Abies i njene dogodovstine s tvorom 😂😂😂
Mare vrijedna ko uvijek 💪💪
Deeka, cestitke i ovdje.. 😘😘😘😘😘😘 bit ce ti tesko vjerojatno na trenutke,ali zamisli aurore kako ljubi bracu ili seku 😍😍😍
Gita 😂😂😂😂 placem!! Naradit ce se,a jadan on...a i ti 😂😂 to me bas podsjetilo kad smo mi radili na bebi,pa svaki dan udri veselooo... I dode plus,a moj muz kaze- hvala bogu,nisam vise mogo!!! 😂😂😂😂
Miskin muz trcao doma delat dijete 😂😂😂😂
Lucy,drzim fige da vam produze koliko god di zelis!!
ajme t pol u vas je baš zabijelilo!! prava idila!
Moj J zaspao, muž u noćnoj a ja evo guštam, serija, palačinke sa nutelom i šlagom..
Eh sto me muci,a ja u pms-u, prodam dusu za to nabrojano 😂
Moja djeca pozaspala a ja se gusim u tortiljama,mm gleda film
Tpol snijeg 😍 pozelila sam 😁
Gitta uzivaj u palacinkama
Sanjarka bravo za Gigija
A vidi pak ove s tortiljama...i to bi'!!!!! 😲😥😥😥
Tpol,prizor 😍😍 moja omiljena zima mi se vratila usred proljeca 😍😍😍💕💕💕
Opet sam u zaostatku 🔫🔫🔫 da ih preskocim kao Vjeverica? 🤔😋😋😂
Idem spavat, nije mi neki dan , neka me depra spicila 🤔 sutra ujutro smo na sistematskom. Ln ekipa 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutric ☕️☕️☕️☕️🍼🍼🍼
Nije neka noc, al je vecer bila dobra. Dakle, poslusala ja Mare i Ugolinu, zaljubila se i odmah sve bolje😍
Nego, ne bi se ja zaljubila da mm nije poveo razgovor o mojoj situejsn i dogovorili smo moje ispusne ventile i da ih moram svaki dan imati. Bar dva sata za sebe, kava, trcanje, plivanje - sta god. Tako da krecem od danas! Kud, nemam pojma 🙈
☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍵🍵🍵🍵🍯
Jutro!
Mi u krevetu.
Ugolina muž više nije mogao 😂😂😂
Gitta eto recepta 😀
Sanjarka javi nam kako je sistematski prošao
Gdje nam Ilani?
Jutro komadi!
Zaboravih čestitati Gigiju na puzanju!
Bravo i za zubiće... Niču na sve strane, već mi i teško pohvatat kome i kad, a mi još krezubi.
Cure sa sjevera, ne zavidim vam na vremenskim prilikama, kod mene dere bura, al bar je sunčano...
Bome zeznuti su ti plodni dani, kod mene nikakvog reda s tim stvarima, zato i bila panika ovaj mjesec. Al evo jutros još jednom napravila test i nema plusa, tako da jeeeeee 😂😂😂 ima vremena za treće, mirena je u planu. Sretno svima u planiranju 😘
Mishka muž trčao doma 😂😂😂 Ugolina svog izmorila 😂😂😂
Sanjarka danas je novi bolji dan 😉😘
Danas u planu, možda do grada na kavu, ali i ošišat dečke, Josipa ću prvi put. Za Jakova se samo nadam da će mi bit miran, da mu ne napravim "štenge". Malo mi se Josip opet prehladio 🔫😔
Brojčana kod tebe veselo, ovakvu sliku imam i ja kad je mene mama slikala ko bebu, isto sam raspašoj napravila. Stavi one klik zaštite na ladice 😉
I da, evo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍼🍼
Ilani, di si?
Trostruka kava jutros, ima da smo danas u turbo pogonu.
Masha super 😉👍👍👍
Jutro cure!!
prvo ismijala sam se UGOLINA tebi hehehe, jadan muž, bome ću i ja svog upregnuti, i bolje da mi je M došla ranije da što prije krenemo raditi hehehe
i kod mene kava popijena, i tako dok sam je pila Josip napravio dva puta po 4 koraka!! jeeej, imamo prve korake
i mi se moramo naručiti za sistematski..
CRAZY javi jesu li dečki bili mirni na šišanju..mojoj frizerki su drhtile ruke kad je josipa šišala, a tad je imao 3 ipo mjeseca
pozz svima i želim vam ugodan dan!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji