Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    19. Travanj 2017. 23:00

Abies i njene dogodovstine s tvorom 😂😂😂
    Mare vrijedna ko uvijek 💪💪 
    Deeka, cestitke i ovdje.. 😘😘😘😘😘😘 bit ce ti tesko vjerojatno na trenutke,ali zamisli aurore kako ljubi bracu ili seku 😍😍😍
    Gita 😂😂😂😂 placem!! Naradit ce se,a jadan on...a i ti 😂😂 to me bas podsjetilo kad smo mi radili na bebi,pa svaki dan udri veselooo... I dode plus,a moj muz kaze- hvala bogu,nisam vise mogo!!! 😂😂😂😂
    Miskin muz trcao doma delat dijete 😂😂😂😂
    Lucy,drzim fige da vam produze koliko god di zelis!!

Ugolina
    19. Travanj 2017. 23:02

Gitta

ajme t pol u vas je baš zabijelilo!! prava idila!
    Moj J zaspao, muž u noćnoj a ja evo guštam, serija, palačinke sa nutelom i šlagom..

Eh sto me muci,a ja u pms-u, prodam dusu za to nabrojano 😂

Ugolina
    19. Travanj 2017. 23:03

mare1989

Moja djeca pozaspala a ja se gusim u tortiljama,mm gleda film
    Tpol snijeg 😍 pozelila sam 😁
    Gitta uzivaj u palacinkama
    Sanjarka bravo za Gigija

A vidi pak ove s tortiljama...i to bi'!!!!! 😲😥😥😥

Ugolina
    19. Travanj 2017. 23:04

Tpol,prizor 😍😍 moja omiljena zima mi se vratila usred proljeca 😍😍😍💕💕💕

Sanjarka88
    19. Travanj 2017. 23:41

Opet sam u zaostatku  🔫🔫🔫 da ih preskocim kao Vjeverica? 🤔😋😋😂
    Idem spavat, nije mi neki dan , neka me depra spicila 🤔 sutra ujutro smo na sistematskom. Ln ekipa 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Masha
    20. Travanj 2017. 07:28

Jutric ☕️☕️☕️☕️🍼🍼🍼
    Nije neka noc, al je vecer bila dobra. Dakle, poslusala ja Mare i Ugolinu, zaljubila se i odmah sve bolje😍

Nego, ne bi se ja zaljubila da mm nije poveo razgovor o mojoj situejsn i dogovorili smo moje ispusne ventile i da ih moram svaki dan imati. Bar dva sata za sebe, kava, trcanje, plivanje - sta god.  Tako da krecem od danas! Kud, nemam pojma 🙈

Abies
    20. Travanj 2017. 07:30

☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍵🍵🍵🍵🍯
    Jutro! 
    Mi u krevetu. 
    Ugolina muž više nije mogao 😂😂😂
    Gitta eto recepta 😀
    Sanjarka javi nam kako je sistematski prošao

Gdje nam Ilani?

CrazyPuppet
    20. Travanj 2017. 07:54

Jutro komadi!
    Zaboravih čestitati Gigiju na puzanju!
    Bravo i za zubiće... Niču na sve strane, već mi i teško pohvatat kome i kad, a mi još krezubi.
    Cure sa sjevera, ne zavidim vam na vremenskim prilikama, kod mene dere bura, al bar je sunčano...
    Bome zeznuti su ti plodni dani, kod mene nikakvog reda s tim stvarima, zato i bila panika ovaj mjesec. Al evo jutros još jednom napravila test i nema plusa, tako da jeeeeee 😂😂😂 ima vremena za treće, mirena je u planu. Sretno svima u planiranju 😘
    Mishka muž trčao doma 😂😂😂 Ugolina svog izmorila 😂😂😂
    Sanjarka danas je novi bolji dan 😉😘
    Danas u planu, možda do grada na kavu, ali i ošišat dečke, Josipa ću prvi put. Za Jakova se samo nadam da će mi bit miran, da mu ne napravim "štenge". Malo mi se Josip opet prehladio 🔫😔
    Brojčana kod tebe veselo, ovakvu sliku imam i ja kad je mene mama slikala ko bebu, isto sam raspašoj napravila. Stavi one klik zaštite na ladice 😉 
    I da, evo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍼🍼
    Ilani, di si? 

CrazyPuppet
    20. Travanj 2017. 07:57

Trostruka kava jutros, ima da smo danas u turbo pogonu.
    Masha super 😉👍👍👍

Gitta
    20. Travanj 2017. 10:07

Jutro cure!!
    prvo ismijala sam se UGOLINA tebi hehehe, jadan muž, bome ću i ja svog upregnuti, i bolje da mi je M došla ranije da što prije krenemo raditi hehehe
    i kod mene kava popijena, i tako dok sam je pila Josip napravio dva puta po 4 koraka!! jeeej, imamo prve korake 
    i mi se moramo naručiti za sistematski..
    CRAZY javi jesu li dečki bili mirni na šišanju..mojoj frizerki su drhtile ruke kad je josipa šišala, a tad je imao 3 ipo mjeseca 
    pozz svima i želim vam ugodan dan!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.