Ellie, jesi li podnosila zahtjev za doplatak za vrijeme produženja? Gdje si išla, što je sve trebalo?? Imaš li kakvih savjeta za izlazak na komisiju? Nama će pedijatrica i fizijatrica napisati prepruku i nalaze koje imamo do sada i to je to.
Miška razmišljala sam, baš sam jutros čitala o tome jer to do sada još nisam koristila. Tako da ćemo pokušati tako, najjednostavnije je.
Miškarazmišljala sam, baš sam jutros čitala o tome jer to do sada još nisam koristila. Tako da ćemo pokušati tako, najjednostavnije je.
Naruci si s ebaya, puno jeftinije dode nego da u ljekatni uzimas a meni su bile jednako tocne!
Miškarazmišljala sam, baš sam jutros čitala o tome jer to do sada još nisam koristila. Tako da ćemo pokušati tako, najjednostavnije je.
Naruci si s ebaya, puno jeftinije dode nego da u ljekatni uzimas a meni su bile jednako tocne!
Možeš li mi poslati link? Ako ti nije problem... I koliko treba da stigne? Hvala na savjetu, ne bih se toga sjetila 😂😂😂
Evo i mene da se kratko javim
Kuma je Tu pa svaki dan nesto danas smo išle u shopping centar po ovoj mećavi počeo padat snijeg i Sve kažu preci će u kišu a ono nista 😐
Gitta Miska i ja sam koristila te trakice super su , imaš na Amazon a ako ti se zuri imaš i u dm u ... ja sam otprilike kad sam pretpostavljala da je O probala trakicu pa fulala čekala dva dana opet Probala i onda u akciju hehe ... moze se desit da bas fulas O bez njih
Ugolina super za društvo ni mi ne planiramo jos djece ako onda za 4,5G
Sanjarka bas je fora kako je Petrić sve to za par dana savladao bravo 👏🏻 ich
Brojcana Neli je preslatka 😍
ajme t pol u vas je baš zabijelilo!! prava idila!
Moj J zaspao, muž u noćnoj a ja evo guštam, serija, palačinke sa nutelom i šlagom..
Moja djeca pozaspala a ja se gusim u tortiljama,mm gleda film
Tpol snijeg 😍 pozelila sam 😁
Gitta uzivaj u palacinkama
Sanjarka bravo za Gigija
Gitta dobrodosla!
Deeka cestitam 🎉🎉🎉
Abies, da brzo, ali kaze moja stara da sam ja sa 10 mjeseci hodala, tako da...mora i genetika odraditi svoje 😃
sredim dnevni,odem balkon pomesti-vratim se a ona
..i tako 15 puta dnevno,ja pospremim ona pobaca!
dok ja ujutro nju rijesim,teslu(koji je postao nemoguc i sa pricanjem i sa krestanjem,zabrijao na zvizdaljku pa stalno kopira taj iritantan zvuk i stalno govori pusa,u sat vremena je rekao preko 50 puta pusa,brojala sam!!),patke glupe(sve gledam oce li se popest na balkon),kucu pa mogu komotno ic nazad spavat..lijepi dan,cekam da se budi pa cemo van,doma sve sredila pa sam na miru..
deekacestitam ti !!!
ugolinasugavi pas😂😂😂
sanjarkacestitke na zubicu🎉
lucymozda bi ti ipak dobro doslo promjenit okolinu
baby prdi,stenje,place,cendra😂😂-kod nas ista noc😤
masho drzi se,nadam se da ce te brzo proc takvo raspolozenje 🤗
Aaaahaha ja zeno vriistiiim na svaki tvoj post 😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji