Ugolina hahaha muz ne moze 😀😀😀😀
Mi cemo se prvi put osisat tamo za 2,3 godine.
Moja celavica 😘
Hello
Ugolina kraljice izmorila muza
Gitta cestitam na koracima 😍
Crazy neka nema plusica bar jos malo
Ja sam jutros bila vrijedna pa sam zaradila lovu za tetovazu 😂😂😂
Danas imam u planu jos sredit po kuci neke sitnice i moju galeriju srediti. Rucku cu sloziti pitu pozelila sam a imam gotove kore pa da potrosim. Vani puse kao blesavo. I bas hladno
Jutric ☕️☕️☕️☕️🍼🍼🍼
Nije neka noc, al je vecer bila dobra. Dakle, poslusala ja Mare i Ugolinu, zaljubila se i odmah sve bolje😍
Nego, ne bi se ja zaljubila da mm nije poveo razgovor o mojoj situejsn i dogovorili smo moje ispusne ventile i da ih moram svaki dan imati. Bar dva sata za sebe, kava, trcanje, plivanje - sta god. Tako da krecem od danas! Kud, nemam pojma 🙈
Nije bitno kud,masho, makar hodat oko zgrade
Rijec dve od mene..
Danas obavile razgovor s gdom.r.u vrticu..upisani smo svakak 😂💪🎉🎉 fascinirani svi mojom zlicom 😂
Sada kod mojih,mala spava s babom... Mladi buraz ide s nama doma prespavat do sub,ned..nek se dijete veseli..
Ne znam vise kaj bi rekla
Pozdrav svima brzinski jer eto bas ovih dana kumica tu pa nemam tolko vremena za mobitel mada moram rec da sam se nekako umorila 🤔🤔🤔 a ko bi meni udovoljio hahha
Sutra ona ide u ned valjda mama dođe
Robe mi se skupilo za pranje jer nista ne perem nemam di susit kad neko dođe
Mare super kakva tetovaža
Guta ma vidit ćeš s trakicama najbolje ovako ste mozda bas fulali plodne Dane
Masha hahaha zna TM sta treba rec
Viber ne stignem
Ugolina izmorila muza Haha
Bas ste me nasmijale 😀😀😀😀
Zaostaci mi dusu paraju 😂
Veceras ne idem spavat dok sve ne pročitam e! 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme brojčana krenule mi suze kad sam vidila sliku uzv, jedva čekam i ja!
A tvoje dogodovštine 😂😂😂 baš sam se ismijala, mala je pravi zvrk!! 😊😊
Tpol sretan minic cupavici medenoj😍😍
Brojcana imam ih vise komada 😁 planiram sad napraviti ime na ruci od sirene i jos dvije.
Tpol planiram under but tetovazu na kraju cu masne ipak,znam da je klasika al bolje mi je vec kosturska glava 😁😂
Brojcana slikica 😍😍😍 baby,nek sve bude kako treba
Zaostaci mi dusu paraju 😂
Veceras ne idem spavat dok sve ne pročitam e! 😂
😂😂😂😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Cupavici sretan minic!
Ja danas cijeli dan leteca, dosla sveki do subote pa sutra mm i ja imamo prvi izlazak na Misu, bas sam uzbudena, planiram i kosu oprat 😂😂😂
Sveki danas pocastila unuku u sopingu, kupila joj romper, kratke hlacice, kratku majicu, dvije duge na kopcanje, sandalice i kantice za more, i ja sam dobila poklon za rockas!
Bili danas i za kuhinju, pocetkom tjedna bi trebao biti gotov nacrt i cijena 🙈
Sanjarka sutra konacno uprezem sveki za peglanje, vec sam joj pripremila cijelu hrpu da ne misli na svekra 😂😂😂
Brojcana super za bebicu, bas lijepo raste!
Mila danas jela police i abc i jogurt za veceru, mljackala je kao da prvi put jede, prava goranka 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji