Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    19. Travanj 2017. 09:18

Jutro drage moje!
    Neka deeka baš mi je drago, skupa će odrastati! 😊😊😊 Javi nam kako je prošlo na pregledu!
    Miška znam kako ti je, dođe mi muka kad se trebam raspakirati od puta i ponovno se vratit u ritam.
    Masha  tako mi je i samoj bilo kad sam ukinula cicu, baš sam bila u bedu, ali eto i moj mali brzo na nju zaboravio, sad mu tu i tamo uvalim čisto iz fore, pogleda me ko da sam s marsa pala 😂😂😂
    Babycoming koliko dječica još ostaju? Jesu bili presretni kad su te vidili? ☺☺

Mi evo ustali, popili kavu, predivan dan pa ćemo u šetnju, to je moj ispušni ventil!! 😊😊

deeka
    19. Travanj 2017. 09:19

Masho hvala. Nadam se da necu u ludaru zavrsit!
    Baby bas su mali grizliji. Uvik neke traume s tim dojenjem.
    Mi nocas dobro spavali, uzivam opet dok ne bude sljedeci zub.

deeka
    19. Travanj 2017. 09:21

Gitta ma na pocetku ce bit malo zeznuto, ali eto tjesim se da ce se kasnije zajedno zabavljati 😊
    Najbitnije da sve ok prode!

Sanjarka88
    19. Travanj 2017. 09:23

Jutro ekipa! 😘
    Mi se kravimo na kaucu, pa cemo se spustit do bake na kavu. Vani izašlo sunce, al hladno. Jucer smo još obilazili rodbinu, danas bi se trebala uhvatit sredivanja jer mi je sve kaoticno. Ne kuham, muz pece cevape 😎 hura 😂
    Zubic nam je vani! 🎈 sta se mene tice donje dvojke mogu tamo na ljeto ne trebamo ih prije 😂
    Gigic je turbo, cijeli dan letim za njim jer mu je eto bas fora dizat se uz sta god. Ja ne znam sam ja luda sto stalno stojim blizu njega i pazim da se ne razvali ili ga trebam pustit?? 🤔
    Od jucer se naucio i u hranilici izvuc i dignit na noge. I ranjeno vojnicko puzanje ide u prošlost  😂 zamjenio ga skroz sa pravilnim 👍
    Dosta o nama, ajmo malo o vama 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Gitta
    19. Travanj 2017. 09:25

Deeka ma naravno, sve će biti uredu! 😉 Ja kad sam vidila svog malca kako udara o balkonski prozor i viče jer je ugledo djecu od susjeda kako se igraju vani, srce mi prepuklo 😞
    Baš bi volila mu rodit bracu i seku nek ima nekog svog da se igra, jer tu smo sami. Da živimo u hrv među toliko ljudi koje poznajemo, možda ne bih imala ovoliku želju za drugim djetetom...

Gitta
    19. Travanj 2017. 09:30

Sanjarka bravo za zubić i sve ostalo što je postigao!! 😊😊
    Tako i moj izlazi iz hranilice pa mama mora igrat majmuna oko njega da bude miran dok jede 😂😂

Littleladybug
    19. Travanj 2017. 09:33

Gitta pomijesala si me sa Babygirl 😀 citam i citam i ne kontam sta pises, al onda se sjetila druge Baby 😀
    Sanjarka juhuuu za zub a bome i cevape 😂 jbt sad bi cevape neka je 9ipo ujutro😂😂😂 
    ma ja svog pustim da padne,racunam da ce se tako naucit padat a i da stalno stojim iza njega nebi nista drugo napravila..lupne se nekad posteno, nekad bezveze al sta cu sad..rucak kuhan tako da mi on visi s nogavice i skida gace, jedino mu u wc nedam jer znam da bi oko wc skoljke..on ode malo po kuci pa istraziva, bude mirniji kad ga pustim tako samog

Sanjarka88
    19. Travanj 2017. 09:42

Napisem kilometaraki post i odustanem 😣😣😣😣😣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lucy16
    19. Travanj 2017. 09:46

Deeka i Gita, čestitke!!!
    Crazy, kad ćeš ti znati rezultat?
    Nama noć bila ok, buđenje u 8. Isto sve grize i trpa u usta. a tek su mu donji izbili.
    Dobila sam poziv da od 1.5. idem s malim tjedan dana na more s muževom rođakinjom što isto ima maloga 3 tj.starijeg od Matea. Ona ima vikendicu, išla bi, a nema s kim jer joj muž stalno radi. Nekako i nemam baš volje. Ne znam zašto. I doma mi je već dosadno, ali ne ide mi se bez muža.

Gitta
    19. Travanj 2017. 09:46

Babycoming joooj sorry 😂😂 vidiš, još se nisam skroz uklopila!!! 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.