Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    18. Travanj 2017. 21:38

Simon sretan minić!! 😇😇😇

Gitta
    18. Travanj 2017. 21:40

Masha i ja se slažem s Marom!!! 😂😂😂

deeka
    18. Travanj 2017. 22:15

Dva puta me ugrizla u 5min!!! Bome ce na bocu prije vrimena!
    E da, za one koje nisu na viberu, mi imamo plus ima vec dva tjedna. Pregled 5.5'

Gitta
    18. Travanj 2017. 22:33

2410 da u Njemačkoj živimo
    Deeka pa čestitammm!!! Joooj jesi sretna? Mislim znam da jesi, ali nisi ništa spominjala, baš sam se ugodno iznenadila!!! 😊😊😊

curicax3
    18. Travanj 2017. 22:59

mare1989

Curice mi nismo dobile kremicu 🙇 samo da joj nakon kupanja pomalo razdvajam.😩

Mare,meni se to ne cini ok da sami mi to pipkamo.Ne daj Boze ozlijedit.Ja bi na tvom mjestu pitala jos negdje

miska
    18. Travanj 2017. 23:03

Vecer zene, mi stigli natrag kuci! Koliko god mi je drago ic do svojih ova putovanja me sve vise zivciraju jer ispadnemo svi iz ritma kojeg ionako tesko slozimo i onda je to kaos! 
    Kod nas u par dana i pravilno posjedanje i postavljanje na sve 4, i dizanje na koljena i par pokreta puzanja aliii i konacno prvi ZUB na Uskrs! 
    Naravno da vas nisam stigla citat, sad se idem izvalit i spavat jer sam preumorna, i vec sam napomenula da za rodendan zelim malog roba koji ce me dozivotno pakirat i raspakiravat jer ja to vise ne mogu 😂😂😂 a za 10ak dana opet natrag 😭😭😭😭

deeka
    18. Travanj 2017. 23:05

Gitta nisam jer je tek frisko. Nekih misec ipo dana, pa mi rano na sva zvona pricat.
    Sretna da, iako nismo bas planirali tako brzo, ali sta je tu je. 😊

Masha
    19. Travanj 2017. 07:16

☕️☕️☕️☕️☕️☕️🍼🍼🍼🍼jutro.
    Spakovala malu u vrtic. Nije se cak ni bunila, zaprijetila sam joj da cu ponovit svoje ludilo od jucer.
    Mali jos spava.
    Cica mi polako prolazi pa me to muci...ja bi da to odmah prodje. 
    Nisam neka, bas me tuga copa. Ne mogu vjerovat da sam s mm u fazi da smo tak posvadjani malo malo. Nismo mi ..sve smo rjesavali uvijek a sad to nekako ne ide. Ne razumije me da nisam dobro. Kao da glumi da razumijeci iducim pistupkom sve opet padnevu hosu. Nije ni njega za jrivit sve..ali ako mu kazem kako stvari stoje kako to da on glumibdaje sve ok a nije? Idem ja trazit ispusni gentil..nema druge. Palo mi napamet pliva je! Idembtrazit bazen!takvi.inace.fakat nismo.

Masha
    19. Travanj 2017. 07:18

Ovi tipfeleri si grozota jer u jednom trenutku ne vidim sta tipkam!
    Deeeka cestitke! Bit ce to divna razlika i odrastat ce skupa!
    Mi smo silom prilika ukinuli cicu. Ja plakala dva dana, a malac uopce ni dramio

Littleladybug
    19. Travanj 2017. 09:00

jutro svima..vecer turbulentna, prdi stenje place cendra..muz izbacen iz kreveta u nadi da ce bit bolje, na kraju nit muza nit spavanja 😅 sad rastura i jede novu igracku odvratnog gustera 😩
    Gitta welcome baaack 😊 Josip nije pravi Svabo 😂😂 da e crn je, tipicni Balkanac 😂
    Mare Leo zaradio 10e na brzinu, sta vas briga 😁
    Masho 😂😂 prijetis maloj s ludilom😂  ispusni ventil mi je svaki dan otic solo makar u ducan kupit kilo jabuka 😂 mm dode doma s posla, ostavim mu malog i odo ja makar razgledavat dm 😂sad kad mm ode morat cu pronac nesto drugo
    Deeka otkriva zubice sad kad ima i gornje, nadam se da cete to uspjesno rijesit, nama je hB upalilo par strogih NE i uzimanje sise..sad grize,vrat,rame,noge, stokove, zavjese, papuce itd
    Miska kupi si jednu malu Filipinku da te pakuje i raspakuje 😂 bit ce ti dozivotno zahvalna 😂
    Brojcana mrcina se prepala ceke na grani pa je bio dobar 😂 navukle se patke na tebe 😂
    stetocina je u kuhinji, opet ce si pricepit prste 😄odoh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.