Nasa protekla noc bila ok do pol 5h. Budio se oko 2 za bocu i odmah zaspao. U pol 5 se onda opet probudio i nije zaspao do pol 6 😥😣 Sljedece budenje, pol 7 😣😣 Uspavala ga ponovo jer je i on jos bio umoran a i ja sam jedva gledala i spavali do skoro pol 8. Cak bi se i lijepo naspavala ovu noc da sam zaspala nakon onog posta ovdje, ali naravno da nisam mogla, tek oko pol 1 sam zaspala 😤😣
Dan nam bio ok. Nisam bila u sopingu 😁😁 Ali sam spremila sav suhi ves sa vjesalica i opeglala pola toga sto je bilo za peglanje, oprala jos 3 masine robe i usisala podove. Vise nisam stigla, ostatak vremena sam se zabavljala sa sinom 😊
Ujutro bila kisa, a posljepodne se pokazalo sunce pa smo malo izasli i vozili se triciklom po terasi 😊 Uziva u njemu. Radi brrrm-brrrm 😍😍😍
Evo, toliko za danas od mene. Odoh sad spavati, nadam se da cu upojeti zaspati 😒
Laku noc!
Sanjarka, to sveki tvrdi da on nije plakao u sto ja sumnjam. Kako ne bi plakao, probudio se u mraku bez nas ijednog na koje je navikao, s njom s kojom nije sam proveo ni sat vremena?? Probudio se u 10 i bio joj budan do 12.30 i uspavala ga u njihaljki. I naravno da ce spavati do 5 ujutro onda.
Sad se probudio pola sata nakon sto je zaspao i plakao, ne znam jesu zubi ili sta? Stavila sam mu gel na desni i zaspao je nazad.
Ja radim tortu, tati je sutra rodendan. Bili danas u nabavi i samo sam stigla kore ispeci. Ujutro ostalo.
Hej ekipo!
Tesla voda! Čitat njegove ludosti je fora, a mogu si mislit da ti dođe za poludjeti!
Čekamo petak, nek pokaže fino jel cura ili dečko. Navijam za curu!
Sandrich cipelice zelene!!!!
Lucy torta. Kore gotove. Kakve, beze? Kakva torta bude?
Ejic muza za uf...
Gitta nikako dočekati oko 7tt?! Znači mogla bi oko nove godine beba
Summer baš je slatka robica😍
Ilani sad kad si napisala kako se Nikolina oblači. Dala si mi mislit. Petra zna za cipele da idu na noge. Kapu skine u roku mikrosekunde. Jaknu je danas navlačila po sebi.
Zaboravila sam kako je to sa sinom bilo.
Osip nam je još aktualan. Ne znam što nisam mazala. Hrastova malo pomogla. Bepanten, nivea... Beloderm, plymicol, neki vazelin, srebro. U čet sin ide na cijepljenje pa ću i pavijan guzu na stol i reći doktore help!
Sutra mislim ju u platnene zavaljat. To još nisam probala. Sad je baš kako idu one kao gumice pelene hrapavo a unutra je bolje. Uglavnom luda sam.
Jučer bili ma floraartu al samo po biljke. To sam skoro sve posadila. Pa jednim starčićima (muževi obiteljski prijatelji da skratim) malo s njima. Žena si misli što i ja o svekru. Kupila si štikle. Lijepe su mi i nisu astronomski skupe, al krivo mi jer ne znam u kojoj prigodi bi ih nosila. Sve mi više krivo što sam ih kupila.
Onda mu se haljina moje seke ne sviđa. Pa j da će mi kupit neku kratku. Kao idemo danas. Bane u 6 doma i jesmo li spremni. Tko?! Sin jede pa će petra. Prije pola 8 ne možemo biti u zg. Pa se uvrijedio. Ja imam djecu za razliku od njega. Bitno da je on tvoru dao flašicu i pelenu. Njušim novu svađu. A nemam više ni volje.
Brojčana aj mi Teslu posudi da ne moram mužu isto tupit
Laku noć!
Dobro jutro mame! Samo da posluzim☕☕☕☕🍵🍵☕🍵☕🍵☕🍵🍩🍰🍩🍰 Evo izvolite.Pisem kasnije,jurimo van u nabavu.
Jutro! Noc katastrofa. Opet vristanje, ali drugacije nego inace. Ne znam sto ga je mucilo. Dala mu cepic i mazala desni. Jos spava, pa sam pomakla vjezbe s 9.30 na 12.45.
Abies, stavit cu jagode u tortu. Samo ne znam kad cu ju zavrsiti jer on spava pa ne mogu miksati, pa na vjezbe kasnije, ...
I moj muz ima svoje bisere. Nekad se zapitam na koji nacin mu funkcionira mozak. Jucer isli u nabavu, sto on naravno ne voli, dosadno mu je,.... Najbolje da ja sama teglim dijete i 50 kg stvari iz ducana.
Maloga vozimo u jajetu i jaje samo stavimo na ramu kolica. Ja izvadim ramu i rasklopim, on uzme maloga iz jajeta na ruke i kaze spustit cu ga u kolica!!!!??? Zeznuo se jer smo ga doma vozili u sportskom dijelu i prije nego smo isli sportski dio smo skinuli i ostavili doma jer sta cu ga vuc kad se ionako u autu vozi u jajetu. I hrpa takvih primjera. On sam ne moze jaje svezati pojasom, treba mu pomoc. A ja sam vec milion puta sama ga svezala.
Imam feeling da se ovdje zalimo samo na svekrve i muzeve.
Hej ekipo!
Tesla voda! Čitat njegove ludosti je fora, a mogu si mislit da ti dođe za poludjeti!
Čekamo petak, nek pokaže fino jel cura ili dečko. Navijam za curu!
Sandrich cipelice zelene!!!!
Lucy torta. Kore gotove. Kakve, beze? Kakva torta bude?
Ejic muza za uf…
Gitta nikako dočekati oko 7tt?! Znači mogla bi oko nove godine beba
Summer baš je slatka robica😍
Ilani sad kad si napisala kako se Nikolina oblači. Dala si mi mislit. Petra zna za cipele da idu na noge. Kapu skine u roku mikrosekunde. Jaknu je danas navlačila po sebi.
Zaboravila sam kako je to sa sinom bilo.
Osip nam je još aktualan. Ne znam što nisam mazala. Hrastova malo pomogla. Bepanten, nivea… Beloderm, plymicol, neki vazelin, srebro. U čet sin ide na cijepljenje pa ću i pavijan guzu na stol i reći doktore help!
Sutra mislim ju u platnene zavaljat. To još nisam probala. Sad je baš kako idu one kao gumice pelene hrapavo a unutra je bolje. Uglavnom luda sam.
Jučer bili ma floraartu al samo po biljke. To sam skoro sve posadila. Pa jednim starčićima (muževi obiteljski prijatelji da skratim) malo s njima. Žena si misli što i ja o svekru. Kupila si štikle. Lijepe su mi i nisu astronomski skupe, al krivo mi jer ne znam u kojoj prigodi bi ih nosila. Sve mi više krivo što sam ih kupila.
Onda mu se haljina moje seke ne sviđa. Pa j da će mi kupit neku kratku. Kao idemo danas. Bane u 6 doma i jesmo li spremni. Tko?! Sin jede pa će petra. Prije pola 8 ne možemo biti u zg. Pa se uvrijedio. Ja imam djecu za razliku od njega. Bitno da je on tvoru dao flašicu i pelenu. Njušim novu svađu. A nemam više ni volje.
Brojčana aj mi Teslu posudi da ne moram mužu isto tupit
Laku noć!
Pa ce pavijan guzu na stol i rec doktore help 😂😂😂😂😂😂😂😂 znaci ja placem doslovce od smijeha isuse.. I ovo,ja imam djecu za razliku od njega 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 joj boze,puna si provala danas!!! I nemoj da ti bude krivo,bit ce prilika!!! Super za biljke
Mare,leo i njegov dinosaur 😂 jedva cekam da napises njegovu reakciju kad ga vidi 😍 i jos tortica, bit ce odusevljen!!!
Ejic,ajme,pa kaj je to u tako ozbiljno preslo kada kazes pocetak kraja? Meni se ne cini ko tako strasna situacija,ali u pravu si!!! Jer otet ce se kontroli ako ne srezes u korijenu!!! Samo ti njega nauci pameti!!! A marcel brrrm brrrm 😍
Brojcana,ajme tvoje patke o taj tesla, obozavam tvoje postove 😂😂😂 uvijek pisam od smijeha
Lucy,kako napreduje torta! Daj slikicu da pasemo oci!
Ilani,hvala na kavi
Lucy,a na koga cemo drugoga se zaliti hahaha.. A moj muz je meni dobar,nemrem se puno kaj zalit
Dobro jutro!
Evo, djete nije sudjelovalo 😒 Budio mu se u 22h i u 4. 10 do 6 je on otisao na posao a ovaj mali se 6:05 probudio 😬 Poslat cu ga s njim na posao kad se vec tako dobro slazu 😬😬
Ugolina, ma sta ja znam. Najgore mi sto on nema potrebe pricati i mjenjati nesto po tom pitanju. 1000 puta smo se vec svadali oko toga i uvijek se ponovilo i opet ispocetka. Imam osjecaj ko da zidovima pricam. A on zna da mene taj bijes drzi par dana i onda opet sve super. A da ga sad drzim na tome da bude za obitelj vise doma, na sto ce nam se zivot onda svesti za 20g kad djeca odu iz kuce... Nemam vise pojma sta da radim s njim...
Abies, ima nas vise takvih poput tebe koje za razliku od nasih muskaraca imamo djecu. Mi kad nekud idemo ja moram srediti sebe, pa djete pa sve uzeti sobom sto nam treba, on uskoci u traperice, majcu, patike i vec ceka jesmo li gotovi 😬 Parput sam tako zbog njega zaboravila malom ili kapu ili igracke...
Lucy, ja sam skuzila da muskarci ne razmisljaju ni jedan korak naprijed. Moj recimo kad navecer slozim nocnu bocu i sad to, pa ad, babyphon i jos 100 drugih stvari treba odnjeti na kat, on prvo ide u kupaonu da odlozi tamo boce i ad pa onda ide u spavacu u ormar po donji ves. Umjesto da odma ide u spavacu, odlozi to na nocni ormaric, tamo gdje cu ionako ja to odlozit pola sata kasnije kad budem gotova u kupaoni... 😬
Kod nas sunce vani. Kad se djete naspava idem se pocastim finim vocnim kupom 😊
Uzivajte u ovom suncanom danu! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji