Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    18. Travanj 2017. 21:19

Hvala za dobrodošlice! 😘😘
    Mare nek si ti uživala, ja kad odem moram pa makar labelo kupit, odmah se žena bolje osjeća 😂
    I tako i ja danas u dm- u, kad neka žena prilazi Josipu i veli: kako si ti prelijepa curica!!! 😂😂😂 A ja onak: dečko je! Kaže ona: pa dobro, nije tipični Njemac pa nisam mogla prepoznat.
    Ja ostala paf!!! Mislim si, koji si ti rasist! ,😂😂😂😂😂

TPol
    18. Travanj 2017. 21:19

Evo kratki pozdrav za sve ismijala sam se na komentar od Abies klokanici da bolje da nam stave privatne poruke hahahahha
    Masha joj ispušni ventil iskreno ovaj forum i to sto napišem kad mi se sve skupi pa makar eto pročitalo se ili ne nekako mi je lakše . 
    Došla mi je kuma malo uživam dok zabavlja Leu malo mozak na pasu
    Nesto sam hos htjela napisat al sam zaboravila nemojte zamjerit . Evo probudila se sad u 9 bit će PARTY do polnoći nadam se ne duže Haha 

mare1989
    18. Travanj 2017. 21:23

Gitta 😁😁trebala si joj reci on je cisti balkanac😂😂
    Tako je jednom mm sa Leom stojao vani dok sam ja otisla kod dokt i neki covjek stariji prolazio i pitao mm kako se mali zove kaze on Leonardo i covjek ti njemu dadne 10€ i govori "Malo je nas pravi Istrijana " 😁😂😂😂 kaze mm a da sam mu rekao prezime vraga bi on ista dao. Nikad covjeka nismo u zivotu vidjeli

curicax3
    18. Travanj 2017. 21:25

Masho sestro😂umirem na tvoje postove!A usput suosjecam.I meni sad cure kuci,kako je dezurstvo u vrticu i nekoliko puta danas sam dozivjela zivcani slom😂i ja se proventiliram ko Llr,ne stignem bas frizera i to,al jednom tjedno s frendicama obavezno!

Bravo za Ritu i Niku😘😘
    Mrvicicu preeeedivnom sretan minic🎂🍼
    Brojcana,kod tebe i dalje veselo.Nisi jos spol saznala?

Gita,dobrodosla nazad❤ja te se sjecam😉

Dugujem izvjestaj od proslog tj.Imamo 9700 i 73 cm💪al isto ko sirenica zatvorene male stidne usne!Dobili smo neku kremicu pa ako ne pomogne moramo djecjem ginicu😣no,vidjet cemo
    Sto se motorike tice puzemo i dalje ko vojnik,al usavrsili to,tako da vec sprintamo tako.Ocito cemo puzanje preskocit!
    Laku noc svima😘😘😘

curicax3
    18. Travanj 2017. 21:27

mare1989

Gitta 😁😁trebala si joj reci on je cisti balkanac😂😂
    Tako je jednom mm sa Leom stojao vani dok sam ja otisla kod dokt i neki covjek stariji prolazio i pitao mm kako se mali zove kaze on Leonardo i covjek ti njemu dadne 10€ i govori "Malo je nas pravi Istrijana " 😁😂😂😂 kaze mm a da sam mu rekao prezime vraga bi on ista dao. Nikad covjeka nismo u zivotu vidjeli

😂😂😂😂😂

mare1989
    18. Travanj 2017. 21:29

Curice mi nismo dobile kremicu 🙇 samo da joj nakon kupanja pomalo razdvajam.😩

vjeverica8
    18. Travanj 2017. 21:32

Večer! 
    Evo i od nas par riječi 😊
    Prvi put u povijesti od kad sam na forumu ne uspijevam poloviti zaostatke pa sam preskočila 30ak str 🙄 opasna me vremena sustigla.. Simon zahtjeva svu moju pažnju i blizinu pa imam sve manje vremena za sebe.
    Ukratko o nama: 8. minic je tu. Hvala na čestitkama ❤ još ne sjedimo samostalno ali smo na putu da se posjednemo. Vrtni patuljak je savladan. Penjemo se na noge uz sve živo, kauč, bide, stol u dnevnom, krevet.. Ali spustit se bas ne znamo elegantno 😁 puzimo ono baš brzo i pravilno. Jedemo slabo. Sisa rules, voće sa žitaricama je ok, povrće je veliki no no 😂 meso, to se jede? Bljak. Čekamo zub jer grizemoooo. Mm je to opisao ovako. Ide ide po kući pa malo odgrize štok od vrata 😂 za sad imamo dva. Oklada je bacena, ja sam rekla da sljedeće idu donje dvojke a on gornje jedinice 😀
    Vriska je aktualna u ovoj fazi 😏
    To je to od nas. 
    Nemojte zamjeriti što nisam u toku s vašim događanjima. Zapamtila sam samo da je mini Masha mala mudrijašica 😂 i da brojčana privlači patke pa ih hrani 😁 i kod nje uvijek vesele dogodovstine 😀
    Gita welcome back 😉

Masha
    18. Travanj 2017. 21:34

E da mi je jednom vidjet kako mm od Abies hrani tvora 😂😂😂 Predobra mi formulacija.
    Crazy, trudna ili ne? Nesto nisam skuzila.
    Gitta, mi se ne znamo, ali welcome!
    Sunshine, nek je tebe moja nevolja nasmijala.
    Covjece, LLR koliko ispusnih ventila!!!
    Mare, ti si mi pozitiva bila i ostala. Uvijek ti se divim kak vidis lijepo u svemu i dobro zivis! Svidja mi se tvoj stav.
    Moji pozaspali. Tiha misa s muzem..pa se pravim da mali nije. Jos ce mu past napamet pomirbeni sex. Nisam za to. 
    Jos razmisljam o svojem ispusnom ventilu. Borim se sama sa sobom da to ne bude cigareta.
    Ovo vrijeme mi ne ide u prilog.
    Ln lijepe moje

Gitta
    18. Travanj 2017. 21:35

Joj Mare nasmija me!!
    T pol, ajde baš mi je drago da ti je kuma tu da malo odmoriš..
    I žao mi je to za vaše curice, nisam ni znala da to može biti zatvoreno, nadam se da će se riješiti.. mislim da ćemo i mi morati na zahvat, Josip ima maaalu kilicu na pupku, jer su mu pogrešno na porodu svezali..ništa strašno, ali eto, ružno bi izgledao u budućnosti sa ispupčenim pupkom

mare1989
    18. Travanj 2017. 21:37

Masha nemoj cigare da budu ispusni ventil,rade muza iskoristi za sex 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.