Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    30. Travanj 2017. 21:17

Elie, jao, torta top, ena preslatka!!! 😊😊
    Abies ovaj rozi bodić mi je baš predivan, tj.natpis 😊😊😊😊

Abies
    30. Travanj 2017. 21:34

Lucy16

Joj, stigla samo do Sanjarkina komentara. Sanjarka NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂

curicax3
    30. Travanj 2017. 22:15

Sretan minic preslatkom Josipu❤😙
    Ugolina,jooooj.Jos cekam da probam,mogla si navratit😂
    Miss,gdje si u Sesvetama?onda si moja susjeda,Ugolina nam odbjegla nevjesta
    Sanjarka,bas mi zao za mudricu😢grozno je gledat svoje dijete zalosno
    Ellie,prekrasne i Ena i torta❤❤
    Nama bili gosti cijeli dan pa sam malo crknuta,u petak nam velika seka imala folklorni nastup u vrticu i moram pohvalit Katju kako je bila dobra,sjedila u krilu i gledala cijelu priredbu.Ja cak mirno drzala mob uz nju i snimala.Svi se divili kako je dobra!Eto bar je glumica u javnosti😂

Ugolina
    30. Travanj 2017. 22:56

Katja glumi u javnosti dobricu 😂😂😂😂
    I jos samo da prokomentiram slavljenicu, enu ljepoticu 😍😍😍😍 a i obleka 😍 ellie odkud ti ova majica s brojem 1? Dali ste negdje napravit ili???
    Krizma prosla ok, bila blizu mojih doma pa sam zlicu furala tamo spavat, moja mama isla s njom,veli da joj tako super sjelo jer nije mogla gledat, noc prije cuvala necaka jer su buraz i sogi isli na svadbu,a onda do kasno prtljala s onom tortom i digla se u pol sest ujutro da ju stigne ukrasit 😲 tak da su zlica i baba joj nabacile lijepo spavanac popodne 😂😂 nebi se u rastacu nis naspavala,u kolicima nece, a imamo novu foru, zadnjih dva tri dana je zesca urlaona kad se ide spavat ili se probudi tijekom spavanja pa vristi iz petnih,ajme jadna...nocas isto smo oko ponoci imali sou program,mislim da je pol zgrade probudila.. Zubi milion posto!!!!!!! Katastrofa... Evo maloprije isto,znate da je koma cim sam joj isla dat pol zlicice lupoceta i evo sad mirno spava...nadam se da cemo zdurat noc ok i da smradovi sto prije izadu jer je bas jadna...
     Umorna saaaam....laku noc

01. Svibanj 2017. 07:54

Dobro jutro mame!
    Kuhala bih vam kavu ali pisem s kompa pa nema ikone salice.Dva dana se ne mogu prijaviti s telefona na forum! Na kompu od prve??? Bas zeza taj forum.
    Ugolina kolaci su mraaak,svaka cast i mami i tebi ! kad jos krene i Josipa pomagati,bit ce jos bolji
    Ellie,drago mi je da je proslava prosla kako si htjela. Prekrasna torta,o slavljenici da i ne govorim - slatkica!!! Pitala si za obroke,Nikolina isto dosta zeza s hranom. Ponudim ja njoj tri obroka,ali lijepo pojede samo rucak,nekad nece ni rucak pa njoj ponudim isto jelo za veceru pa pojede. Kao da ne bude gladna jednostavno. I da, mlijeko joj je jos uvijek glavno.
    Abies,bas su slatki bodici! Za jesen? Koji si broj onda uzela?
    Brojcana kako je Neli danas? jel je boli usnica? Tesla igra tasi tasi tanana
    Curica,valjda Katji bila zanimljiva sekina priredba pa je bila dobra
    Sanjarka moji decki isto imali par puta takve epizode neutjesnog bolnog placa ,cak smo i na hitnu jurili prvi put ali je sve bilo u redu i nikad nisam shvatila sto je to bilo,doduse oni to imali u mladoj dobi.Glavno da je proslo.Super za odluku tm o poslu,sad ti srce na mjestu.
     Mare ima li komaraca? kud prije poceli? Sirena nam puze i vice mama i ona je bas napredna cura!
    TPol nema glasa za deranje a budes ga razradila s vremenom

Eto zasad toliko od nas. Sretan vam Prvi maj zene! Lijepo se provedite danas dok je lijepo vrijeme

Ellie00
    01. Svibanj 2017. 08:17

Jutro. Nema kave? 
    Ena imala after party I bili budni do 11!!! Ona inace naaaakasnije u 8 ide spavat.
    Hvala svima na komplimentima od Ene. 
    Ugolina bodi I suknjica je iz Rosee (fb) a imaju I trgovinu u Gorici blizu mene. Pise ime gore I broj 1. Ako cete narucivat, narucite ranije jer se ceka.
    Sad se bacam na pakiranje.  Brzo ce cetvrtak
    Btw.Ugolina braaaaavo za kolace

Abies
    01. Svibanj 2017. 15:29

Hej! Ili mi mob ne vrti ili je zatišje. 
    Ništa ekatra. Živcira me mm. I to nije novost. Jedino je da mislim do susjede na kavu. Valjda ću imat sreće. 
    Pusa ekipi. Sutra zadnji minić se slavi :) ideššš. Vratite vrijeme tamo na 6ti minić!!!!

Sanjarka88
    01. Svibanj 2017. 15:46

Hello ekipa! Pravo zatišje danas, svi uzivate vani? ☀️
    Mi bili kod mojih na rucku, popodne cemo vani. Sad spava drugi spavanac al vjerovatno nece dugo jer je onaj jutarnji trajao skoro 2h... ovo moje dijete sve vise pokazuje svoj tvrdoglavi karakter, cim mu nesto nije po volji odma poludi, pizdonja nije vise samo vesel i glup 🤣🤣
    Ugolina a borovnica, nista onda 🤣 onda samo ovaj s jagodama i kosarice 😁 20 vrsta kolaca 🤤🤤 koji sad zubici muce zlicu?
    Tpol mozda si stvarno u pms-u i uskoro ces dobit m 🤔
    Brojcana ajme kako nam je to Neli pala uh 😓😓 bit ce zubicima zagrizla usnu? A misica mala  🤗🤗
    Tesla je kralj! 🤣🤣🤣🤣
    Sta se natjecanja tice a rijetko tako imaju priliku ic u neki drugi grad na natjecanje jer oni nisu natjecatelji nego rekreativna grupa...al dobro mora znat prihvatit da nije uvijek najbolja 
    Abies preslatki bodici 😍😍 koji si broj uzela za jesen?86? O daaaa proletilo vrijeme 
    Ellie Ena je med samo takvi a torta mi je bas savrsena! 😍
    Katja nam glumata okolo 😎🤣
    Ilani meni sreca uvijek uspije preko moba, inace ne znam odakle bi pisala kompj nemam 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    01. Svibanj 2017. 16:54

Dan ekipa..mi danas lagano. Bili u setnji I na kavici I evo ja izvukla kofere van. Vec mi muka. 
    Mm nesto zeznuo kisobran kolica koje smo dobili prije mj dana. Uopce se nedaju sklopit. Ici cu do lesnine sutra s njima. Trebaju mi ta kolica!!!
    Sutra idem skupit papire za jaslice. Moram to predat prije puta. Srecom imaju u gorici e upis. 

Sunshine1
    01. Svibanj 2017. 17:34

Pozdrav!!
    Koja frajerica Ena!!
    Kako Neli?
    Ugolina nisam kimentirala kolace aaaa pa to je ludilo. Kako samo izgledaju,vjerujem da su jos boljeg okusa. Imas pravo,slasricarke se mogu sakrit. Znaci meni i zmajicu treba za 30 osoba. Datum znas😂😂😂😂
    Mudrica curica mila😘😘😘😥
    Mi stigle upravo. Prebacila je iz as na krevet da odmori malo. Kako je rekla Ug smradovi?😂😂😂
    Ipak je izasao dolje desno drugi smrad. Vidim puknuto meso,cak mislim da vidim zub,al ne pipam. I neda mi zavirit. Danas poslije rucka bile vani...i ona cvili i cvili,pa se igraj pa daj vode pa nosi pa sta je! Veli susjeda lagano puse,mozda to ne voli. Mi u kucu i stvarno ona odmah bolje. Tko ce ih skuzit.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.