budu spremni. Ko te kasnije pita jesi prohodao s 11 mj ili 14 mj. 
    Mi hodamo naveliko. Cak nesto kao trcimo (pa naravno padnemo). 
    Tpol cupavica je predivna. Sretan joj prvi minic I tu. I mama jako lijepu haljinu sasila.
    Idem danas ujutto kupiti jos sto trebamo za put.. ici cu u Lush kupit par poklona, nemam ideje sto drugo.

Sunshine1
    21. Srpanj 2017. 16:55

Cupavica u vjencanici😂😂😂😂
    E da  i Tena hoda. Ide ko debeli pijanac,al hoda.
    Ugolina jede i dalje dosta toga i sa gustom. Jedino mece bas voce,al je prevarim....palacinke,muffini,shake i sl

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    21. Srpanj 2017. 17:34

Dobar dan!!! Kako ste? Cim nema ilani,nitko ne kuha kave ujutro 😂 evo onda opet popodnevna ☕☕☕ 
    Mi danas obavili ovo cijepljenje s godinu dana, plakala je deset sekundi,a onda smo vidjeli sat kako ide tika-taka 😂😂 jedva je zaspala oko tri,mozda ju to sve skupa malo uznemirilo jer smo u vrijeme cijepljenja trebali bit doma i trebala je vec spavat..i onda se probudi u cetri 😲 ali pustili smo ju, mozda navecer ranije zaspe pa se vratimo od sutra u rutinu neku jer mi je jutros spavala do 9:45 😲 al danas nam je to.pasalo zbog cijepljenja.... Uglavnom,dobre je volje i sve super,ko da i nije primila..ali i rekla je doktorica da nebi smjelo bit bas nikakvih reakcija,cak nit temperature nit otoka..svejedno sam.joj stavila malo oblog... Kad ne bude vruce vani vise,ic cemo malo u setnju

Lucy16
    21. Srpanj 2017. 18:52

Mi se jutros probudili u flekama. 

jucer i prekjucer ujutro dala sam mu malo zumanjka. Jutros ne. Jel moguca reakcija na njega?? Sinoc jeo kupovne, oguljene nektarine. Mozda su bile jako spricane?? Nadam se da ce brzo proci. 
    Sinoc zaspao u ponoc, u 2 se vec budio. Ostavila sam ga u nasem krevetu i u 8 vec budan. Jedva zaspao u 12 i poslije nece. Tako je tezak za uspavati zadnjih dana i ide sve kasnije spavati. A imao je  bas dobar raspored..... 

Sunshine1
    21. Srpanj 2017. 20:00

Moguce da je na zumanjak,a moguce da je i na spricane nektarine. Nezz kaj ti napisat. Bas grozno izgleda. Vjerojatno ga i svrbi

url=https://lilypie.com]

uykmyjh
    21. Srpanj 2017. 21:01

Lucy16

Mi se jutros probudili u flekama.
    jucer i prekjucer ujutro dala sam mu malo zumanjka. Jutros ne. Jel moguca reakcija na njega?? Sinoc jeo kupovne, oguljene nektarine. Mozda su bile jako spricane?? Nadam se da ce brzo proci.
    Sinoc zaspao u ponoc, u 2 se vec budio. Ostavila sam ga u nasem krevetu i u 8 vec budan. Jedva zaspao u 12 i poslije nece. Tako je tezak za uspavati zadnjih dana i ide sve kasnije spavati. A imao je bas dobar raspored…..

😱 Sunce malo, bas gadno izgleda.. javi jel prolazi 😬

Ja jos dolazim sebi od ovog pozara, nije nama prijetilo ali sam gledala i slusala tu ogromnu vatru s krova prvu noc kad je bilo najgore... Bas me pogodilo, ono, split mi je sve na svijetu, bila sam i gladna i lose obucena u zivotu, al iz splita nikad nebi otisla. Samo slusanje ptica, valova, gledanje u brda sa zelenjem, disanje savrsenog morskog zraka me opustalo i to mi je bilo sve sta mi je trebalo... Tih par dana sam zivjela pod klimom, vrata nisi mogao otvorit jer je smetliste dimilo i ulazia je smrad zapaljenog smeca, onaj prvi dan kad je bila najgora vatra ptice su padale s neba, doslovno sam dvije vidila kako krepane padaju u dvoriste. Svaki put kad izadjem na prozor vidim crno izgoreno brdo umjesto stabala, grmova, cvijeca (brnistre). Tuga najveca. Jos saznala da onaj tip sta je progutao kesicu trave, ugusia se i preminuo, bio mi susjed, nisam odmah skuzila po prezimenu kad je bilo po novinama. Vidila sliku na dnevniku i samo me strefilo. Nismo bili nesto dobri, vise ono na "ej.-ej.".. al opet, gledas tu osobu cijeli zivot, mrava nikad nije zgazia, miran, tih, odjednom cujes da tako tragicno umre od gusenja, nisu mu niti pomogli vec su ga cipelarili po podu (ima snimka). Nikad nisam pretjerano vjerovala policajcima... Sad ih prezirem. 
    A znate sta je tragi-komicno? Dan prije pozara ja komentiram mm-u kako trebam skupljat pepeo sa gradela da stavim u zemlju jer je previse "glinena". Eto mi na sad, cijelo dvoriste i kuca puni pepela i iglica bora 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.