Jutro mame ☕!
Gigic spava prvi spavanac pa da pokusam natipkat koju..
Juzina vani , bit ce da me udarila jer sam bas neka bezvoljna a i ne naspavah se on je bas nemirno spavao a budan od 6.45, koma!
Jucer su mi skinuli zavoje, sad mi ruka u marami i dobila sam neke vježbe za doma. Sad moram jos opreznije s njom a solo sam s njim pa mi to izgleda kao nemoguća misija.
Sunshine da je Tena dobra to znamo no reci ti meni sto si na kraju obukla za tu večeru? 😂
Lucy jel se popravilo spavanje? 🤗
Ilani i mi smo u fazi bacanja svega, stavim ga u vrtić u roku 2min su sve igracke izbačene vani. Nikolina pjeva 😍 koji kolac si radila?
Mare koji shoping 😎 gigicu ujna kupila stopalice. Ja sam preskočila lidl ovaj put, ima i previse ljetne robe jos je sad dobio hrpu za rockas
Ugolina u pripremama za rockas 😎 i lovi akcije okolo 🎈
Miss sve smo mi grozne na isti nacin 😁
Tpol bolje raspoloženje danas? 🤗
Summerbaby hvala na cestitkama 😊 kako Nika?
Ti kao da si nesto predosjetila pa pitas kako je 😏 Tri noci se vrti, vrti, vrti.... jucer vidim da su natekle 2 donje jedinice, jadna stalno petlja zubima po njima, bas mi je zao djeteta, a nadam se da ce brzo izbit da ju ne boli dugo
Inace je ok, hoda i pri tome nas drzi za ruku, ali sam skuzila da se uopce ne oslanja na nas, to drzanje je vise radi osjecaja sigurnosti
Danas je probala komadic pecene piletine i od tog trenutka vise nije htjela ni ziniti na svoj rucak - njoj jos uvijek ne solim i ne stavljam zacine, ali bude svakakvog povrca pa bude ukusno, samo eto uzalud mi kad joj se ovo vise svidjelo 😊
Večer mame!
Mi još ne spavamo 😐krivo je drugo spavanje poslije šest, al trebalo joj je.
Sunshine, ljubi Tenu 😘Drago mi je da vam se sviđa poklončić, kupljen je sa puno ljubavi 😊
Abies 😧mrzim kad tako nešto zezne čitavu stvar. Baš mi je žao. Ja u takvim situacijama naljutim se i odem kupiti tortu ili kolače. Ili hrpu sladoleda. Nije domaće ali mi sačuva vrijeme i živce. Nadam se da će ujutro sve ići kao po maslu 😘
Meni izgleda pere pms. Ne nisam čistila kao Mare ili Ejic. Pojela sam sve u kući 😰😨
Petri i Josipi i ovdje zelim najsretniji sretan rodendan. 😘😘😘🎉🎉🎉 nase napredne curke! 😍💞🎂
Tpol ja sam znala tempirat da se spremim i ine sekunde kad zaspi izletim iz kuce. Pa od ta 4 sata morahu cuvat 3. Onda pelena,hranjenje p jos 2 sata nek se pomuce.
Joj ova Petra u Josipa su mi uvijek alaram da smo Tena i ja na redu😥😥😥😥 idem uzivat u mjesecima a ne godini
url=https://lilypie.com]
Sretan rođendan Petra! Sretan rođendan Josipa!Ljepotice male rastite sretne, zdrave i vesele! 😘😘🎂🎂🎁🎁🎆🎆🎉🎉🎊🎊💕💕💕💕💕
I ovdje sretan rockas nasim najnaprednijim curkama 😘😘🐞🐞🍕🍖🍗🍔🍟🍦🍨🍝🎂🎂🎂🍰🍰🍰🍫🍬svega za njih,sad su velike i smiju sve😉nek nam i dalje budu zdrave,vesele i pametne
Jutro mame , evo me na ☕
Gigica uspavala, dobro mi dosla napokon graco ljuljacka inace nam bila potpuni promasaj do sad 😆 sad ga nekako strpam u nju, ljuljam i bude brzo gotov, morala bi prominit baterije pa nek sama ljulja.
Danas manje cendrav pa se da disat, no tata nam je na Hvaru i tko zna kad ce doma pa ce ovo bit dug dan.
Kuca mi je kaoticna, frižider prazan...sve stalo otkad ja nisam u funkciji 😣
Vani jos uvijek juzina glupa, no mislim da opet od sutra zovu po starom, i neko przenje za vikend, bit ce nam veselo ovo lito cini mi se.
Mare sanja shoping 😁 riješila ves?
Tena nam je dobila predivan poklon 😍 bas nam lijepo ovo darivanje, nadam se da ce bit repriza za 2. rockas i da cemo bit jos uvijek na okupu 😊
Abies uspila torta? 🤗
Tpol ako je moras ostavit moras, prezivit ce ne brini 🤗
Summerbaby to prvi zubici idu van? 😊
Ilani tebi isto prazan frizider? 😅
Curice kako ste? Kad se ti vracas radit?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Petri i Josipi zelimo sretan najsretniji veliki prvi rockas, bile uvijek tako dobre i vesele 🎉🎉🎉🎉😍😍😍😍🍰🍰🍰🍰🎂🎂🎂🎂🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka reći ti se pozlatile da budemo na okupu i za godinu dana, to bi bilo stvarno lijepo. Za prazan frižider da probaš dostavu iz Konzuma? Moj bome je isto prazan ostao 😁
Brojčana, kakva noć! 😧😳Opet se cijepili?
Mi se spremamo na kontrolu neuropedijatru. Grč u želucu. Držite nam fige.
Sortiraj odgovore
Najstariji