Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Lipanj 2017. 08:10

Sinoć sam napisala veliki post i nije se htio poslati, pa sad po sjećanju ponavljam skraćeno. 
    Abies torta izgleda odlično! Petra je slatkica. A suknjica! Naš način slikanja haha pa kad se ovako najbolje vidi i torta i beba. Druge godine više se neće moći tako slikati, bit će prevelike. Nego kako si uspjela zadržati Petru na stolu mirnu, da nije pobjegla?? 
    Curica početak škole i izlazak na posao, bome emotivno i uzbudljivo razdoblje kod vas. Uživajte još malo svi skupa dok nisu počele obaveze. 
    Mi obavili kontrolu. A nemam ništa pametno za reći. Doktorica joj je dala još vremena do jeseni uz intenzivno vježbanje. Rekla je da joj se čini da je Nikolina jednostavno takvo dijete, radi samo ono što hoće i kad hoće. Al do jeseni mora na noge. Mora! Neću ni razmišljati da neće ni do tada napredovati. 
    Palo mi je na pamet da Nikolina ni u trbuhu nije bila baš aktivna beba. Osjećala sam je ali ne toliko kako sam očekivala, čak sam bila pomalo razočarana. Jel vas puno gurale bebe? Ma da možda to i nema nikakve veze. 

Abies
    08. Lipanj 2017. 08:24

Ilani sad je toplo i daj nikolinu u bazen. 200-300kn riskiraj, a mislim da ćete svi uživati. 
    Ja sam imala onaj 3,5m plavi, bio prevelik, a kako nemam baš gdje ga staviti na sunce, na kraju voda bila hladna. Lani curio. Ove godine mislim plitki neki uzeti.
    Ugolina, sjećam se da ste zaboravili na godišnjicu lani ☺ Sretna Vam i dugo i puno se volite! Nek onu drugu opet slavite u rodilištu!

Teni zmajici sretan 1. rođendan!!!!!!!

I Bebačicinoj Antoniji sretan 1. rođendan!!!!

Ugolina
    08. Lipanj 2017. 08:31

Abies

Ilani sad je toplo i daj nikolinu u bazen. 200-300kn riskiraj, a mislim da ćete svi uživati.
    Ja sam imala onaj 3,5m plavi, bio prevelik, a kako nemam baš gdje ga staviti na sunce, na kraju voda bila hladna. Lani curio. Ove godine mislim plitki neki uzeti.
    Ugolina, sjećam se da ste zaboravili na godišnjicu lani ☺ Sretna Vam i dugo i puno se volite! Nek onu drugu opet slavite u rodilištu!

Teni zmajici sretan 1. rođendan!!!!!!!

I Bebačicinoj Antoniji sretan 1. rođendan!!!!

😂😂😂😂

08. Lipanj 2017. 08:32

Ugolina sretna vam godišnjica! Super ti je Abies poželjela 😁😁😁
     Sretan rođendan i Antoniji! 🎂🎁🎉🎉🎉
     Abies nemam ni ja baš mjesta za bazen ali otići ćemo koji put prije mora u toplice na kupanje - plivanje 👍

Ugolina
    08. Lipanj 2017. 08:33

Ilani,nikolina ce svojim tempom i bas ju briga...

Ugolina
    08. Lipanj 2017. 08:36

Hvala svima na cestitkama haha!! 
    A ilani,a kaj onda al ne ustane na noge,kaj ce joj radit onda..fkt ne kuzim,pa nije da se nebu ustala, normalno dijete

Miss_a89
    08. Lipanj 2017. 08:55

Sretan rodendan Teni! 🎂🍭🍬🎈🌸🎉 Nek uziva i dalje u djetinjstvu punom radosti i ljubavi!
    Ugolina, sretna godišnjica!! 🍷💖
    Ilani, ja svoju P nisam gotovo uopce osjecala. Bas je bila neka mirna beba. Bas me zanima kako ce s njom ici to kretanje.

Abies
    08. Lipanj 2017. 09:41

U trudnoći sina sam osjećala. A petru jedva. Posteljica sin iza, kćer sprijeda. Dodatni faktor. A petrin svaki pomak bio je bolan. A sad juri ko manijak. 

Sanjarka88
    08. Lipanj 2017. 10:13

Dobro jutro mamite! ☕
    Prvi spavanac stupio na snagu, bas se opet u potpunostio prebacio na 2 spavanca 🤔 no dobro, ima vremena do jaslica to izregulirat... 
    Noc dobra, jedno vracanje dude oko 3h. 
    Danas mozda odem do firme malo s kolegicom proc novitete...muz ce me odvest i s djecom produzit kod sveki na rucak, nece ostat gladni juhu 😁 no cekam da mi se kolegica javi, u protivnom nek muz pece pizzu, a mogli bi i na kupanje danas tj ne ja nego oni, ja cu opet promatrat more iz hladovine kao i veci dio proslog ljeta 😏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Lipanj 2017. 10:27

Abies torta je super bravo mama, a slavljenica 😍😍
    Curice ja sam prva, u pon idem radit 🤤 pa ti, Sunshine, Abies...?  Ja sam isto mislila do sad lako cu ja to, i ono ajme jedva cekam malo cu odmorit...kad ono sad koma mi teska, bas mi grc u želucu i tako bi volila da mogu s njim bit jos koji mjesec 😭😭😭 sugavi novci!
    Tebi i skola jos uh! Priviknit ces se i na to 🤗🤗🤗
    Miss nadam se da si se naspavala 😊
    Ugolina najljepse su te spontane proslave 😍 torta je super, i zvuci ukusno 😍 i sretna vam godišnjica, proveli jos hrpu hrpu sretnih godina 🎉🎉🎉🎉
    Ilani kako je Nikolina medena na profilnoj, prava mala damica 😍😍😍 ic ce na noge do jeseni, nemoj brinut unaprijed 🤗 gigi je bio dosta aktivan u trbuhu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.