Jutro!
Jedva kavu popila.
P luda. Popne se na kauč pa juri.
Vikend pa ok. Na uskrs se okupili. Moji plus svekar. Onda malo svekar mi oči zakolutao (moje). Ona cvrst hoda dok se drzi. Pa ona je napravila korake...da prije 1,5mj. Pa ko dečko je... Nabij si k.... Nije dečko cura je, pomiri se s tim. I tak tih pametnih je bilo...
Na kraju dam mu pisanice, on neće. Tu sam pukla. Uzmite i dajte mačkama kad vi nećete.
Mm moram pohvaliti. Izdržao s petrom ovih dana. Ja se nazezala s ormarima. Hranom kolači. Al odmorila se bez petre u neposrednoj blizini.
Ilani vagala nikolinu kao kolačić 💗
Brojčana još pernatih životinja?!! A svaka čast
Gigi pizzu jede! Bravo
Ja jedva čekam da moji počnu.
I to je to od mog pamćenja...
Ellie, sretno s ispitom!!!
TPol, moj ima identicno ponasanje. Malo manje jede, po kilazi je ok, ali meni je mrsav, nigdje nije buci. Manje sisa, imat cu manje mlijeka. Sta skuham, isto slabo. Jedino hoce kupovne. Po noci, isto vristanje, plac, nece spavati. Spava meni na rukama, cim ga spustim, vriska. Ujutro se budi 7.-7.30 nenaspavan i opet vristi jer je nezadovoljan. Jutros vristao od budenja 7.30- 9 dok nije opet zaspao od umora. Ne znam sta mu je.
jutro zene..sretan Uskrs svima, nije me bilo ova dva dana na forumu pa da cestitam i ovdje..malac rastura, ja se kravim..spavao jutros do 8, sok i nevjerica..jos sam ga u 6 cijelog mjenjala jer je propisao i sebe i krevet ispod sebe i on samo nastavi 😁 e kad bi tako svaki dan😀😀
Sanjarka i kod mene danas u planu leso da se ocistimo, mislim da nam je zeludac zacimentiran od svega ovoga..bravo za Petrica i izlet u Zd..tm brat plovi po svijetu?
Ellie sretno s ispitom 😀
Brojcana i njen zoo 😂😂 ti volis pernate zivotinje i one vole tebe 😂
Simonu sretan minic ❤🎉
Abies tvor 🔫🔫
idemo prosetati dok je jos sunce,kasnije zovu neku kisu 😘
h&m 15% + besplatna pt 😉
Babycoming je je, ubiti ovo mu je tek druga plovidba kasno je krenuo u te vode. Od 1.10 je na tom kruzeru, iskrcaje se pocetkom 5mj. Neki azijski ugovor, kažu da su oni ludi 9mj na brodu, pa mjesec doma pa opet idu na brod 😨
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Simonu sretan minic 🎈🎈🎈🎈🎈
Samo da prijavim da mi sami ustajemo i silazimo s kreveta i hodamo uz namjestaj😀😀😀🎉🎉🎉, jos jedino mora prohodati samostalno, ostalo obavljeno 💪
Summer, super za tvog bebaca!!! Moj se jos ne dize sam ni sjediti, nit puze, a nisu velika razlika.
Moj zaspao, a ja ne mogu s njim jer cekam dostavu iz h&m. Narucila bodije 80, nadam se da nece biti jako veliki mada znam da hoce. Ali uvijek nekako mislim da ce do jeseni narasti jako.
Summer, super za tvog bebaca!!! Moj se jos ne dize sam ni sjediti, nit puze, a nisu velika razlika.
Moj zaspao, a ja ne mogu s njim jer cekam dostavu iz h&m. Narucila bodije 80, nadam se da nece biti jako veliki mada znam da hoce. Ali uvijek nekako mislim da ce do jeseni narasti jako.
Koliko vidim, tocno je mjesec dana razlika, tako da ne brines, nika je sad u zadnjih par dana to sve svladala
Dugo nista i onda kad je sisla s kreveta, isto popodne se i popela natrag, sljedeci dan vec ustajala i hodala uz pridrzavanje za stolic, kutnu...to kod njih bude neki klik i odjednom sve naprave
Sad razumijem vas mame koje ste se radovale kad su vasi bebaci dosegli taj nivo, stvarno su preslatki, cijeli dan buljim u dijete kak se hvata i pentra ❤❤❤❤😀😀😀
Sretan Uskrs ljetnice moje!
Krakak pozdrav od mene sad kad sam se konacno docelapa w-lana 😁😁
Mi jos u hrv. Djete cendravo odkako smo stigli. Sasvim izasao iz ritma, evo sad spava vec drugi spavanac i to vec 1,5h. Tko zna koliko ce jos spavati i kad ce onda opet biti budan. Djelomicno smo i mi krivi za to jer smo sad 2 dana za redom dosli tek oko 21-21:30 kuci i zaspao nakon 22h, a ujutro se probudio jucer u 7, a danas vec 5:45 😣😣 (nije ni cudo da je cendrav 😣😣). Noc subotu na nedelju je prespavao bez budenja (zaspao u 20h, u 23 mu dala malo vode i u 7:20 isla gledati jel dise jer mi nije bilo zasto je pripremljena nocna boca netaknuta a on i dalje mirno lezi u kreveticu 😁😁). Ali zato me ned na pon pocastio sa 4-5 budenja, ok nocas samo sa jednim oko 1 i konacno budenje 5:45. Ja potegla danas jos do 8:20, za njega ne znam jel jos nesto u tom vremenu spavao ili se igrao. Sveki kaze da ga je cula kako prica, ja ga nista nisam cula 😁😁
Evo, probudio se. Nadam se da ce izdrzati sad do 20h 😣😣
Uzivajte mi! Detaljnije se javljam kad stignemo kuci 😊
😘😘😘 svima!
Drage naše trudnice i mame, molimo vas da nam se na mail klokanica@klokanica.hr javi mama koja živi u Zagrebu za snimanje kratkog videa u kojem bi pokazala svoju torbu za rodilište.
Hvala, Vaša Klokanica
Sretan Uskrs mame! Dan poceo ovako:
Nasla ga ispod kreveta, u vriski. Seka spava i ne cuje nist. Jao.
Imam brzo pitanje. Koji je vas ispusni ventil?
Kava, cigara, izlazak s frendicom, muzem, kupka? Ja nemam ni jedan. I frustrirana sam. Moram se stopirat. Ideja za ispusni ventil molim! Puseee
Sortiraj odgovore
Najstariji