Ovo za Novalac sam čitala da su povučeni samo neke određene serije proizvoda sa određenim datumom, ne sve. I povučeno u preventivnu svrhu jer nije dovoljno istražen učinak tog nekog jednog sastojka, biljne masti na organizam.
Abies poklon je suuper! Jel to sve na Mašu i medvjeda? 😁😁😁 Morat će Petra posuditi braci bocu 😁 A istu slikovnicu i mi dobili od Curici i baš je volimo.
Sin mi rođen u Zg, ali smo stigli u Hr u zadnji čas. I putovali vlakom, u avion se ne smije u visokoj trudnoći. Bila je to prava avantura! 😀
Ugolina, odličan poklon!
Eto baš su se zaredali slavljenici 😊
😂😂😂😂 ajme dobro da se nisi u vlaku porodila
Hej mame drage 😘
Prvo da se zahvalim cestitkama za veliki prvi rockas 🤗🤗🤗😘😘😘 ljubimo vas gigi i ja 😊
Prvi dio rockasa proslavljen s uzom familijom jucer, danas s ostatkom ekipe 🎈 on je jako dobre volje i puno vesel a to mi najvaznije. Dječak moj veliki 😍
Mene hvataju svakakvi osjecaji od ogromne sreće do tuge sto nikad vise nece biti tako mali...sad bi mogla na treće 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mjerili smo gigica ima ravno 9kg i oko 77cm 😊
Curice bas mi drago da odvikavanje ide, rijesit ce te vi i noc 😊
Sandrich kupate se??
Mare nadam se da ti je danas bolji dan?🤗🤗🤗
Zlici čestitamo na cetvrtom zubicu 🎈🎈🎈 super je Mashin poklon 😊
I imenjakinja nam dobila divan poklon 😍
Uzasno je vruce danas, tu nesto izad brda grmi, kako i nece na ovu sparinu.
Mm i gigi spavaju, ja se izlezavam i odmaram mozak malo 😊 gosti stizu oko 18h pa imam jos fore
Sretni minici sirena, Mila i Paola 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Sretni minici!!
Mislila citirat sliku od petra pa mi kaze nema sadrzaja za citiranje aaanyways, prekrasan gigi 😍 srecica! I da, kupamo se! Doduse ne danas, al cim se popravi vrijeme idemo opet 😁
Sutra cetvrti dan da nema mm-a, zapea na korculi 😱 valjda ce uspit doc sutra popodne 😲 imaju neki deadline, sto objekata odjednom, premalo zaposlenih, od tih malo zaloslenih jedino on nesto radi 😂 neznas bil se smija ili bacia kroz prozor 😂
Vecer cure
Sanjarka bas lijepa slika😍
Ugolina lijep poklon je dobila zlica😚
Abies i Petra je dobila bas super poklon😘
Sandrich uzivaj u kupanju,je li toplo more?
Dan nam je turbulentan,jutros dok je spavala prvi spavanac ja sam digla sve zivo,tepihe istresla,ugaonu pomjerala da obrisem ispod nje,tako i u spavacoj krevetic,krevet,prasinu,prozore.Pms teski me pici😂😁 sirena malo nerovozna pa malo raspolozena,malo cvili malo se smije. Veselo bome
Sortiraj odgovore
Najstariji