Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    19. Travanj 2017. 16:03

Ellie, jesi li podnosila zahtjev za doplatak za vrijeme produženja? Gdje si išla, što je sve trebalo?? Imaš li kakvih savjeta za izlazak na komisiju? Nama će pedijatrica i fizijatrica napisati prepruku i nalaze koje imamo do sada i to je to.

Gitta
    19. Travanj 2017. 16:23

Miška razmišljala sam, baš sam jutros čitala o tome jer to do sada još nisam koristila. Tako da ćemo pokušati tako, najjednostavnije je.

miska
    19. Travanj 2017. 17:17

Gitta

Miškarazmišljala sam, baš sam jutros čitala o tome jer to do sada još nisam koristila. Tako da ćemo pokušati tako, najjednostavnije je.

Naruci si s ebaya, puno jeftinije dode nego da u ljekatni uzimas a meni su bile jednako tocne! 

Gitta
    19. Travanj 2017. 17:34

miska

Gitta

Miškarazmišljala sam, baš sam jutros čitala o tome jer to do sada još nisam koristila. Tako da ćemo pokušati tako, najjednostavnije je.

Naruci si s ebaya, puno jeftinije dode nego da u ljekatni uzimas a meni su bile jednako tocne!

Možeš li mi poslati link? Ako ti nije problem... I koliko treba da stigne? Hvala na savjetu, ne bih se toga sjetila 😂😂😂

TPol
    19. Travanj 2017. 19:18

Evo i mene da se kratko javim 
    Kuma je Tu pa svaki dan nesto danas smo išle u shopping centar po ovoj mećavi počeo padat snijeg i Sve kažu preci će u kišu a ono nista 😐
    Gitta Miska i ja sam koristila te trakice super su , imaš na Amazon a ako ti se zuri imaš i u dm u ... ja sam otprilike kad sam pretpostavljala da je O probala trakicu pa fulala čekala dva dana opet Probala i onda u akciju hehe ... moze se desit da bas fulas O bez njih
    Ugolina super za društvo ni mi ne planiramo jos djece ako onda za 4,5G
    Sanjarka bas je fora kako je Petrić sve to za par dana savladao bravo 👏🏻 ich
    Brojcana Neli je preslatka 😍

TPol
    19. Travanj 2017. 19:19

Gitta
    19. Travanj 2017. 20:07

ajme t pol u vas je baš zabijelilo!! prava idila!
    Moj J zaspao, muž u noćnoj a ja evo guštam, serija, palačinke sa nutelom i šlagom..

mare1989
    19. Travanj 2017. 20:39

Moja djeca pozaspala a ja se gusim u tortiljama,mm gleda film
    Tpol snijeg 😍 pozelila sam 😁
    Gitta uzivaj u palacinkama
    Sanjarka bravo za Gigija

summerbaby
    19. Travanj 2017. 21:28

Gitta dobrodosla!
    Deeka cestitam 🎉🎉🎉
    Abies, da brzo, ali kaze moja stara da sam ja sa 10 mjeseci hodala, tako da...mora i genetika odraditi svoje 😃

Ugolina
    19. Travanj 2017. 22:54

2410

sredim dnevni,odem balkon pomesti-vratim se a ona
    ..i tako 15 puta dnevno,ja pospremim ona pobaca!
    dok ja ujutro nju rijesim,teslu(koji je postao nemoguc i sa pricanjem i sa krestanjem,zabrijao na zvizdaljku pa stalno kopira taj iritantan zvuk i stalno govori pusa,u sat vremena je rekao preko 50 puta pusa,brojala sam!!),patke glupe(sve gledam oce li se popest na balkon),kucu pa mogu komotno ic nazad spavat..lijepi dan,cekam da se budi pa cemo van,doma sve sredila pa sam na miru..
    deekacestitam ti !!!
    ugolinasugavi pas😂😂😂
    sanjarkacestitke na zubicu🎉
    lucymozda bi ti ipak dobro doslo promjenit okolinu
    baby prdi,stenje,place,cendra😂😂-kod nas ista noc😤
    masho drzi se,nadam se da ce te brzo proc takvo raspolozenje 🤗

Aaaahaha ja zeno vriistiiim na svaki tvoj post 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.