Tenuska zmajicu nas sretan ti veliki prvi rockas, budi svojoj mami uvijek vedra i dobra 🎉🎉🎉🎉🍰🍰🍰🎂🎂🎂🎂🎈🎈🎈🎈🎈🎈😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈
Bebacice predivnoj Antoniji zelimo sretan 1. rockas, super zabavu i hrpu šarenih poklona 🎉🎉🎉🎂🎂🎂🎂🎈🎈🎈🎈🎈😍😍😍😍😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sretan ročkas Teni zmajicu
Ja sam na nekom rubu užasno se osjećam ...
Neznam sta je 🤔
Ilani ma prohodat će ona sto me živciraju ti doktori ... Darka je na faceu pisala da je njen mali sa 16prohodao
Ugolina torta je super
Da
Na Facebooku u jednoj grupi bas je pisala
Mama da je njena prva beba bila mirna i trbuhu a druga je sad nemirna o pitala nas kako je bilo . I jedno 20tak mama su tekle nemirne u trbuhu nemirne posle ... ja sam
Mislila da će moja izic van kolko je nabijala
Da vas malo pozdravim!! nisam dugo
Mi smo dobro,brojimo sitno do kraja skole !!tri put HURA jeeeeR je super mala~velika moja cura..koristimo jutra za setnju i igru po parku tako i popodne i prode nam dan.
Sanjarka vec u ovaj pon.ides radit?
Tpol saljem ti hug,svi se ppvremeno tako osjećamobit ce bolje!!!
Sretan rodendan Zmajicu i Antoniji
Ugolina nek vam je sretno ,jos ih punooo proveli u sreći i zajedništvu...
Hitam rucat,mm zove sve je na stolu...
By by
Vecer cure mile
Zmajceku i Antoniji sretni rodendani🎈🎂🎇🎉
Ugolina sretna godisnjica zelim ti puno sexa sexa i sexa 😂😂😂😂
Ilani bude Nikolina prohodala,pa pocne juriti necete je stici😍
Mi smo danas cijeli dan u hodanju,bili smo na igralistu,ja sama sa njima troje 😤😤 pa sam isla velikima tenisice kupiti,i za cudo bili su predobri ( mozda je utjecalo to sto sam zaprijetila da ce gledati kako im igracke gore😂😂 sram me bilo),pa smo i isli u interspar sitnice kupiti. Stvarno su bili jako dobri pa sam ih nagradila sladoledom 😍 mm je rekao da mu je drago cuti da su bili dobri.
Hahaha,mare imas najjace prijetnje!!!! 😂 carico!!!
I hvala na zeljama!! I ja si zelim isto 😂😂🎉🎉🎉
Kad vec spominjes...obiljezili smo vinograd aaahahaha, vec dva puta... Ima velika bazga na samom vrhu kojoj grane lijepo padaju, taman da nas zakloni 😂😂😂😂😂😂 malo za osvjeziti bracni zivot aahaha
Ugolina ludo luda al me nasmija,oplaka zbog tebe😁😂😂 kad se vec kreses ispod te bazge mogla si je usput nabrati za sok😂😂😂 nek vam ova godina bude sto plodnija 😂😂
Sanjarka vec na posao😱nekako imam dojam da si ti do jucer bila na poslu,ti si medu zadnjima od nas i otisla na porodiljni,jel da?
Tena i Antonija sretan rockas😘😘ajme mi medu iducima😣
Sortiraj odgovore
Najstariji