Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    14. Svibanj 2017. 11:55

Sanjarka88

Sirena u shoping kolicima 😍
    Abies super za imenjakinju i komunikativni napredak 😊
    Ejic pa Marcel bas punu toga zna, bravo 😊
    Vjeverice pisi nam 🤗
    Lucy nadam se da ste ipak izasli vani 😎
    Neli i ovcica 😍😍😍
    Ugolina imamo istu situaciju s uspavljivanjem, faza je u pitanju al isrcpljujuca, kod nas evo vec 2tj.traje, neku vecer spava sjedeci doslovno od iscrpljenosti, a neda se 🙄
    Sandrich bravooo za Lovru 😍😍 daj sliku sandalica
    Tpol super da si nasla rjesenje za ranije spavanje navecer 👍

uykmyjh
    14. Svibanj 2017. 12:00

Ugolina

sandrichx3

Hello.. da se malo javimo 😁
    Moj djecak je postao veliki preko noci, pokusava se posjest (skoro uspije) pokusava se dignit uz namjestaj, puzi vojnicki dokle god moze… Bas sam se iznenadila kako sve odjednom moze 😂 a nije bas neki interes pokaziva, samo bi se kotrlja i izmigoljia do neke igracke. Tako da sam mu sad kupila neke preslatke zelene sandalice na zabice za prve korake, nadam se da ih nece brzo prerastdanas nas je mm otpelja u city centar jer mu nije guzva na poslu. Divan je 😍
    E da, gitta cestitam!!! Nek ti je sa srecom i nek bude, kako kazu, skolska trudnoca! 😁😁😁

Ma bravo lovre!!!! Svaka cast! E vidis kako se neki prave da ne znaju i nece,a onda odjednom sve 😊😊😊 kako si ti,sandra

Ja sam odlicno, hvala na pitanju, ti? 😁
    Malo me zeza forum,neznam jeli do njega ili do mobitela, prijavljujem se svako par dana iznova, sliku sam sad uploadala 15 puta,jedva ucitalo 😂 lovre bia opeka prstic na peglu za kosu( bia mi u nosiljci i ugura prst u peglu), bili na hitnoj i kod ped. previjat.. sad mu je to skroz zaraslo... Inace, kopam vrt, sadim svasta, vristim na svakog kukca koji me dotakne pa me susjedi gledaju kao, wtf je s ovom,na kojim je tabletama 😂😂😂 i uzivam u svom djecaku koji je predivno pametno zdravo bice 😍 moram rec da mi je puno laksi zivot bez vibera, vise toga stignem u zivotu 😂😂😂

Lucy16
    14. Svibanj 2017. 12:25

Hvala, Mare, i tebi!!!!

Lucy16
    14. Svibanj 2017. 12:29

Sandrich, kako stignes kopati vrt?? Ja ne mogu sa svojim vani nista. Stavim ga u kolica kraj sebe i vidi me, pricam mu, ali cim se maknem od njega vristi kao da ga kolju. Sram me sela. Jedva malo cvijeca posadila. 
    Inace, nista novo. Jucer bila neka placljiva. Danas dosla menga. 

uykmyjh
    14. Svibanj 2017. 15:54

Lucy16

Sandrich, kako stignes kopati vrt?? Ja ne mogu sa svojim vani nista. Stavim ga u kolica kraj sebe i vidi me, pricam mu, ali cim se maknem od njega vristi kao da ga kolju. Sram me sela. Jedva malo cvijeca posadila.
    Inace, nista novo. Jucer bila neka placljiva. Danas dosla menga.

Lucy, iskoristim vikend kad mm ne radi, uzmem popodne pola sata-sat dok malac spava...ne zahtjeva puno, evo sad sam potirala mm da stavi navodnjavanje jer sam najvise vremena trosila na zalijevanje. Dok je lovre ima priljepak fazu stavila bi ga u nosiljku i nesto malo prevrcala zemlju, cupala korov u cucnju (doslo mi ko trening, kakva teretana)
    Vjerojatno stignem i zato jer ne usisavam i ne brisem prasinu, robu operem tek kad vidim da za koji dan necemo imat sta obuc 😂

TPol
    14. Svibanj 2017. 16:59

Pozdrav svima taman sam ju pohvalila da spava i jedva mo sinoć zaspala u 22 al spavala je popodne , E danas bome neće 
    Sandric super za vrt 
    Mene čeka peglanje a imam goste tako da to prebacujem na sutra 

Lucy16
    14. Svibanj 2017. 18:44

Sretan vam majcin dan!!!! 🎉🎉🎉🎊🎊
    Meni se ni muz nije sjetio cestitati i malo mu zamjeram.  Mali danas, hB super. Jucer sam zato plakala skupa s njim jer nisam znala sto cu.
    Sandrich, ja sam sama cijeli dan pa ga nemam kome ostaviti. Muz ili radi na poslu ili oko kuce ili na polju. Vec sam rekla da se osjecam ko samohrani roditelj.
    TPol, ja molim svoga da odspava malo popodne jer mu se pocne spavati u 18.30, a nece spavati pa je cendrav i vristav i nista mu ne valja pa ne znam kud s njim do 21,22 dok ne padne od umora.

Ugolina
    14. Svibanj 2017. 20:26

Sretan majcin dan drage ljetnice!! Htjela sam naposat post al poceo je robin hood na rtl...moram iskljucit mozak!
    Ilani jesi gledala aragorna i legolasa danas popodne na novoj haha??
    Javim vam se sutra!!!
    E da, zlica provristala pol noci- izasla gornja lijeva dvojka, ostala tri gornja prate u stopu, ludi smo svi skupa, dan jos nekako,al noc 😲
    Poz do sutra?! 😘

vjeverica8
    14. Svibanj 2017. 21:18

Evo da ja napišem koju..
    Mi smo u divnoj priljepak fazi. Ali dosta specificnoj. Neće ni u nosiljku jer hoće svoju slobodu a penje se po meni čim se maknem metar od njega. Apsolutno ništa više ne mogu raditi dok je budan osim biti s njim. A spava dnevno možda 2 sata sve skupa. Noći su nam dosta loše pa čim on ide navečer spavati ja odem s njim. Mm ko i Lucy, ako nije na poslu onda ili kosi ili zalijeva voćke ili što drugih stvari koje treba u ovo doba godine odraditi... Isto se osjećam kao samohrani roditelj.. Kad krenu vrućine više neće toliko biti vani pa se eto veselim vrućinama 😏
    Imamo 3 zuba, dvije donje jedinice i jednu gornju dvojku. Očekujemo i ostale gornje zubića.. 
    Odradili smo i prvo šišanje. Puno mi starije sad izgleda. Još uvijek se dižemo na noge i aktivno puzimo. Hodanje nije još na vidiku 😊
    Ovaj tjedan idemo privatno na uzv bubrega da vidimo je li se što promijenilo po tom pitanju.
    Ne znam više šta, preskočila sam opet nekih 15 str a vidim da se ni ovdje ne piše više toliko.. Valjda nas je sve sustigla priljepak faza 😂
    Sretan vam svima majčin dan ❤ ❤ ❤ 

ejic
    14. Svibanj 2017. 22:01

Sretan vam majcin dan!!! 😘😘
    Sanjarka, kad sad citam sta sve Josip zna i govori, moj je 0 prema njemu 🙄 Nas vokabular baba i ma (nekad mu se odlomi mam). Jednom je do sad i on rekao bljak kad sam mu gurala kasicu koja mu nije bila po volji ali nije to ponovio (znam da cu jos zazeliti da to nezna 😁😁)
    Bravo za Gigija!! Uskoro ce nam i on hodati 😊
    Lucy, bravo za vas izlazak! Bitno da ste se malo izveli 😊 Neka baka cesce cuva ako tako lijepo spava 😉
    Moj isto (jos) slusa kad mu viknem ne 😉 Ja to onako iznenada da se malo uplasi pa onda pusti. Ali evo nekad me vec i ignorira pa on po svom bez obzira na to sto vicem ne ko kudara 😁😁
    Crazy, nasa najvrijednija ljetnica mama 😊 Jedva cekam slike kad bude sve gotovo 😍😍 Onda ces moci konacno malo odahnuti 😘
    I braco za naprednog Josipa! 👏👏
    TPol, Marcel je odusevljeni kupanjem odkako se kupa u velikoj kadi i sam sjedi 😊 Kad ja idem s njim u njegovu sobu a mm pusta vodu u kadu, okrece se i gleda prema kupaoni, ne mogu ga ni skinuti. Vec sam odustala od toga pa ga skidam u kupaoni kad nije pokakani i kad vidi da voda tece, on bi skocio obuceni unutra. Sav se migolji i parput mi skoro pao obuceni u vodu 😁😁 Kad ga stavim unutra onda truce rukicom po vodi. Na pocetku mu to smetalo da je sav pospricani po licu, sad se samo okrene prema meni da mu to obrisem sa ociju i dalje tuce 😍😍 Ok, jos nismo dosli do faze da place kad ga vadim ali i to ocekujem uskoro 😁😁
    Uskoro ce se i cupavica naviknut na voznju u autu 😘 Vidis da je i pocela lijepo spavati 😍😍 Jel se jos vozi u jajetu ili u sjedalici?

Curice, bas mi je drago sto se to rijesilo! Ja vjerujem da se vise nece zatvarat 😘
    Sandrich, prekrasne sandalice 😍😍😍
    Jadni Lovre 😔😔 Bitno da mu zaraslo. Sad ce i on mozda biti malo oprezniji kad zna da to boli 😔😔
    Izdajice!! 😛😛 Ljepse joj bez vibera 😛😛😛😁😁😁 Bas si vrijedna! Kad bi ja imala volje za to 🙄😥
    Brojcana, a eto mozda je on jednostavno takva beba, sta znam sta me ceka sa drugim jednog dana 🙄😥
    Nadam se da ce tebi druga beba biti bolja 😘 Ali mislim da bi se i Neli monda mogla malo smiriti kad poprime ulogu velike seke 😍😍 Jel vec "vjezbate" na lutkama da je to braco ili seka?
    Vjecerice, teska faza kod vas 😥 Ali proci ce 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.