Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    06. Lipanj 2017. 11:12

Jutro mame ☕!
    Gigic spava prvi spavanac pa da pokusam natipkat koju..
    Juzina vani , bit ce da me udarila jer sam bas neka bezvoljna a i ne naspavah se on je bas nemirno spavao a budan od 6.45, koma!
    Jucer su mi skinuli zavoje, sad mi ruka u marami i dobila sam neke vježbe za doma. Sad moram jos opreznije s njom a solo sam s njim pa mi to izgleda kao nemoguća misija. 
    Sunshine da je Tena dobra to znamo no reci ti meni sto si na kraju obukla za tu večeru? 😂
    Lucy jel se popravilo spavanje? 🤗
    Ilani i mi smo u fazi bacanja svega, stavim ga u vrtić u roku 2min su sve igracke izbačene vani. Nikolina pjeva 😍 koji kolac si radila?
    Mare koji shoping 😎 gigicu ujna kupila stopalice. Ja sam preskočila lidl ovaj put, ima i previse ljetne robe jos je sad dobio hrpu za rockas 
    Ugolina u pripremama za rockas 😎 i lovi akcije okolo 🎈
    Miss sve smo mi grozne na isti nacin 😁
    Tpol bolje raspoloženje danas? 🤗
    Summerbaby hvala na cestitkama 😊 kako Nika? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Miss_a89
    06. Lipanj 2017. 11:41

Jel danas Zg kava?

06. Lipanj 2017. 13:36

Mame 😘 
    Spavanac. Enjoy the silence 😊
    Miss da danas je bila Zg kava. Baš sam mislila da ćeš se možda pridružiti. Možda drugi put? 
    Sanjarka već sad vježbe za ruku? Znači zaraslo je sve? Nadam se da će Gigi biti dobar, on je pravi dečko. 
    Mare evo lonac kave 🍵samo za tebe ali možda bolje da malo legneš, reci djeci da se igrate tko će prije zaspati😊
     Mi bile na kavi 😊 i baš je bilo lijepo. Upoznali Enu i Ellie, jaako su simpatične cure 😊Ena je baš visoka i preslatka je. Petra fascinira! Trči, spretna je, ma nevjerojatna je. Tena i Eva su isto prave cure slatkice! Ovaj put su se same cure okupile, dečki na forumu su nam i inače u manjini,pogotovo sad kad mnoge mame sasvim prestale pisati. 

06. Lipanj 2017. 13:44

Sanjarka a kolač. Radila sam najgluplji i najjednostavniji mogući kolač, red keksa red pudinga i tako tri puta, odozgo čokolada. Moja djeca tamane ga ko ludi, nestane isti čas. I Nikolini se sviđa 😊

Sanjarka88
    06. Lipanj 2017. 14:36

Ilani nije zarasla, premalo je vremena proslo od loma tek 17 dana , mislim da su vježbe vise za jacanje misica koji su vec ajme.
    Gigi je pak nervozan danas, dosla prije mudrica iz skole pa ga malo preuzela, predah! 😅😥
    Nikolina voli kolace? 😊 ja svom nikako da uveden taj fucking bjelanjak. No evo danas uveli kravlje mliko valjda ce bit ok
    Super za kavu i druženje 😘

Miss_a89
    06. Lipanj 2017. 14:46

Ilani bila mi je primamljiva ideja, al predaleko. 😅 Ja sam skroz na istoku grada, još uvijek ne vozim pa mi je bilo nezgodno doci. 

TPol
    06. Lipanj 2017. 14:55

Pozdrav svima 
    Mare pa sta si sanjala ? Hahha sta smo radile 
    Sanjarka dal uspijevaš da se ne oslanjaš na Ruku ili ni nemozes ?
    Ilani dobar kolac bas lijepo zvuci mmm, super za kavicu šteta da nisam bliže ! 
    Ovde isti čudno vrijeme 😬😬😬

06. Lipanj 2017. 15:19

Sanjarka I mislila sam da je pterano da bi kost već zarasla, a mišići da, nevjerojatno kako brzo oslabe. Nastoj vježbati kada god stigneš. Nikolina voli kolače a otkrila je i čari čokolade. Cokolino ne voli, al to me i ne čudi. Moja su djeca takva, hoće cokolino kad već narastu. 
     TPol a gdje ste u Hr, jel bi se mogla kakva kava organizirati kad dođete? 
    Miss, ni ja ne vozim pa te razumijem. Danas nam je ljubazno ponudila prijevoz Abies. 😊Hvala Abies 😘

Sanjarka88
    06. Lipanj 2017. 15:46

Tpol nemogu nista 😏 mogu s dlanom i prstima lagane radnje koje mi ne opterećuju ostatak ruke. Ma koma, uopce ne kuzim kako izdrzim s njim solo sve te sate pogotovo kad je ovako zahtjevan kao danas 

06. Lipanj 2017. 18:52

Sunshine , palačinke s kokosom. Nisam dobro čula kako ih radiš. Sad su mi baš pale na pamet 😀 može recept? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.