Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    20. Travanj 2017. 10:56

Ugolina hahaha muz ne moze 😀😀😀😀 

Mi cemo se prvi put osisat tamo za 2,3 godine.
    Moja celavica 😘

mare1989
    20. Travanj 2017. 11:36

Hello

Ugolina kraljice izmorila muza
    Gitta cestitam na koracima 😍
    Crazy neka nema plusica bar jos malo
    Ja sam jutros bila vrijedna pa sam zaradila lovu za tetovazu 😂😂😂
    Danas imam u planu jos sredit po kuci neke sitnice i moju galeriju srediti. Rucku cu sloziti pitu pozelila sam a imam gotove kore pa da potrosim. Vani puse kao blesavo. I bas hladno 

Ugolina
    20. Travanj 2017. 16:49

Masha

Jutric ☕️☕️☕️☕️🍼🍼🍼
    Nije neka noc, al je vecer bila dobra. Dakle, poslusala ja Mare i Ugolinu, zaljubila se i odmah sve bolje😍

Nego, ne bi se ja zaljubila da mm nije poveo razgovor o mojoj situejsn i dogovorili smo moje ispusne ventile i da ih moram svaki dan imati. Bar dva sata za sebe, kava, trcanje, plivanje - sta god. Tako da krecem od danas! Kud, nemam pojma 🙈

Nije bitno kud,masho, makar hodat oko zgrade

Ugolina
    20. Travanj 2017. 17:17

Rijec dve od mene..
    Danas obavile razgovor s gdom.r.u vrticu..upisani smo svakak 😂💪🎉🎉 fascinirani svi mojom zlicom 😂 
    Sada kod mojih,mala spava s babom... Mladi buraz ide s nama doma prespavat do sub,ned..nek se dijete veseli..
    Ne znam vise kaj bi rekla

TPol
    20. Travanj 2017. 18:45

Pozdrav svima brzinski jer eto bas ovih dana kumica tu pa nemam tolko vremena za mobitel mada moram rec da sam se nekako umorila 🤔🤔🤔 a ko bi meni udovoljio hahha 
    Sutra ona ide u ned valjda mama dođe 
    Robe mi se skupilo za pranje jer nista ne perem nemam di susit kad neko dođe
    Mare super kakva tetovaža
    Guta ma vidit ćeš s trakicama najbolje ovako ste mozda bas fulali plodne Dane
    Masha hahaha zna TM sta treba rec 
    Viber ne stignem 
    Ugolina izmorila muza Haha 
    Bas ste me nasmijale 😀😀😀😀

Sanjarka88
    20. Travanj 2017. 19:44

Zaostaci mi dusu paraju 😂
    Veceras ne idem spavat dok sve ne pročitam e! 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Gitta
    20. Travanj 2017. 21:36

Ajme brojčana krenule mi suze kad sam vidila sliku uzv, jedva čekam i ja!
    A tvoje dogodovštine 😂😂😂 baš sam se ismijala, mala je pravi zvrk!! 😊😊

mare1989
    20. Travanj 2017. 22:00

Tpol sretan minic cupavici medenoj😍😍
    Brojcana imam ih vise komada 😁 planiram sad napraviti ime na ruci od sirene i jos dvije.
    Tpol planiram under but tetovazu na kraju cu masne ipak,znam da je klasika al bolje mi je vec kosturska glava 😁😂
    Brojcana slikica 😍😍😍 baby,nek sve bude kako treba

Sunshine1
    20. Travanj 2017. 22:55

Sanjarka88

Zaostaci mi dusu paraju 😂
    Veceras ne idem spavat dok sve ne pročitam e! 😂

😂😂😂😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

miska
    20. Travanj 2017. 22:58

Cupavici sretan minic!
    Ja danas cijeli dan leteca, dosla sveki do subote pa sutra mm i ja imamo prvi izlazak na Misu, bas sam uzbudena, planiram i kosu oprat 😂😂😂
    Sveki danas pocastila unuku u sopingu, kupila joj romper, kratke hlacice, kratku majicu, dvije duge na kopcanje, sandalice i kantice za more, i ja sam dobila poklon za rockas! 
    Bili danas i za kuhinju, pocetkom tjedna bi trebao biti gotov nacrt i cijena 🙈
    Sanjarka sutra konacno uprezem sveki za peglanje, vec sam joj pripremila cijelu hrpu da ne misli na svekra 😂😂😂
    Brojcana super za  bebicu, bas lijepo raste! 
    Mila danas jela police i abc i jogurt za veceru, mljackala je kao da prvi put jede, prava goranka 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.