Sanjarka super je ova slika! Mali šarmer 😍 i svi pokloni su baš predivni, pravi dječji!
Mi danas cijeli dan plačemo..kava ne pomaže 😥😥
Večer mame!
Sanjarka, prekrasna slika! Kako je samo uredila majka svog sina, prezgodan je i baš je frajer 😍😍😍 Lijep ste poklon dobili, Miki je sveprisutan 😀
Mare vrijedna uvijek, s PMSom i bez njega 😂
Mila, Paola sretni minici! 🎈🎈🎈🎈💕💕
Miss, baš je slatka nova profilna 😍raste mrvica 😊 Što muči malenu? Sparina možda?
Miska sretan minic ljepotici😍
Miss sretan minic curici 😍 profilna je bas lijepa
Hvala vam curke 😚😚
Ilani muči ju sparina u kombinaciji s remenčićima. Tako brzo raste..vec ima 4 mjeseca. Kad prije?? 😅
Evo proslavili i mi svoj rockas 😍🎈😍 slavljenik bio na razini 🎈 on spava odavno a odoh i ja, umorih se
Miss Paola je predivna beba 😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
10h nema kave??
Evo poslužit se ☕☕☕☕☕🎂🍰🍰🍰🍰🍫🍫🍫🍫
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Miss,drz se,takve dane smo svi prezivjeli 😘
Mare opet ima motor u dupetu 😂
Sveprisutan mickey 😂😂
Hvala na kavi sanjarko 😘 danas nastavak feste ili odmarate?
Ajme i mojoj rockas za kolko-tri dana???!!!? Ono WTF?!!?! 😂😂 slavimo u nedjelju 🎉🎉🎉🎉 ajme..
Miss,profilna 😍
Nitko? Ajd ja cu pit s tobom.
Idem si kuhat drugu. Planirala. Naravno da to ne mozes radit. Znaci plan bio da krenemo oko 11:30 da zaspi u autu do mame,tamo nastavi i popodne kupanje . Ona sebi sad spava😤
I sad mi mm salje poruku da bi predvecer do nekog tipa. Ajd reko ok,tko je to? Muz od ravnateljice vrtica🤗jos ja pitam kakva mu zena da se pripremim psihicki. Sto obuc?!!! Trazim po ormaru ljetnu neku haljinicu. Al kad mi ormar kaos!!! Njen slozila,ovih dana cu i njegov,ispeglat mu i objesit polo majce. Ide svijetom ko siromak😂😂 kad on nema pojma kakve majce ima. Moj ormar valjda vise nikad nece bit slozen.
E ja i Tenuska se kupale jucer u Korani. Budemo i danas🤗😜
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji