Samo kratki pozdrav svima...
Hvala svima na cestitkama za nas zadnji minic 😘😘😘😍😍💕💕
Nadam se da je noć bila svima pristojno prospavana.
Hvala za čestitke. Zadnji...uh ni mj dana porodiljnog nije ostalo 😭
Sanjarka ili sam preskočila... Kako je mudrici bilo?
I čestitam Teni zadni minić!!!
Sretni minici, Petri, Josipi i Teni!!!!!! 🎉🎁🎊🎂🍰
Nama noc opet koma. Bez vristanja ali budenje na 40 min. 🔫🔫🔫
Jutro
Zadnji minic!!😱😱😱😥 ja nebi skuzila bez vas. Bas vrijeme ode...ovaj tj rjesavam stvari koje trebam,oribam kucu i spremam se na more. Vratimo se i na posao😥😥😥😥
Tena mora na treniranje spavanja pomalo. Jedan spavanac i ranije spavanje i ranije budenje. Jos uvijek manje jede. Odlucila je za dorucak jest samnom meso😂😂😂. Tanjur jedan do drugog i kuzi da joj dajrm u zlici njeno i nema sanse. Sakrim svoj tanjur,isto. I onda je jela meso.😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Mamite! Dobro jutro ☕☕☕
Aktivan vikend izad nas pa se nisam stigla ni priblizit forumu. Jucer bili cijeli dan na toj pricesti, gigic je bio dobar malo u kolicima, malo se setali... cak je i odspavao 2h u toj buci 👍
Vracali smo se kasno doma a ima voznje 1h i naravno to je odspavao, ja se nadala da cu ga doma samo presvuc, boca i da ce nastavit...mos mislit skoro do 1h je bio budan 🤤🤤🤤 i jutros u 7h budenje 😥😥😥
Ima li tko problema sa uspavljivanjem, zadnjih tjedan dana uzas uzas oci mu padaju a on se neda vec me jeza hvata kad skuzim da se priblizava vrijeme za spavanac 😥😥😥
Mm je na go ovaj tjedan, moram ga dobro iskoristit 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie vi bas uživate 😗😍
Ilani jesam pozelila sam se posla malo odmorit mozak, al s druge strane takva me tuga hvata sto necu bit uz njega satima 😣 jesam li normalna? 😂
Lucy bravo za pocetak puzanja 👍 moj je tako puzao cca 2mj
Brojcana torta zvuči mljac 👍 al ne bojiš se sirovih jaja? Predivan poklon od tajne kume 😍👍👍
Ugolina ma nema go u sezoni, nikakvi zakoni tu ne pomazu 😂😂
Tpol ajme predivna oaza kod tebe 😍
Mare prosla depra? 🤗🤗🤗
Miss bravo za izlazak 😎
Sunshine kako misliš provest trenig spavanja?
Abies kad se ti vracas radit ?
Petra, Josipa, Tena sretan zadnji minic cure velike 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Jutro!
Nama noc super. Zaspala u 8:20, budenje u 3 i onda pola 7. Sad isto spava, al se tu i tamo budi.. pokudavam da sto duze odspava pa cemo izaci van. Napokon sunce! Jucer je cijeli dan plakala, ne znam zasto..nikako se umiriti. Nadam se da ce danas biti bolje!
Sretan zadnji minic 🎈🎈🎈🎈
Ajme vase bebe vec navrsavaju 1.godinu 😄😄 kako vrijeme leti...
Jutro
Zadnji minic!!😱😱😱😥 ja nebi skuzila bez vas. Bas vrijeme ode…ovaj tj rjesavam stvari koje trebam,oribam kucu i spremam se na more. Vratimo se i na posao😥😥😥😥
Tena mora na treniranje spavanja pomalo. Jedan spavanac i ranije spavanje i ranije budenje. Jos uvijek manje jede. Odlucila je za dorucak jest samnom meso😂😂😂. Tanjur jedan do drugog i kuzi da joj dajrm u zlici njeno i nema sanse. Sakrim svoj tanjur,isto. I onda je jela meso.😂😂😂😂
Meso za dorucak 😂😂😂😂😂😂💪💪
Sretan minic 😘😘😘😘
Za mjesec dana prvi rockas 💕
I meni cetvrta godisnjica braka 😲
Sortiraj odgovore
Najstariji