Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Lipanj 2017. 08:30

Dobro jutro mame! 
    Evo za razbuđivanje ☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍹🍹🍹🍹🍹🍫🍫🍫🍫🍫 Sanjarka jel ostalo malo torte? 🍰🍰🍰

03. Lipanj 2017. 08:39

Danas čini se da će biti lijep i ne tako sparan dan. Sad gledam Lidl, opet od ponedjeljka biti će svakakvih ljepih stvarčica jeej. 
    Ugolina, lijep poklon ste dobili. Zlica vampiric 😆😆😆Lift ajme, nadam se da će brzo popraviti, koji si kat? 
    Mare nadam se da će danas biti bolji dan 😘

Ugolina
    03. Lipanj 2017. 09:32

Hahaha ilani,nisam visoko, treci, ali ja sto kg, zlica skoro 12 😥 😂😂😂😂

03. Lipanj 2017. 10:01

Ugolina

Eto to ja zovem besplatni fitness 😁. Podsjetilo me. Kad sam bila trudna s prvom bebom, živjeli smo u Rusiji u Volgogradu u hotelu na 15 katu,muž tamo radio. Ja sam bila već u poodmakloj trudnoći i kad god bi se vraćala odnekud iz grada, lift ne radi 😲😲😲trebalo mi je pola sata da dođem gore. Ali tada sam imala dvadeset godina, sad mislim da ne bi ni išla gore nego bi čekala da lift proradi. 🔫🔫🔫

Miss_a89
    03. Lipanj 2017. 12:29

Sretan rođendan malom Petru! 🎂🎈
    Takoder i sretni minici  kome sam propustila cestitati🎈🎈🎈
    Ugolina tvoja Zlica je dobila bas lijepi poklon. A kad smo vec kod lifta, neki dan ljudi u ulazu zapeli u liftu. A ja na 4.katu. Ne znam kak bi donijela kolica do gore. Mislim da bi ostale u prizemlju dok se ne popravi 😂😂
    Sandrich vidjela ovo za Novalac i bas pitala u ljekarni jer mi trebamo uskoro prijeci na 1 i rekla mi zena da oni nisu dobili nikakvu obavijest o tome 🙄 Ne znam koju bi joj hranu uzela. Do sad je jela Novalac AC.

Abies
    03. Lipanj 2017. 13:09

Jucer i Petra dobila poklon od svoje tajne prije/kume Ugoline. Odusevljeni smo! Na bocu jos nisam napisala ime, no i sinu se jako svidja. Mama ja bi plavu!

Lift?! Koma s djetetom kolicima... Kod mojih je parni i neparni pa aj 1 kat. Ilani nije ti bas bilo lako. Najstariji sin je rodjen u Rusiji? 
    Bas cu pogledat na karti gje je taj grad. Znam samo Moskvu i st petersburg. 

Ugolina
    03. Lipanj 2017. 13:16

ilani

Ugolina

Eto to ja zovem besplatni fitness 😁. Podsjetilo me. Kad sam bila trudna s prvom bebom, živjeli smo u Rusiji u Volgogradu u hotelu na 15 katu,muž tamo radio. Ja sam bila već u poodmakloj trudnoći i kad god bi se vraćala odnekud iz grada, lift ne radi 😲😲😲trebalo mi je pola sata da dođem gore. Ali tada sam imala dvadeset godina, sad mislim da ne bi ni išla gore nego bi čekala da lift proradi. 🔫🔫🔫

Aaahahaha

Ugolina
    03. Lipanj 2017. 13:22

Abies,drago mi je da vam se svida poklon!!! A narocito da se svida mom kumcetu 😘 bas me razveselilo kad sam saznala kog sam odabrala 😄

03. Lipanj 2017. 13:47

Abies poklon je suuper! Jel to sve na Mašu i medvjeda? 😁😁😁 Morat će Petra posuditi braci bocu 😁 A istu slikovnicu i mi dobili od Curici i baš je volimo. 
    Sin mi rođen u Zg, ali smo stigli u Hr u zadnji čas. I putovali vlakom, u avion se ne smije u visokoj trudnoći. Bila je to prava avantura! 😀
     Ugolina, odličan poklon! 
    Eto baš su se zaredali slavljenici 😊

03. Lipanj 2017. 13:49

* od Curice. Mob piše što hoće 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.