Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Lipanj 2017. 13:55

Ovo za Novalac sam čitala da su povučeni samo neke određene serije proizvoda sa određenim datumom, ne sve. I povučeno u preventivnu svrhu jer nije dovoljno istražen učinak tog nekog jednog sastojka, biljne masti na organizam. 

Ugolina
    03. Lipanj 2017. 14:38

ilani

Abies poklon je suuper! Jel to sve na Mašu i medvjeda? 😁😁😁 Morat će Petra posuditi braci bocu 😁 A istu slikovnicu i mi dobili od Curici i baš je volimo.
    Sin mi rođen u Zg, ali smo stigli u Hr u zadnji čas. I putovali vlakom, u avion se ne smije u visokoj trudnoći. Bila je to prava avantura! 😀
    Ugolina, odličan poklon!
    Eto baš su se zaredali slavljenici 😊

😂😂😂😂 ajme dobro da se nisi u vlaku porodila

Sanjarka88
    03. Lipanj 2017. 14:59

Hej mame drage 😘
    Prvo da se zahvalim cestitkama za veliki prvi rockas  🤗🤗🤗😘😘😘 ljubimo vas gigi i ja 😊
    Prvi dio rockasa proslavljen s uzom familijom jucer, danas s ostatkom ekipe 🎈 on je jako dobre volje i puno vesel a to mi najvaznije. Dječak moj veliki 😍
    Mene hvataju svakakvi osjecaji od ogromne sreće do tuge sto nikad vise nece biti tako mali...sad bi mogla na treće 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Lipanj 2017. 15:08
    Duga je godina... 😍
    Duga je godina... 😍

Sanjarka88
    03. Lipanj 2017. 15:11
    Hvala ex forumasici Bruni na prepredivnom pokloni
    Hvala ex forumasici Bruni na prepredivnom pokloni

Sanjarka88
    03. Lipanj 2017. 15:22

Mjerili smo gigica ima ravno 9kg i oko 77cm 😊
    Curice bas mi drago da odvikavanje ide, rijesit ce te vi i noc 😊
    Sandrich kupate se?? 
    Mare nadam se da ti je danas bolji dan?🤗🤗🤗
    Zlici čestitamo na cetvrtom zubicu  🎈🎈🎈 super je Mashin poklon 😊
    I imenjakinja nam dobila divan poklon 😍
    Uzasno je vruce danas, tu nesto izad brda grmi, kako i nece na ovu sparinu. 
    Mm i gigi spavaju, ja se izlezavam i odmaram mozak malo 😊 gosti stizu oko 18h pa imam jos fore

Sanjarka88
    03. Lipanj 2017. 15:25

Sretni minici sirena, Mila i Paola 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Ugolina
    03. Lipanj 2017. 15:49

Sanjarko, predivna slika petra prije godinu dana i sada 😍

uykmyjh
    03. Lipanj 2017. 18:22

Sretni minici!!
    Mislila citirat sliku od petra pa mi kaze nema sadrzaja za citiranje  aaanyways, prekrasan gigi 😍 srecica! I da, kupamo se! Doduse ne danas, al cim se popravi vrijeme idemo opet 😁 
    Sutra cetvrti dan da nema mm-a, zapea na korculi 😱 valjda ce uspit doc sutra popodne 😲 imaju neki deadline, sto objekata odjednom, premalo zaposlenih, od tih malo zaloslenih jedino on nesto radi 😂 neznas bil se smija ili bacia kroz prozor 😂

mare1989
    03. Lipanj 2017. 19:54

Vecer cure
    Sanjarka bas lijepa slika😍
    Ugolina lijep poklon je dobila zlica😚
    Abies i Petra je dobila bas super poklon😘
    Sandrich uzivaj u kupanju,je li toplo more?
    Dan nam je turbulentan,jutros dok je spavala prvi spavanac ja sam digla sve zivo,tepihe istresla,ugaonu pomjerala da obrisem ispod nje,tako i u spavacoj krevetic,krevet,prasinu,prozore.Pms teski me pici😂😁 sirena malo nerovozna pa malo raspolozena,malo cvili malo se smije. Veselo bome

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.