Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    16. Svibanj 2017. 10:26

Jutro svima!
    T pol, da, prvi dan je plakao nekih sat vremena, tj. ne da je vrištao , nego ono kao cendranje pa onda kad jače zaplače udjem u sobu malo ga pomazim, i polegnem jer se digne, onda drugi dan 40 min plakanje, treči dan po sata već četvrti dan desetak minuta. samo treba imati dobre živce, sad više uopće ne plače, iako ne zaspi odmah, nego leži ili se igra pa se sam zavali i zaspi..
    Brojčana, još nisam zvala doktoricu da se naručim, ne znam kako to ovdje uopće ide, znam dok sam u hrv bila s J trudna da me naručila tek sa 12 tjedana. šta mi savjetuješ, neki kažu da odmah zovem jer test mi je pozitivan a neki kažu da čekam do 7,8 tjedana. kako si ti to napravila? a sve u svemu sam dobro, prištići, križa bole i tu i tamo vrtoglavica. kako si ti? ikakvih simptoma? sretno na pregledu!!
    Abies, još ne znam termin, ali kad napravim onaj kalkulator termina preko interneta ispadne mi krajem prvog mjeseca.
    Lucy, jooj ti muževi, ali gledaj to s pozitivne strane, oni nas mame smatraju superherojima jer samo mi možemo same svezati pojas hahahahaha

Ugolina
    16. Svibanj 2017. 11:00

Gitta

Jutro svima!
    T pol, da, prvi dan je plakao nekih sat vremena, tj. ne da je vrištao , nego ono kao cendranje pa onda kad jače zaplače udjem u sobu malo ga pomazim, i polegnem jer se digne, onda drugi dan 40 min plakanje, treči dan po sata već četvrti dan desetak minuta. samo treba imati dobre živce, sad više uopće ne plače, iako ne zaspi odmah, nego leži ili se igra pa se sam zavali i zaspi..
    Brojčana, još nisam zvala doktoricu da se naručim, ne znam kako to ovdje uopće ide, znam dok sam u hrv bila s J trudna da me naručila tek sa 12 tjedana. šta mi savjetuješ, neki kažu da odmah zovem jer test mi je pozitivan a neki kažu da čekam do 7,8 tjedana. kako si ti to napravila? a sve u svemu sam dobro, prištići, križa bole i tu i tamo vrtoglavica. kako si ti? ikakvih simptoma? sretno na pregledu!!
    Abies, još ne znam termin, ali kad napravim onaj kalkulator termina preko interneta ispadne mi krajem prvog mjeseca.
    Lucy, jooj ti muževi, ali gledaj to s pozitivne strane, oni nas mame smatraju superherojima jer samo mi možemo same svezati pojas hahahahaha

Hahaha bogme!!!
    Kaj se tice toga,da ja svoju polegnem i ostavim u sobi dosla bi zamnom 😂😂 i to ne puzajuci neg pjeske hahaha

Ugolina
    16. Svibanj 2017. 11:02

Brojcana,kako ti dobro sve to hendlas s vrtoglavicama 😲 uzas... Imas osjecaj da ces se skljokat?

Sunshine1
    16. Svibanj 2017. 11:11

2410

jutro..pavanje😊,meni odmor..noc🔫..jutro nam je krenulo u istin tonu kao i jucer-voda,voda,voda,vode!a lude ptice..vani kisa,bit cemo kuci,a ako se sta i promjeni cemo vidjet..doma sve sredila,jos rucak-salsu na brzinu..
    abies 😚..i dalje borba oko guze😟!dam ti teslu nema problema da ja malo odmorim od njega i njegove vode..e neka si si kupila stikle i nek ti ne bude krivo jer su predivne!ja isto imam jedne koje niti jednom nisam nosila al ih cuvam😍,a druge mozda po par puta,i uopce mi nije krivo sto ih imam..inace sam stalno u tenama,malo balerinke,po ljeti povremeno natikace.
    gittau prvoj trudnoci sam vec bila sa 6 tjedana na pregledu,sad sam isla sa 10 tjedana pa se kao ljutio doktor sto nisam ranije dosla..tako da zovi i naruci se.meni prosle mucnine,jos tu i tamo mi se pojave..na kraju dana sam mrtva,bol u krizima isto,i da vrtoglavice stalno-sa zacepljenim usima.
    ejicposalji sunca malo kod mene😄

Kod nas kad dodes sa 6 tjedana pitaju kaj si dosla?

url=https://lilypie.com]

Gitta
    16. Svibanj 2017. 12:07

Hvala na savjetu! Zvat ću danas ili sutra 😘😘 pa vam javim...

Miss_a89
    16. Svibanj 2017. 12:35

Brojcana svaka ti cast kako sve uspjevas! Ja se cesto osjecam nesposobno jer ne stignem ni kuhati ni pospremati. 

Ne znam sta je danas P.. place cijeli dan..skinula sam ju samo u bodi i hlacice, pojela je, cista joj je guza, dala sam joj vode.. i dalje vristi. Ne znam kako vasi, ali ona jako slabo zeli piti vodu. A dr mi je rekla da joj ne dajem jos caj dok ne krenemo s dohranom. 

Abies pavijan guza 😂😂😂😂

Ugolina
    16. Svibanj 2017. 12:49

Miss_a89

Brojcana svaka ti cast kako sve uspjevas! Ja se cesto osjecam nesposobno jer ne stignem ni kuhati ni pospremati.

Ne znam sta je danas P.. place cijeli dan..skinula sam ju samo u bodi i hlacice, pojela je, cista joj je guza, dala sam joj vode.. i dalje vristi. Ne znam kako vasi, ali ona jako slabo zeli piti vodu. A dr mi je rekla da joj ne dajem jos caj dok ne krenemo s dohranom.

Abies pavijan guza 😂😂😂😂

Kakve su to gluposti od doktorice? Caj od komoraca imas kupiti u ljekarni,,drugdje nisam bas vidla,al trazi za djecu od tjedan dana starosti na dalje..mozda bu ti to htjela pit

Ugolina
    16. Svibanj 2017. 12:50

Ugolina

Miss_a89

Abies pavijan guza 😂😂😂😂

Kakve su to gluposti od doktorice? Caj od komoraca imas kupiti u ljekarni,,drugdje nisam bas vidla,al trazi za djecu od tjedan dana starosti na dalje..mozda bu ti to htjela pit

Mislim taj za djecu od tjedan dana nisam drugdje vidla..ima komoraca posvuda za djecu od 4 mj

summerbaby
    16. Svibanj 2017. 13:35

Miss_a89

Abies pavijan guza 😂😂😂😂

Joj doktori 😣 Daj djetetu Hippov caj od komoraca, imas u dm za starost od 2 tjedna, u malim je vrecicama, jako malu kolicinu mu istreses u vrucu vodu u bocicu i ohladis
    Ja sam ga koristila od pocetka, moja je rodena u 7 mjesecu i naravno da sam joj dala da pije, vrucine su i znoje se
    Samo obavezno prokuhaj vodu
    Nadam se da ce pomoci 👍, nas je taj caj spasio i od grceva

summerbaby
    16. Svibanj 2017. 13:40

Miss
    https://www.google.hr/search?q=hippov+caj+od+komoraca+za+bebe&client=ms-android-hms-vf-hr&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwji3LicqfTTAhWOOsAKHWmwDs0Q_AUICSgB&biw=360&bih=511#imgrc=dV3unj6i03J3EM:

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.