Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summerbaby
    07. Lipanj 2017. 12:07

Petri i Josipi sretan rockas!🎂🎂🎂🎉🎊🎁🎁🎁🎁🎁
    Sanjarka da prvi ali nikako da izbija van, samo joj je bijelo i nateceno, fino se vide ta dva donja, ali su jos skroz u mesu 😑 jadna moja n
    Ilani drzim fige za kontrolu, ne brini se, danas je vas sretan dan i sve ce biti super 🍀

uykmyjh
    07. Lipanj 2017. 12:08

Josipa i petra sretan rodjendan!!!!  Neka ih je jos bar 100 takvih 👏🍰🍸🍹🎇🎆🎉🎊🎁🎁

mare1989
    07. Lipanj 2017. 12:21

Josipi i Petri sretan prvi rodendan 😍🎂🎂🎁🎁🎈🎈🎉🎊🎆
    Ilani drzim fige da prode dobro kontrola
    Sanjarka rijesila sam ves od mm brata i odnijela mu jutros,a sad moj perem 😊
    Ja sam jutros rano vec isla kod mm brata stan mu srediti,ocistiti,pa cu sad kod sebe usisavati i brisati. Moram i paprike napuniti pa nek se kuhaju za sutra,a za danas imam grah od jucer 😁😁 sireni cu blitvu napraviti😊

TPol
    07. Lipanj 2017. 14:19

Josipi i Petri neka je bude uvijek sve lijepo i krasno u životu! 💃🏻🍺🍺🍺

A joj Sanjarka bas nekako suosjećam s tobom mada ja mislim da bi ja bila totalno živčana i samo nabrajala i kukala 😬😬😬
    Danas kod nas neko ružno vrijeme pa cu Ostat kod kuće bile smo kratki krug vani . 
    Šogorica se javila kaže da bi je pročitala , sunshine hvala za ideju mozda bi je nekako mogla Napravit da spava al neće se onda prepast ? I nas tražit ? A neznam sta će sogi s njom ako počne plakat al ne da mi se nju vuč tamo jer to mi je samo muka ... prvo u autu se nezna sta će bit pa tamo nema ona mira da se s nečim igra 😑😑

TPol
    07. Lipanj 2017. 14:21

Sumerbaby i kod nas takvo stanje sa zubićima samo sad počeo i gornji izbijat čak je malo i krvarila kako je probio gore meso i stalno sw svrbi po ocima nosu smeta ju sigurno

Ugolina
    07. Lipanj 2017. 14:58

Drage moje ljetne bebe i mame 😂
    Evo docekali mi i taj dan,mojoj zlici jedinoj rodendan 😍😍😍😍😍🎉🎉🎉🎉💕💕💕💕 velika moja cura...
    Hvala vam svima na cestitkama i lijepim zeljama!!!neka joj se sve ostvare!!!
    Takoder,mom ljetnom kumcetu,petri,takoder i ovdje od srca sve najbolje za rockas 💕💕

Ugolina
    07. Lipanj 2017. 14:59

Nemam sad vise cajta pisati,najte zamjeriti 😂😂😂 pripreme za festicu u tijeku iako u nedjelju cemo to na malo sire... Puse svima

Sanjarka88
    07. Lipanj 2017. 15:34

Ugolina samo vi uzivajte u vasem danu , veliko je to uzbuđenje 😍😍😍
    Brojcana znaci stize mali Sergej? 😊 ti birala? 
    Tpol nadam se da ce cuvanje proc dobro. A sta se moje ruke tice, ja ne kukam ja utihnem i tugujem 😅 proc ce, treba samo izdrzat 😊
    Ilani fige i javi nam se nakon kontrole 😊🤗
    Summerbaby brzo se to kad se vide ispod mesa 😉
    Mare vrijednice jedna 😉
    Mi smo na drugom spavancu , tata stigao na trajekt pa dolazi oko 5, nije strašno prezivili smo 😁
    Gigic jeo tjesteninu s pomama, a i mi cemo to mi najlakše bez puno rezanja i sl. 
    Jucer muz pekao ćevape , prekjučer sveki poslala rucak...sutra pojma nemam sta ce bit. Prezivit cemo 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

summerbaby
    07. Lipanj 2017. 17:06

TPol

Sumerbaby i kod nas takvo stanje sa zubićima samo sad počeo i gornji izbijat čak je malo i krvarila kako je probio gore meso i stalno sw svrbi po ocima nosu smeta ju sigurno

Joj i N stalno cese oci, nos i usi otkako to treba izbit, jadni ti nasi bebaci, sva sreca pa se toga nece sjecati 😁

Abies
    07. Lipanj 2017. 18:23

Hvala na čestitkama!
    Ilani i Nikolina stil slike 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.