Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Lipanj 2017. 10:30

Tenuska zmajicu nas sretan ti veliki prvi rockas, budi svojoj mami uvijek vedra i dobra 🎉🎉🎉🎉🍰🍰🍰🎂🎂🎂🎂🎈🎈🎈🎈🎈🎈😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈
    Bebacice predivnoj Antoniji zelimo sretan 1. rockas, super zabavu i hrpu šarenih poklona 🎉🎉🎉🎂🎂🎂🎂🎈🎈🎈🎈🎈😍😍😍😍😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    08. Lipanj 2017. 12:32

Sretan ročkas Teni zmajicu

Ja sam na nekom rubu užasno se osjećam ... 
    Neznam sta je 🤔
    Ilani ma prohodat će ona sto me živciraju ti doktori ... Darka je na faceu pisala da je njen mali sa 16prohodao
    Ugolina torta je super 
    Da
    Na Facebooku u jednoj grupi bas je pisala
    Mama da je njena prva beba bila mirna i trbuhu a druga je sad nemirna o pitala nas kako je bilo . I jedno 20tak mama su tekle nemirne u trbuhu nemirne posle ... ja sam
    Mislila da će moja izic van kolko je nabijala 

lan@luk@rit@
    08. Lipanj 2017. 13:33

Da vas malo pozdravim!! nisam dugo 
    Mi smo dobro,brojimo sitno do kraja skole !!tri put HURA jeeeeR je super mala~velika moja cura..koristimo jutra za setnju i igru po parku tako i popodne i prode nam dan.
    Sanjarka vec u ovaj pon.ides radit?
    Tpol saljem ti hug,svi se ppvremeno tako osjećamobit ce bolje!!!
    Sretan rodendan Zmajicu i Antoniji
    Ugolina nek vam je sretno ,jos ih punooo proveli u sreći i zajedništvu...
    Hitam rucat,mm zove sve je na stolu...
    By by

Ugolina
    08. Lipanj 2017. 14:27

Hvala svima na cestitkama 😘

Ugolina
    08. Lipanj 2017. 14:39

2410

ugolina torta ti mrak izgleda!!

😘😘

mare1989
    08. Lipanj 2017. 18:44

Vecer cure mile
    Zmajceku i Antoniji sretni rodendani🎈🎂🎇🎉
    Ugolina sretna godisnjica zelim ti puno sexa sexa i sexa 😂😂😂😂
    Ilani bude Nikolina prohodala,pa pocne juriti necete je stici😍
    Mi smo danas cijeli dan u hodanju,bili smo na igralistu,ja sama sa njima troje 😤😤 pa sam isla velikima tenisice kupiti,i za cudo bili su predobri ( mozda je utjecalo to sto sam zaprijetila da ce gledati kako im igracke gore😂😂 sram me bilo),pa smo i isli u interspar sitnice kupiti. Stvarno su bili jako dobri pa sam ih nagradila sladoledom 😍 mm je rekao da mu je drago cuti da su bili dobri.

Ugolina
    08. Lipanj 2017. 20:18

Hahaha,mare imas najjace prijetnje!!!! 😂 carico!!!
    I hvala na zeljama!! I ja si  zelim isto 😂😂🎉🎉🎉 
    Kad vec spominjes...obiljezili smo vinograd aaahahaha, vec dva puta... Ima velika bazga na samom vrhu kojoj grane lijepo padaju, taman da nas zakloni 😂😂😂😂😂😂 malo za osvjeziti bracni zivot aahaha

mare1989
    08. Lipanj 2017. 20:41

Ugolina ludo luda al me nasmija,oplaka zbog tebe😁😂😂 kad se vec kreses ispod te bazge mogla si je usput nabrati za sok😂😂😂 nek vam ova godina bude sto plodnija 😂😂

curicax3
    08. Lipanj 2017. 20:47

Sanjarka vec na posao😱nekako imam dojam da si ti do jucer bila na poslu,ti si medu zadnjima od nas i otisla na porodiljni,jel da?
    Tena i Antonija sretan rockas😘😘ajme mi medu iducima😣

Sunshine1
    08. Lipanj 2017. 22:12

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.