Ajme mare i sirena je postala prava mala vristaca 😲 al super da si bila u miru na cugi!!! Sto ne znas,ne boli, a muz je izdrzao zbog tebe! Mnogi bi svoje zene zvali na prvi kme, bravo za njega!!!' 😊
Gitta,super za uspavljivanje, znaci moze se!!! Dala si mi nadu!! 😂😂😂 kad odviknem od cice,onda cu i ja tako 💪 e,bome sam isla googlat kaj je kacket 😂😂😂😂😂
Sretni minici svima kojima nisam cestitala!!!! 😘😘😘😘💕💕💕
hahahah, dobra si! išla si guglat :D meni je to kačket jer kad netko kaže kapa onda mislim na onu običnu zimsku što pokriva uši!! trebala sam napisati šilterica, onda bi možda svi razumjeli :D
Dobro jutro mame!
Nikako pa nikako do foruma. Stalno smo vani,kad smo u kuci,uvijek nekog posla i aktivnosti.Vidim da je svima tako jer i nemam puno zaostataka za citati. Ljeto stize,djecica su sve veca,mame su sve vise zauzete. Tako je to.
Kod nas nista posebno,opet losije spavali,a cini mi se da su joj kutnjaci nateceni. Jel nije prerano za njih?
Jucer isli na hipodrom gledati konje. Bili su joj zanimljivi,ali ipak vau-vaui jos uvijek su najzanimljiviji.
Sto jos…da… Izmislili smo novi nacin posjedanja. Ide ovako. Sa leda se prevrnimo na trbuh,rastegnimo noge skroz u spagu i sjednimo bez pomoci rukuSanjarka,Gigi je bas sazreo,hoda i spava cijelu noc. Bravo za njega,zna on da mu se blizi rodendan.Jos da se ustabili uspavljivanje.
Ugolina, e nisam gledala Legolasa i Aragorna ,kod mene tv za ljetni perod bi se mogao i odjaviti,uopce ga ne gledamo.Ajd,bit ce valjda opet repriza tamo negdje pred BozicEjic ce za kaznu muzu ocistiti kucu i potrositi hrpu novaca
a strasna si.
Vjevericejavi kako je proslo na uzv.
Gitta cestitam na + od srca! Neka bude sretno!
Sunshine, uzivajte na moru! Zavidim! Propricati ce i Tena,ima vremena.
Curice,bravo za Katju i razgovor u vrticu. Krecete na jesen?
Cupavica slusa mamu.
Jesu vam se klinci poceli sami "oblaciti" ? nikolina vec neko vrijeme prislanja kapu na glavu,u jaknicu se zamotava,a pelenu prislanja na guzu
Opa koje posjedanje haha... Moj se sam skida, izlaci ruke iz majice i ostane mu visit oko vrata 😭😂
Ja se isto zazelila kolaca pa napravila neki s jogurtom i prhkim tijestom. Slicno cheesecakeu 😁 i to radila dok se malac izvija u nosiljci, satra me ali sam uspila 💪💪💪 sad smo na balkonu na povjetarcu, ja suncam noge, a on spava na meni 👌
https://www.instagram.com/p/BUG9HBTlhEW/
Ovako mi je bilo s viberom^ 😂
Sta pravite za rucak danas?
Sanjarki da pase oci haha, lijepa robica
Hahaha da, znam da ona voli skicnut, ali iskreno volim i ja bacit pogled na neki lijepi komadic robice 👠👗👚👖🎽🎀
P.S. - rucicu ignorirajte, nisam skuzila da je u kadru, kad mora i ona sve ispipati, joooj
Gitta sretan minic!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji