Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    29. Travanj 2017. 23:02

I da,mama radi ogromnu tortu,onako dva kolaca ko da spojis ali tortu dovrsava ujutro

summerbaby
    29. Travanj 2017. 23:42

Gitta

Večer!
    T pol nisam naručila trakice jer im treba bar tri tjedna da stignu a nisam imala ni t od toliko vremena. Tako da smo pokušali pratiti plodne dane, a i ja se iskreno nadam da te lh trakice više neću trebati. Nadam se da će ovaj put biti pozitivno! 😊😊
    Summer, tako sam se ja vodila s tim da ga neću ni na što forsirat, kad bude bit će. Ali znaš ono kad osjetiš da im samo trebaš pokazati kako se to radi. I tako uzmem svog malca i prošetam ga par puta po kući za jednu rukicu i pustila sam ga da on vodi mene. Nakon toga taj dan se pustio sam po prvi put i to par puta po 5-10 koraka, sutradan sve više. I eto ga, već 10 dana ima otkako je prohodao, on hoda ko navijen sada, od jutra do mraka, zna se i sam ustati kad padne i zna se i sam okrenuti pa nastaviti hodati. Eto, probaj, neće im ništa biti što ih jedan krug po kući prošetaš. Ja sam svog samo jednom i on prohodao! 😊
    Miss meni je tako žao čitat tvoje postove kad pišeš kako se jadnica muči s tim remenčićima 😔 nadam se da ćete ih uskoro skinuti da dušica malo odmori 🙂
    Ja evo ležim, mm i J spavaju, ja se ubijam u milki s oreom ( moja omiljena) 🙂
    Što vi radite? Jesu bebice zaspale?

Awww bas lijep trenutak, jedva cekam da vidim svoju curku kak sama prasi po kuci 💗 
    Mi smo ipak mjesec i pol mladi od vas pa cemo polako, ali ona vec sama seta uz namjestaj tako da ocekujem svaki dan da samostalno prohoda

summerbaby
    29. Travanj 2017. 23:46

Sunshine1

A gle i sama logika ti kaze da to nije prirodno. Niti ti ne hodas sa rukama u zraku😂😂😂😂 isto tako su mi rekle na pocetku vjezbanja dok se ave odnoailo na lezanju na podlozi da pazim da laktovi i ruke nejdu prema nazad,znaci uvijek naprijed. Isto kao i kod nas

Kak ti znas da ja ne hodam s rukama u zraku 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Salu na stranu, znam da se ne smije, sacekat cemo jos 👍

summerbaby
    29. Travanj 2017. 23:49

Ugolina 🎂🍰🍪 gdje da ti posaljem svoju adresu 😉

Ugolina
    30. Travanj 2017. 07:58

Jutro, kava ☕☕☕
    Samo da vam stavim,mama jutros dovrsila tortu

mare1989
    30. Travanj 2017. 08:02

Jutro
    Ugolina torta je predivna i kolaci takoder😊
    Cure sirena pocela zvati ma ma mama😍😍😍😍😍 cijelu noc me zvala i jutros nastavlja,spavala sam svega 3h u komadu i ostatak sam provela nju ljuljajuci i mazeci. Mm je danas doma pa imamo u planu provesti dan zabavljajuci se s njima,s Issom igrati drustvene igre,sa Leom uciti boje,a sa sirenom puzati 😁😁

Miss_a89
    30. Travanj 2017. 08:27

Jutro ☉ Prvo sto sam vidjela bili su oni predivni kolaci. Ugolina svaka cast i tebi i mami 👏👏 stvarno izgledaju jako fini. Odkud si ti kad smo susjede? 😃
    Nama je noc prosla super. Zaspala u 9, probudila se u 3 i onda opet u 7. I evo je sad u kreveticu dremucka, kad joj ispadne duda se probudi i tako u krug. Zlato mamino je znalo da smo nocas same pa me nije htjela puno muciti i pustila me da se naspavam 😂😂
    Summerbaby hoda s rukama u zraku 😂😂
    Bas me zanima kad ce P prohodati buduci da ce kasniti i s okretanjem na trbuh i puzanjem. 
    Gitte drzim fige za plusic 🤗🤗
    Mare super plan za danas 🖒 i bravo za Sirenu.. mogu misliti koji je to lijep osjecaj cuti tako nesto.😍😍
    Mi za danas nemamo nikakav plan. Moramo prvo vidjeti kakav ce se mm vratiti s momacke pa cemo onda dalje planirati 😎

Gitta
    30. Travanj 2017. 09:02

Jutro svima! 
    Nama noć katastrofa, neće da spava i bok, evo i sad se muči, vidi se da mu se spava a neće da sklopi oči, trššš..
    Ugolina, crna ugolina, šta mi napravi, ja slatko obožavam, mogla bih samo od toga živit. Koliko jedem slatko, čudi me da nisam ko trokrilni ormar! 😂
    Sve ste lijepo poslagale, a sve izgleda predivno, a vjerujem i ukusno. 😊
    Puse svima!!
    Nego kako da Josipa odviknem od ljuljanja i usisavača? 🤔😭😭

Sanjarka88
    30. Travanj 2017. 09:18

Jutro mamite 😘
    Kravljenje stupilo na snagu 😎 sin spava prvi spavanac jer se probudio prije 7h. Mudrica kod rodice, mm isao nesto pomoc rodjaku...soliram i dobro mi je. 
    Danas smo na rucku kod svekica, divan dan vani milina nakon svih onih dana sivila i juzine. 
    Sinoc gigi plakao opet, od 11 do ponoc ipo, mlijeko mu dam gura, vodu mu dam gura, dusa mu spava al kao da ga nesto boli pa ga budi stalno... zaspao na kraju na meni gledajuci mama voli bebu i nije se pomakao do ujutro... nemam pojma zbog cega taj plac nista mi nije jasno 🤔
    E, mm ipak odlucio ostat na ovom poslu 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    30. Travanj 2017. 09:22

Ugolina vadis mast s tim kolacima. Svaka cast I na njima I na torti. 
    Mi imamo veliki dan danas. Idemo bas po tortu. Inace ovako mi bjezimo iz kaveza 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.