Ugolina, iz tvojih postova imam dojam da je Josipa strašno puno napredovala u nekom jako kratkom vremenu. Svašta zna, igra se i ponaša se ko velika curka. Kako samo rastu! 😍😍😍
E pa bas tako!!! Unazad mjesec dana ko da je otisla stepenicu vise, nevjerojatno,prek noci
Prvo,sretni minici 😘😘😘😘
Dragoj slavljenici sretan no.1 💕💕💕😘😘😘😘😘😍😍😍😍🎉🎉🎉🎉🎉 dobro profestajte!!!
Ellie,super za pakiranje,krizas li po popisu? Dal jedva cekas otputovat? E da,jesi kog pitala za neke tablete ili nesto za djecu protiv mucnina od putovanja??
Tpol,upregni ti svekrice cesce!!! I nauci ih potez protiv gusenja! Ja to svima svojima pokazala! Grozno!
Ilani,ovo za hodanje,citala sam,cula itd da je sasvim normalno da dijete do 16 mjeseci ne nauci hodati,ima nikolinica foreee..
Zene, vrijeme za djeca spavaju kavu ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ prava mi isto tu mirisi!!!
Jos jednom,koja divota kad ne moras vise izmisljati posebne ruckove i kasice..danas juha, pohano meso,riza,paradajz i sve jela zlica..meso nije mogla gristi,to jos nije usavrsila,ali je grickala s mesa pohano 😂 cak je htjela i paradajz.. Milina..
Uzbudenje na vrhu,popodne kad se kvocka naspava idemo na cugu s frendovima i frendicom koje nismo vidjeli mjesecima..a nekada smo bili nerazdvojni 😥 eto,mi dijete,a oni posao i izlasci i ostalo i eto,dva razlicita svijeta..
Dobar dan mame!
Mi vec na prvom spavancu,noc nije bila dobra ,kao da je nesto sanjala ili seneceg bojala,jako je nemirno spavala pa evo vec je umorna.
Brojcana nam kao i Sanjarka ima popis rodendana na frizideruI neka,svaka cast,ja to uopce ne mogu pratiti .
Mateo, Lea sretni vam zadnji minici!Nika,sretan rodendan!
Ellie, na vjezbe idemo sutra i dr.tjedan a onda tek u drugoj polovici 8 mjeseca. Ako ces se ici pozdraviti s Nedom, imaj na umu da sada rade samo jutarnju smjenu i mozda ces je morati traziti u drugoj sobi ili zgradi,zbog GO sve je tamo ispremjestano.Mi inace i dalje vjezbamo cetveronozni polozaj
.Ja sam se pomirila s time da ce Nikolina prohodati zadnja od svih ljetnica. Glavno da mi je zdrava,a ostalo bit ce kad tad.
😂😂😂😂😂..a nije,nego pogledam uvijek dolje na trakicu dal je kome sto😂😂😂,al neke datume i pamtim!eto,sta cu,memorija mi je bas dobra😂😉,ni ne trudim se zapamtit al mi ostanu u glavi
Hahaha blago tebi!!! Ja ne mogu zapamtiti niti ono sto moram!!!
Hvala na cestitkama!!! Zadnji minic. 😥 Kud vec.
Mateo danas slavi, uopce nece spavati. Muz ga pokusava uspavat ali nista. Nocas spavao s nama i nije se budio 12-5.30.
Uvodim zumanjak. Jeste radile bas ono po P.S-u?? To mi predugo traje.
Summer, sretan rodendan ljepotici!!!! 🎂🎂🎚🎉🎉🎉🎁🎁🎁
Lucy sretna zadnji minic slavljeniku partijaneru!! Zumanjak ja dala pola pa nakon tj dana cijeli sa nekih 10,5 mj. Ne voli jaja
Uglavnom htjela sam se samo javit Ilani😘😘
Pocela sam radit,nismo nestale sa Zemlje. Tena je prosli i ovaj tjedan sa mm na moru,ja sama doma😥
Nije lose,gura se al dani su dugi.
Vidjele smo se za vikend i sutra nakon posla bjezim dolje po njih. Jedva cekam. Uglavnom sam na viberu jer sam sama ali drugi tjedan kad budemo imali drugaciji ritam se vjerojatno prebacujem na forum. Bezveze mi upadat tamo u teme i onda naoon par sekundi ne odgovarat.
Ispostavilo se da nam susjeda radi u jaslicama i rekla da se ne brinem da mm hendla kao profesionalac i da njoj apsolutno nista ne fali. Ne place uopce,nesto sad malo pocela cendrat. Jede mu,spava,cak i voce mu jede...
Pusa cure
url=https://lilypie.com]
Pozdtav svima !
Hvala na čestitkama prebrzo je prošlo .. ubacit cu ovde koju slikicu , haljinicu sam joj sašila
Pred koji mjesec pa je sad došla na red za slikanje
'Mm i ja smo se dogovorili da
Cemo im ostavljat barem jednom u tjednu najmanje na dva sata i vikendom ako nemaju nesto planirano onda spontano , super ju oni zabaljaju a Ugolina dobar tipp da im pokažem sta Radit
Ugolina vidla sam zlicu na wiber bas je slatka ono pravi mali covijek a jos ovako kad pišeš sta radi mogu mislit kako je zanimljiva
Sunshine bas ti se divim da si prepustila
Bebulji tvom muzu ja nisam sigurna da bi 😂😂😂
Ilani Nikolina neće jos u kolica ?
Lucy sretan i Mateu minic 😘
Hvala na cestitkama!!! Zadnji minic. 😥 Kud vec.
Mateo danas slavi, uopce nece spavati. Muz ga pokusava uspavat ali nista. Nocas spavao s nama i nije se budio 12-5.30.
Uvodim zumanjak. Jeste radile bas ono po P.S-u?? To mi predugo traje.
Summer, sretan rodendan ljepotici!!!! 🎂🎂🎚🎉🎉🎉🎁🎁🎁
Znas kako sam ja uvela jaje? Odma kajgana i cao
Sortiraj odgovore
Najstariji