A u pm napisem post i ode kc 😣😣😣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobar dan
Ilani Uva uva 😍😍 ma bravo Nikolina 😘
Ja isla Issu upisati u malu skolu,kaze teta traje 3h i samo tako moze jer 6h ne bi upala al i ovo je super,imat cu vremena za puno stvari 😊😍 Bila sam i u lidlu i poharala sam ga,mm je samo vidio kako vadim stvari. a nis nije pitao,ocito je skuzio da se ne isplati ispitivati. Veceras jos planiram dm poharati jer mi je svega nestalo 😉
Dobar dan mame!
Ručak gotov, dok Nikolina zaspi, još kolač. I ne da mi se više ništa danas.
Mare odličan shopping 👍 prekrasne stvarčice, sirena će biti baš šik 😁 I ja sam namjeravala u Lidl ali nisam odmah ujutro uspjela a sad ne znam dal se isplati ići, sigurno je sve razgrabljeno. Super za malu školu! To jednom tjedno ili svaki dan?
TPol nadam se da si sada bolje. Ne daj se! 😘
Sanjarka pisi post ponovo! 😁 Jesi bila kod doktora? Kako si?
Ilani imaju 250 h te male skole ali kako ce biti jos ne znam,ma kako god nek ide,jos cu je upisati na nesto sto htjedne.
Tpol kako si danas? Bude takvih dana ne brini.
Sanjarka sta ti kazu na kontroli?😊
Evo ☕☕☕ ucinilo mi se da nitko nije kuhao...i naravno 🍷🍷🍷
Kako ste mi?
Jucer bili kod mojih i dan odletio... Navecer sam se zagledala u neki film,enderova igra il tak nes,i totalno ignorirala mobitel...cak je i mala suradivala, igrala se oko mene dok sam piljila u tv,kasnije je cicala,zaspala,bez puno suza i protesta..vidila je da mi je film zanimljiv haha..tak da sam pola filma csk odgledala bez da moram oko nje puno haha...💪
Danas od jutra pustosili plodine,perwol cetri litre bio po 37 kn ili tak nes,bas jeftino..i dodemo u jedan ducan,samo dva bila,na kraju sam zalutala tamo na lanistu oko arene,kad ono tamo isto plodine,reko woow,brzo tamo,kupio muz jos cetri perwola 😂 eto mirna sam do daljnjeg za crni ves 😂😂 bili malo u ofertissimi, kupili pizdarije..balone s brojem 1, pa natpis happy birthday i tako jos tih gluposti 😂😂🎉🎉🎉🎉🎉 i zaletila se u remetinec na zdravstveno pa jos taj papir neki kaj trebam za placanje vrtica predat..
Kuham juhu i pritom za malu sve,a kasnije cu nama neke tam hambice i pomfrit,nismo dugo jeli nezdravo i masno i bas nam fali hahaha..i salatu finu nespricanu iz maminog vrta da pojedemo i nes zdravo 😂 ostatak dana planiramo cmrljiti i ne raditi nista!!!!! A vi?
Ugolina ja sam sinoc jela hamburger i pomfrit 😋😋
ja sam nedavno u Plodinama kupila onaj Persil na akciji isto u pola cijene i tablete za masinu Calgonit 😊😂
Sad sam sireni ispekla popecke od tikvica,naribanog sira. Dio sam ispekla u rerni a dio na ulju 😊
Ugolina😱😱😱 ma kako nisi radila poprcke od tikva!! Meni to glavno jelo sad u njihovoj sezoni😅😅😅😅obozavam
A nesto je u zraku sa tim hamburgerima😂😂😂sinoc meni mm veli hoce narucit a ja si taman htjela narezat speka. Pa ako ti bas zelis mozrmo. Al njemu lose na zelucu,e onda necemo al zasto me pitas kad ti je lose. A zna on da bi ja smazala hambi🔫😂 pa bi,al smazat cu i spek.
Nis onda danas narucujem
url=https://lilypie.com]
Helou? Ima li koga?
Ima, reci 🤣🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji