Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Lipanj 2017. 22:04

Pišem sutra, sad sam za 😴😴😴

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Miss_a89
    05. Lipanj 2017. 22:06

Pozz mame 👋
    P spava.. mozda sam grozna ali nekad jedva cekam 8 :15 da ona zaspi i da malo odmorim mozak 🙈😅
    Mi smo jucer rucali hamburger i kebab 😁 ne da mi se kuhati po ovim vrucinama. 
    Mare super ulov u Lidlu! Curka ce biti bas zgodna! I 🖒 za malu školu.

TPol
    05. Lipanj 2017. 23:25

Pozdtav ekipo da danas je bolje , ma osjećam sw ko da sam u nekom pmsu a posto nemam jos nekako je sve to nedefinirano 😑 Jedva čekam da dobijem . Kad se treba na kontrolu ginekologu ? Haha ja mislim da neću ove godine 🤔
    Marice super ulov
    Miss mi svi jedva čekamo da zaspu bebulje da odmorimo mozak 
    Moja napokon oce u kolica ali kupila sam sklopiva i gledaju prema napred valjda joj je to zanimljivo 😁 Ili voli da mene ne vidi hahha 

06. Lipanj 2017. 07:15

Dobro jutro mame! Ajmo na noge lagane! Evo I kavice ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍹🍹🍹

06. Lipanj 2017. 07:26

TPol ja sam dobila tek nakon trinaest mjeseci a kod doktora još nisam bila 😧 To nije dobro, znam ali uopće se ne sjetim naručiti. Ako misliš da bi trebala na pregled, nemoj ni čekati mengu, otiđi prije. 
    Miss ma svi jedva čekamo da klinci zaspu, pogotovo ako tako malo spavaju preko dana. Treba imati energije s njima. 

06. Lipanj 2017. 07:30

Ugolina eto vidiš već možeš uživati u filmu uz zlicu 😊😊  E sanjala sam noćas Perwoll 4litre 😂😂😂😂

mare1989
    06. Lipanj 2017. 08:08

Jutro

Ilani daj litru kave,djeca jesu spavala ali ja sam kronicno umorna. Stize me sve ono budenje u 6,7 danima
    Tpol nocas sam sanjala i tebe i cupavicu😁😁
    Miss meni je pored svega najljepai period kad oni zaspu a ja se izvalim na kauc i citam 😁😁
    Ugolina kako je zlica dobra i pustila te da gledas film
    Noc nam je bila dobra,jedno budenje ali ja nikako da se naspavam. Kasnije cu kad muz dode spremiti djecu pa cemo ici kod mm brata da mu malo stqn sredim

Sunshine1
    06. Lipanj 2017. 08:29

Ilani i Perwol😂😂😂😂
    Vidimo se kasnije🙋

url=https://lilypie.com]

summerbaby
    06. Lipanj 2017. 10:29

Sanjarka, s malim zakasnjenjem Gigiju najsretniji 1. rockas 🎉🎊🎈🎈🎈🎊🎊🎁🎁🎁🎁🎁🎁 pravi je frajer 😃 kako si ti? Jel ima pomaka na bolje?

summerbaby
    06. Lipanj 2017. 10:32

mare1989

Dobar dan
    Ilani Uva uva 😍😍 ma bravo Nikolina 😘
    Ja isla Issu upisati u malu skolu,kaze teta traje 3h i samo tako moze jer 6h ne bi upala al i ovo je super,imat cu vremena za puno stvari 😊😍 Bila sam i u lidlu i poharala sam ga,mm je samo vidio kako vadim stvari. a nis nije pitao,ocito je skuzio da se ne isplati ispitivati. Veceras jos planiram dm poharati jer mi je svega nestalo 😉

Hahaha 😂😂😂 znam da nisam bila na forumu pa gledam kako sam onda uspjela objaviti fotku????? 😂
    Dakle, kupile smo identicne stvari za curke, od prve do zadnje 😂😂😂😂 cak sam ih slicno i poslagala kad sam slala muzu da vidi sliku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.