Koje zatisje!! Sanjarko,vrijeme je da ponovo pozoves na red one viberuse 😂
Odustala 🙄
Danas je bio dan d jer mu je konstanto falilo sna zbog kratke noci a on nebi spavao 😥 pa je zato cendrao cijeli dan sreca pa je mm doma. Al pobigla sam ja s mudricom na trenig e, organizirani bijeg 😁.
Zaboravila sam prijavit da je neki dan u mudricinoj sobi pronasao smoki s kikirikijem i
...... i uveli smo kikiriki 😂😂🙄
Sunshine stalno te zaboravim pitat vi ste se prebacili u novu as? Why?
Citam i pisem sutra, odoh se naspavati ( bar pokušati 😁)
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage mame, mi idemo sutra na kontrolu za remencice..nadam se da ce nam reci da se vidi pomak i da ih mora nositi jos samo 5.mj..drzite nam fige 😅😅
Paulu je uhvatila neka faza..voli se kupati, ali kad oblacenje bude pri kraju pocne toliko vristati da ju jedva obucem do kraja i stavim remencice. Nije to prije radila 🙄 jedva ostanem smirena kad ju cujem kako zalosno i jako place. Srce me boli..
Hello! Evo mene malo da me teta sanjarka i teta ugolina ne spotaju sto me nema 😊😘
Prije neka 2tj sam kmala neki zaostatsk od 5 stranica i htjela to nadoknaditi pa onda pisati ali nisam stigla procitati pa se zaostatak povecao na 10 strana i mislila da cu sad za vikend stici ali nisam stigla, pogledam danas i imam 20 strana zaostataka. tako ssm sad odustala od citanja jer nikad necu nadoknadit 😀
Nas vikend bio pun. U sub bili kuoiti autosjedalicu, uzeli cybex sironu 😊 Mama i vlasnik zadovoljni, tata zadovoljan sjedalicom ali ne i cijenom 😁😁
Jucer bili malo na seoskoj festi, u susjednoj opcini imali prostenje i zivu muziku pa smo isli sa susjddima malo. Marcel plesao na muziku 😍😍 Dosli kuci, stavila ga spavati a mi sa susjedima sjedili jos ostatak posljepodneva na terasi. Bas je bio lijep dan jucer 😊
Danas ujutro bili kod tete cuvalice na upoznavanju i tek kad smo bili tamo mi kaze da ima 7 prijava za jedno mjesto koje joj se otvara na jesen 😤😬 A ja bila uvjerena da cemo kod nje dobit mjesto... Iako mi je rekla da ce mi se javit drugi tj, nisam htjela riskirati i zvala jos jednu ciji kontak sam dobila u petak i isli sad navecer odmah na upoznavanje. I dobro sto sam je uopce zvala jer smo se sad s njom vec dogovorili za mjesto 😊 Prosli tj joj se igrom slucaja otvorilo to mjesto, ja sad prva zvala i odmah sve dogovorila. Moram sad odkazati onoj kod koje smo bili jutros da nas ne mora vise imati u uvidu 😊
Marcel trenutno opet u nekoj fazi. Ok, ovu noc se izmedu 22 i 6:20, probudio samo jednom za bocu ali smo jucer navecer imali show. Zaspao lijepo u 20h, probudio se za 20min i on bi partijao 😥 Ja ga pokusavala jos 1h uspavati ali nije islo i izgubila sve zivce pa je mm preuzeo. Oko 22 je tek uspio... 😒
Juttos kad smo dosli od tete cuvalice i spremim ja njega u krevetic, dode postarica i pozvoni (iako su pred vratima kolica 🔫🔫), psic poceo lajati ko blesav i probudi Marcela. Spavao je nekih 15min 😠 Idem ga uspavati, opet pokusavala 1h ali neda se on. U pol 12 sam odustala i odnjela ga igrati se u dnevni. Do pol 3 se igrao ko da se tek probudio... Kad sam ga oko pol 3 odnjela u krevetic, momentalno je zaspao 😀😀
Tako da Sanjarka, nisi jedina sa mukama po uspavljivanju 😉
Eto, toliko od mene. Pokusat cu se cesce javljati, obecajem! 😋😙
A sad idem spavati. Laku noc!
Jutro, cure. Od jutra sam zabrinuta. Od jucer ujutro M su crveni testisi, jutros sam ih popipala i nisam nista napipala umutra. Ona " vrecica" se skroz "uvukla". Jel to normalno? Ne bih htjela ici ped bez razloga.
Jutro
Sretan minic Tena😍🎈
Miss drzim fige da bude sve ok i da sto prije skinete remencice💋
Jucer cijeli dan u pokretu,pospremala po kuci,pa veliki nes nerovozni pa oko sirene. Navecer isla dogovarat za tetovaze,pa mm nesto puno to kosta pa jutros govori a ok onda ako hoces😁 sex sve rijesava😂😂
Danas sam opet sama cijeli dan s njima jer on radi do veceras posto sutra mora na montazu😭 za poluditi.
Dobar dan zene...ili samo dan... 😥 noc, tri cetri budenja uz vristanje i jos toliko bez vristanja 😥 cijeli dan cendra,al cijeli dan..cvil cvil cvil... Jedino kada ne cvili je kad plazi po prozoru, zeli da ju dignem gore da gleda vau-vaue vani 😥😥 i onda ju dignem pa stoji na radijatoru i tak ju drzim i onda hoda lijevo desno po prozoru..pa katastrofa...i cim ju spustim cvili i pokazuje na prozor i vau vau i vau vau..a jebemu.. Nd znam uopce kako sam uspjela rascistit stol i rijesit ves,popeglat da mogu maknut dasku i strik jer danas dodu iz terakoma nes slagat pa da imaju di proc 😥 a da pritom ne gledaju moje flekave gace i ocufani grudnjak za dojenje kak vise 😲 e da,i pomela sam pod cak,uuuu 🔫 koji dan... A zao mi ju,bas ju zubi muce,ne zna kaj bi vise glodala..i namazala sam joj dentinoxom i cak dala lupocet,ma drek sve skupa..
Aj barem sad mirno spava..mozda kad si dremne bude bolje volje..
Problem je kaj je izbacila pop spavanje koje joj fali i cak kada odspava noc,pocne joj se vrlo brzo spavat za ovaj jutarnji jer joj je ocito to premalo sna i najjradije bi ju nasilu uspavala opet popodne,al nemoguca misija..jednostavno joj se ne spava dovoljno,a ne zelim ju ic uspavljivat iza pet jer mi je draze da spava nocu..ma valjda se bu to stabiliziralo kroz koji tjedan dok se malo ne navikne..
Mare haha na sve muza nagovori...zavidim, nema tog sexa niti suza koje bi mog muza na nesto nagovorile ili da bi popustio, jok..uzalud.. 😂
Brojcana,stvarno si turbo sposobna i vrijedna zena,ali uspori malo,misli i na drugu bebolinu.. 😊
Ejic,super za cuvalicu,sad si mirna sto se marcela tice.. 💪
Lucy,barem nazovi pa pitaj..
Miss,drzim fige da to tako i bude! Mozda jadna pocne plakat jer zna da idu ti glupi remeni gore 😥
Cupavici se svida ljuljanje 😊😊 moja isto voli ljulju i tobogan..kupila sogorica mali tobogancic za nju i necaka,kod mojih staraca,obozava ga..
Petar si uveo kikiriki hahaha 😂😂
Dan ekipica 😘
Kravljenje stupilo na snagu 😎 gigic je i danas cvilidreta, nemam pojma sta mu je sad. Noc je dobro odspavao. Svasta sam imala u planu sredit po kući dok mi muz doma al nekako slabo napredujem u tom planu 😂😂
Za rucak tjestenina , i njemu isto. Vi sto ste poceli zacinjavat bebama hranu stavljate samo sol ili?
Cupavica nam ljosnula s kreveta, jel plakala? 🤗
Brojcana super mjere ima Neli, bas je prava cura 😗 tbl za zube? 🤔🤔 ona te samo blesavo gleda 😂😂😂
Miska nam u guzvi 🤗🤗🤗
Ilani kako ste? 😘 kako prosle vježbe danas?
Miss javi sto kazu na kontroli, držimo fige 🤗🤗
Ejic vise voli viber 😋🤣 bravo za tetu cuvalicu, mogu mislit koje vam to sad olakšanje 😘
Lucy ja pojma nemam o testisima iako imam dečka 🤔
Mare Mare 😁😁😁😁
Uh Ugolina moja tezak dan 😥😥😥 suosjecam i moj je ajme. Nadam se da ce bit bolje volje popodne
Frajeru Marcelu sretan 9. minic 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Brzo cemo na 1800 😁
Marcel, sretan minic!!!
Nasla sam mu jaja, kako sam i muzu javila. 📣🔔 Valjda mu bilo hladno pa su se povukla.
Sanjarka, moj necak od sestre je isao dva puta na operaciju da mu ih spuste, jedno po jedno jer su mu se zbog stresa povukla gore. Bio u bolnici zbog neke bakterije, tamo nije mogao podnositi igle, infuziju, vadenje krvi i jako plakao i rekli da mu je to bio veliki stres i da su zato pobjegla. Zato znam nesto o tome i bojim se svega. A ovaj moj stalno jako place i vristi, sad poceo i preko dana, pa da ne bi i on bio pod stresom??
Ugolina, i moj je nocas poceo vristati, stavila mu cepic i namazala desni gelom i isti tren prestao. Mislim da cepic nije mogao ni poceti djelovati.
Bili danas na vjezbama, fizioter.prognozira da ce pravo propuzati za 2 tj. Puno prica i slaze razne slogove pa kaze da ne mogu i jedno i drugo. Ili pricanje ili puzanje.
I sestra jos rekla da je necak imao jaku reakciju na 1. Cjepivo protiv pneumokoka i da druga dva nije nikad ni primio. Ne znam dal cijepiti ili ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji