Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    22. Srpanj 2017. 23:29

Ellie, drz se, jos dan i nema vise pakiranja 😂😂 a ena ko ena,bas ju briga za sve,ide ona 😍

23. Srpanj 2017. 05:01

Dobro jutro mame! Tko je za ranu kavu? ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
    Mrzim sve ptice i pticurine  pet ujutro! (oprosti Brojčana) jer mi dođu se derati i krestati točno pod otvoreni širom prozor! Probudile Nikolinu I odletjeli. 

23. Srpanj 2017. 06:57

Zanimljivo jutro danas. Još malo o pticama.Ustala se u pet, izašla s Nikolinom u boravak da muž može spavati. Jedini dan u tjednu kada može odspavati duže. Oko šest čujem glasno ptičje cvrkutanje, kao da dolazi iz spavaće sobe. Mislim ma učinilo se. U pola sedam opet čujem jako, idem pogledati. Odškrinem vrata kad ono prizor, muž spava ko top a na njemu sjedi mladi kos😨😨😂😂 a čini se da je prošetao cijelom sobom jer se pokakio na više mjesta. Sad imam mijenjati posteljinu i nama i Nikolini (njoj sam baš jučer 😤). I sjedi ta ptica i gleda me bez pardona, ja mislila da je mlada i ne zna još dobro letjeti, kad odmaknem zavjesu a ona samo odfrli van😨

Ugolina
    23. Srpanj 2017. 09:27

ilani

Dobro jutro mame! Tko je za ranu kavu? ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
    Mrzim sve ptice i pticurine pet ujutro! (oprosti Brojčana) jer mi dođu se derati i krestati točno pod otvoreni širom prozor! Probudile Nikolinu I odletjeli.

Aaahahahaha 😂😂😂
    E sad sam se sjetila da si pitala za kofi,pravi, kad bi htjela/mogla? Ja sam u zg i fraj tak da,aj trazi moj br od abies ili ciji vec imas pa se javi kad ce ti pasat!!

Ugolina
    23. Srpanj 2017. 09:28

ilani

Zanimljivo jutro danas. Još malo o pticama.Ustala se u pet, izašla s Nikolinom u boravak da muž može spavati. Jedini dan u tjednu kada može odspavati duže. Oko šest čujem glasno ptičje cvrkutanje, kao da dolazi iz spavaće sobe. Mislim ma učinilo se. U pola sedam opet čujem jako, idem pogledati. Odškrinem vrata kad ono prizor, muž spava ko top a na njemu sjedi mladi kos😨😨😂😂 a čini se da je prošetao cijelom sobom jer se pokakio na više mjesta. Sad imam mijenjati posteljinu i nama i Nikolini (njoj sam baš jučer 😤). I sjedi ta ptica i gleda me bez pardona, ja mislila da je mlada i ne zna još dobro letjeti, kad odmaknem zavjesu a ona samo odfrli van😨

Aaaaaaaaa placem od smijeha!!!!? Urlaaaam!!!! 😂😂😂😂😂😂😂 isuseeee

23. Srpanj 2017. 14:11

Ugolina 😂😂😂 Što se tiče kave ja sam uvijek za! Ovaj tjedan doduše se pakiram na more, u srijedu imamo i vježbe, ali ponedjeljak - utorak može! Ako možeš ti, dogovorimo se! Jel bi ti pasalo u Areni? Tko će još? Abies? 
    Mi došli od svekrve, beba samo što nije zaspala. Ručak danas kuha dr. Oetker 😎 pizza mozzarella.
    Di ste vi žene? 

Lucy16
    23. Srpanj 2017. 14:13

Ilani, pa stvarno.... Ptica usla u sobu!!! Svasta. Bitno da nije muza probudila.
    Mateo se jutros probudio bez osipa, hvala Bogu. Jos sam na oprezu hoce mu se tokom dana javiti jer mu se jucer pojavilo oko podne.
    Opet slabo jede, vrucine valjda. Vec 2 mj nije nista dobio na kilazi. Jel to normalno??
    Aktivan je jako. Non stop puze po kuci, ustaje, prelazi prepreke, fora mu je ispod stola i oko nogu stolaca, ispod svoje hranilice,.... 
    Divim se Ugolini kako je zlicu ogranicila samo na boravak. Ja to ne mogu jer ne vidi me u kuhinji, sobi i onda mora za mnom. Po travi, pijesku isto bez problema puze.
    Teze se uspavljuje. On bi se igrao na krevetu prije spavanja, a to mu je muz dozvolio 2 puta i sad je problem.
    Sandrich, suosjecam s vama. Ja sam bila prognanik u ratu. Morali smo otici iz svojih domova i vratili se nakon 4 god u zapaljeno, sruseno, zaraslo, unisteno, ostala sam bez djetinjstva tako reci, bez uspomena, bez ijedne svoje slike kao djeteta i bebe.

Ugolina
    23. Srpanj 2017. 14:25

ilani

Ugolina 😂😂😂 Što se tiče kave ja sam uvijek za! Ovaj tjedan doduše se pakiram na more, u srijedu imamo i vježbe, ali ponedjeljak - utorak može! Ako možeš ti, dogovorimo se! Jel bi ti pasalo u Areni? Tko će još? Abies?
    Mi došli od svekrve, beba samo što nije zaspala. Ručak danas kuha dr. Oetker 😎 pizza mozzarella.
    Di ste vi žene?

Hej,ma meni pase svugdje samo zlica je malo ono,ja s njom ne mogu sjest u birc bas na neko predugo vrijeme jer ode 😂 ima kakvih zanimljivih u areni di bi mogle s djecom,da je i njima zabavno? Barem da su separei ili nesto,ako svojoj ponesem igracke neke onda se nece udaljavat 

Ugolina
    23. Srpanj 2017. 15:33

Lucy,super sto se osip povukao!!! Pitala sam za tijesto ,biskvite i to jer u njima ima jaja pa sam razmisljala dal bi i prije reagirao ako je od njih hmmmm
    Za kilazu ne znam,ali recimo sad kad smo bili na cijepljenju,u tri mjeseca je dobila samo 700 grama i doktorica kaze da je to ok,da ne trebaju vise dobivati od toga...

Ugolina
    23. Srpanj 2017. 15:33

I ovo za prognanstvo,bas tuzna prica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.