Katja sretan minic sa zakasnjenjem!
Hola zene! Ja sinoc jedva zaspala, sveki klapala po kuci do iza ponoci. Bude malo tisina, zaspem, pa nesto padne na pod i klapne pa me probudi. I tako 6-7 puta, probila sam na mozak i jutros me malac ranije probudio i jos nema vode. Sreca mm mogao skoknit kupit vodu prije posla. Bas me ne ide
Danima vec ocajno vrijeme, ne mogu ni do ducana jer nezelim njega po buri vodit jos kao slag na kraju, on cendrav i oce se nosit
ekstra
Katja sretan minićć ❤❤❤🌸🌸🌸🌸
Mare hvala za kavu!!!
Recite mi, kupila sam folnu koja se pije dok želiš ostati trudna pa do 12 tt, da kupim još neke vitamine?
Kakvi su oni najobičniji dm-ovi?
U prvoj t sam pila elevit, ali sad ga ne mogu tako lako nabaviti....
Sandrich i vama sretan minić 🤗🤗🤗💚💚
I ja ponekad pogledam ticker da vidim do kud smo stigli 😂😂😂😂
Jutro tete ljetnice!!!
Evo malo sam zabušavala ovih dana 😝
Sanjarka malo se može ako je on već zapeo za novi posao. Neka mu je bolje na novom, da bude zadovoljan 😉
Katji sretan minić 😘😘😘
Ugolina svaka ti čast, meni je to zanimanje wow, treba ti dobar set živaca.
Bebe vam jako napredne, Rita i Josip već hodaju naveliko. A i sirena već opako napreduje ❤
Marcel predobra beba, a i pravi ljepotan 😍😍😍
Brojčana, nadam se da će Neli popraviti noć 😘
Llr, meni 50€ i previše za neku dalju rodbinu 😂
Mi smo dobro, ružno nam je vrijeme (ispali me n živce ova južina) pa s klincima ne mogu nikud... Pa živčani oni, a luda ja... Čim se krenem igrati s Josipom, Jakov me tuče, mlati nogama, zaletava se i baca na mene... Josip cendra čim se maknem od njega 😔 Jučer bilo katastrofa, najrađe bi bila pobjegla van... Srećom danas mi dolaze mama i tata, pa ću malo odahnut. Moram mm pohvalit, darovao mi naušnice za 3.godišnjicu braka, to je bilo iskupljenje jer je zeznuo ročkas 😂 oduševio me jer nisam očekivala, a izabrat nije mogao bolje 😍 (neće mi sliku stavit 😣)
I e da, mirenu sam stavila (dok su mi obojica spavala ispred ordinacije, jer ih nije imao tko čuvat 😒🤐) pa ćemo iduću bebu za 3-4god (nadam se)
Toliko od mene, 😘😘😘
Jutro!
Katja sretan minic!
Lovre sretan minic!
Jos nekom bio/je?
Puno pisale al slabo upamtila.
Samo da Rita hoda na sve duze staze.
Petra bez temp. Jeee. Zuba nema. Ima jedan, probio desni al drugi nisam uspjela snimiti.
Bila u kinu. Trudna frendica sa sinom i sin i ja. Mali sef gledali. Imala hematom, nestao ☺ bas se veselim. Jos nek joj se ispuni zelja da je curica!
Necu ponovo citati.
Lucy ma imam ja metode ko da pesa hranim i zacepim gubicu. Nego cim se mm upetlja krene nizbrdo. Cim sam sama uzela petru morala progutat. Polegnem ju napola. Ako ne otvori usta zacepim nos. I brzo primim celjust dok ne proguta. Ruzno al pali.
Sandrich i Katja sretni minici!!!!
Mare, tvoja cura napredna. Moj je stariji pa jos nista to ne radi.
Ejic, hvala na informacijama. A zeznuto sve. Ja navikla imati kremu za ruke, vodu i sto cuda u torbi.
Mateo jucer po danu slabo spavao pa zaspao sinoc u 20.45. Nocas vecinom spavao s nama i cim se javi, uvalim mu cicu. Jeo je nekih 4-5 puta i to bas dosta.
Sortiraj odgovore
Najstariji