Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Travanj 2017. 09:37

Miss bas mi je milo citat kako curku muce ti remencici 😔😔 misica mala. Tm se jos nije vratio s momacke? 🤣
    Lucy da ti nisi trudna? 😁
    Tpol poludi najvise kad joj muz doma hahaha okidam 🤣 mene duhan smiruje jbg , ti probaj s cokoladom tj najbolje nutele na zlicu 😁
    Mare salje djecu u tri lijepe 😁 to i ja često radim u mislima 😁 bravo za sirenu i mamu!
    Abies se zaljubljuje jeeeej 😎 ja se volim zaljubljivat ne mogu ti pomoc 🤔
    Summer koje cipelice si uzela? Daj nam slikicu 😊 ne idete ti bas samostalno prohodavanje tako brzo 😉
    Sunshine uzivajte s mamom danas 😚
    Ellie uzivajte danas 😊😊 koliko puta mlijeko pije Ena? 
    Gitta milka oreo? Ajme ja obozavam onu novu s kikirikijem na snickers podsjeca mljac i kao i ti mogu zivit od slatkog 😍 hebes 😁 meso. Josip plaće nocu ili bi se samo igrao? 
    Ugolina uuuuuuu 😍😍😍 pa covjece jeste bile vrijedne 😍😍😍 znas da cu te sad upilat oko recepata? 😁😁 onaj s cokoladom na vrhu, onaj s jagodama na vrhu i jesu ono neke vocne mini košarice? 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Travanj 2017. 09:41

Josipu sretan veliki 9. minic 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Gitta
    30. Travanj 2017. 10:56

Napišem i onda mi nestane 😭😭
    Sanjarka, ne, nit plače nit bi se igrao, budan, sjedne i onda se samo prevali i sve tako..ko da ga nesanica mučila..
    A ja samo s keksom volim, dorina s keksom mi je top, ali je ovdje ne mogu kupiti,npa kad dođem dole poberem sve s polica 😂😂
    Ellie mala mudrica, kako je samo domišljata 😊😊
    Tko još ima Josipa?? Sretan minić imenjače  💚💚💚💚

Ugolina
    30. Travanj 2017. 11:52

Sanjarka88

Miss bas mi je milo citat kako curku muce ti remencici 😔😔 misica mala. Tm se jos nije vratio s momacke? 🤣
    Lucy da ti nisi trudna? 😁
    Tpol poludi najvise kad joj muz doma hahaha okidam 🤣 mene duhan smiruje jbg , ti probaj s cokoladom tj najbolje nutele na zlicu 😁
    Mare salje djecu u tri lijepe 😁 to i ja često radim u mislima 😁 bravo za sirenu i mamu!
    Abies se zaljubljuje jeeeej 😎 ja se volim zaljubljivat ne mogu ti pomoc 🤔
    Summer koje cipelice si uzela? Daj nam slikicu 😊 ne idete ti bas samostalno prohodavanje tako brzo 😉
    Sunshine uzivajte s mamom danas 😚
    Ellie uzivajte danas 😊😊 koliko puta mlijeko pije Ena?
    Gitta milka oreo? Ajme ja obozavam onu novu s kikirikijem na snickers podsjeca mljac i kao i ti mogu zivit od slatkog 😍 hebes 😁 meso. Josip plaće nocu ili bi se samo igrao?
    Ugolina uuuuuuu 😍😍😍 pa covjece jeste bile vrijedne 😍😍😍 znas da cu te sad upilat oko recepata? 😁😁 onaj s cokoladom na vrhu, onaj s jagodama na vrhu i jesu ono neke vocne mini košarice? 😁

Hihihi,nije cokolada nego borovnice i tamniji preljev za torte  mi smo samo vocne radile... Sutra cu ti pisati hehe.. Polako se spremamo,rucak je u 14

Ugolina
    30. Travanj 2017. 11:56

Sretan minic imenjaku 😘😘😘😘

uykmyjh
    30. Travanj 2017. 12:00

summerbaby

Sunshine1

A gle i sama logika ti kaze da to nije prirodno. Niti ti ne hodas sa rukama u zraku😂😂😂😂 isto tako su mi rekle na pocetku vjezbanja dok se ave odnoailo na lezanju na podlozi da pazim da laktovi i ruke nejdu prema nazad,znaci uvijek naprijed. Isto kao i kod nas

Kak ti znas da ja ne hodam s rukama u zraku 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Salu na stranu, znam da se ne smije, sacekat cemo jos 👍

mare1989
    30. Travanj 2017. 12:09

Josipu sretan minic 🎉🎁😍

Ugolina
    30. Travanj 2017. 12:12

Miss, zivjela u m.polju, al udala sam se u novi zg..a ti bas u samim sesvetama ili isto neka okolica

TPol
    30. Travanj 2017. 12:35

Srezan minic Josipu!

Ugolina wow pa vi bi to mogle prodavat to tako profesionalno izgleda 👍🏻👍🏻👍🏻 Bas slastičarne se mogu postidit! 
    Sanjarka hmm nije losa ideja a mozda pozovcanim jer nista ni ne jedem u jutro a krivo mi je jer se mm bas trudi i onda ja zbog sitnice počnem se kao derat ( Ugolina pa to je smiješno zapravo jer ja nemam glasa za deranje 😬
    Mare nabaci slikicu cvijeća ja idem u četvrtak po cvijeće
    Ena je bas slatka ! Moja brljavi isto sa hranom jedva jednu vocnu kroz cijeli dan

Ugolina
    30. Travanj 2017. 12:52

tpol,vec smo ispraksirane haha...moja mama je tip zene koju bi bilo sram narucit kolace 😂 luda baba...tako da za svake neke feste mi pecemo domace..ali uvijek i puno treba pa bi nam naruceni bili puno skuplji nego materijal koji utrosimo,al nije to razlog..volimo pec..i onda obicno mi pecemo nekim kumama ili strinama,one nama i tako.. A ja i stara smo ono,pogledamo se i svaka zna kaj mora, ja miksam i pecem biskvite i obicno perem sude u meduvremenu,rezuckam voce ili nesto,a ona kuha kreme,maze,ukrasava i to ti ide ko na traci... Recimo, kada sam dobila posao za stalno,castile smo sve zsposlenike, a to je ono oko 80ak ljudi..nas dvije smo same u dva dana ispekle 18 vrsta kolaca i od ostataka i obrezaka jos napravile onako salame i kuglice tako da s tim oko 20 vrsta 😂😂😂 ma lude smo,kaj ces

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.